(mé)problémy v době kojení

31.8.14 12:00

(mé)problémy v době kojení

Ahoj holky, chci se jen zeptat, jestli některá z vás měla podobné problémy když kojila. Ze začátku bylo vše v pohodě, pak mě začali bolet nejen svaly, ale i klouby a kosti snad úplně všude po těle. Z krve mi zjistily velkej nedostatek železa, ten mi pomáhá na únavu, ale na bolesti ne. Kolikrát mě ruka nebo noha bolí tak, že s ní sotva hnu. Ráno je šílený vstát z postele, skoro pokaždý mě bolí za krkem. Nevim jestli to může být ještě nedostatkem vápníku nebo hořčíku…ale je fakt, že sem dost flákala jídlo. Nemáte s tim některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
31.8.14 12:04

Prestan flakat jidlo, sezen si i doplnky, kojenim z tela odchazi silene mnozstvi vseho, cili je potreba plnohodnotne jist a vse doplnovat, ano boleli me casem take snad vsechny kosti..opravdu j epotreba vse doplnit, najdi si kolik ceho potrebuje kojici zena.,,,a dokup a pouzivej.

• Citovat
  • Upravit
31672
31.8.14 12:04

Může to být nedostatkem některých vitamínů a minerálů. bereš vitamíny pro kojící? mamavit, calibrum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
31.8.14 12:18

Může to být nedostatkem vápníku (neskřípeš náhodou v noci zubama? Je to jeden z příznaků)
Kup si Calcichew, je to mix vápníku a dalších prvků napomáhající jeho vstřebávání (samotný vápník je na prd)
A neflákej jídlo, když se mlíko nemůže dělat z toho, co sníš, začne se dělat z tvých zásoba ty sama trpíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
31.8.14 12:32

Presne jak pisou holky, kojenim odchazi vse dobre, kup si vitaminy, pij meltu, hodne jez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
31.8.14 13:18

To může mít spoustu příčin, mám něco podobného taktéž po hormonální změně a mám autoimunitní nález.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.14 15:36

Beru šumivé tablety calcium a magnesium (poradila dr.),jen nevim, jestli je to k něčemu nebo si mám koupit raději v tabletách nějaký mix, jako je např. vápník, hořčík a zinek + nějaký vit.,aby se to dobře vstřebáválo. Taky sem si koupila vitamíny pro kojící Laktavit, jenže nevim jak můžu užívat,prt.beru Letrox na štítnou žlázu a když sem v těhu brala vitamíny, tak se to doktorce na endokrin. nelíbilo, že to má nějak vliv na ten jód…jinak díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
31.8.14 15:41

Mě strašně bolí nohy, nemůžu k malé ani dřepnout a bolí mě když si sedám nebo se zvedám kolena…nikdy jsem takové problémy neměla. Jím dostatečně, ale bohužel jsem lempl a kašlu na vitamíny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí