Myom nebo problém s děložním čípkem?

Anonymní
31.8.14 16:23

Myom nebo rpoblem s deloznim cipkem?

Ahoj,

jdu si k vam pro utesitelskou radu. Posledni pul roku mam problem tykajici se casteho chozeni na zachod…v utery jsem objednana k urologovi a na ultrazvuk…vcera se mi vsak stalo, ze jsem zacala po sexu krvacet a dost jsem se vyplasila, nebot oba symptomy (caste chozeni na zachod a krvaceni) mohou byt priznakem rakoviny delozniho cipku. Hned zitra volam na gyndu…ale jsem z toho cela spatna…posledni screening test jsem mela pred dvema lety :-( Nemela jste nektera podobnou zusenost a co se z toho vyklubalo. Treba to spolu vubec nesouvisi, ale clovek nikdy nevi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
31.8.14 16:40

Upalovala bych na gyndu. Já jsem krvácela taktéž a to je první příznak předrakovinových změn na čípku. A taky se to potvrdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
31.8.14 16:50

Zitra si hned domluvim schuzku…mela jsi i nejake jine priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
31.8.14 16:55
@Lucaa píše:
Zitra si hned domluvim schuzku…mela jsi i nejake jine priznaky?

Myslím, že nic jiného nebylo. Jenže já jsem to odkládala cca půl roku, vůbec jsem si nepřipouštěla, že by mohlo být něco v nepořádku. No a pak to jelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
31.8.14 16:58

Mne se to stalo poprve a jsem z toho pekne vystrasena…ctu si priznaky na internetu (coz je to nejhorsi) a jsem z toho vseho pekne nervozni. Jinak doufam, ze ty jsi ted uz ok a vse jsi prekonala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
31.8.14 17:01

@Lucaa Jo, teď už jo, ale tehdy mi moc dobře z toho nebylo. Musela jsem na biopsii, čekání na výsledky a stejně na konizaci, pak zase čekání na výsledky. Ale vše je ok. Ale v žádném případě nechci strašit, jen raději každému říkám, ať to nepodceňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
31.8.14 17:48

@Lucaa skoc si urcite na gyndu, kdyz budes mit stesti, muze to byt jen zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.14 18:12

Ahoj, hlavně se sama nediagnistikuj. Dojdi si zítra na gynekologii. Může to být cokoliv. Jak se psalo můžou to být předrak. změny na čípku, nebo vůbec nic. Já neměla skoro žádné příznaky a ačkoliv jsem chodila pravidelně na kontroly tak mi zjistili tyto změny a dnes jsem 4 den po zákroku… Hlavně sama sebe nestresuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
31.8.14 18:31

Diky holky, nestresovat se je tezke…ale to samy znate… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
31.8.14 18:35

@Lucaa Jinak jsem si nechala dělat Lab test (cytolku), je spolehlivější, než klasický stěr na sklíčko, ale to ti jistě lékař řekne sám. Já jen, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí