Dvouletý syn brečí, nespí a nejí

11
17.7.17 18:10

Dvouletý syn brečí, nespí a neji

Dobrý den, všem maminkam. Uz nevim co, tak se obracim sem. Muj dvoulety syn uz ctvrty den, nechce jist, nemuze spat a porad jen place :( dnes jsme byli u DR a ta mi rekla, ze je to naprosto nornalni stav. Prvni co me napadlo, jestli nejde o zuby, ale uz ma vsech 20… neustale narika au au, ale co ho boli, mi nerekne… Nenapada vas, cim by to mohlo byt?? Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
17.7.17 18:15

Dívala se mu do krku? občas lítají aftové angíny, ale většinou teplota, afty, dítě nejí, nepije, pláče…Aspoň přibližně by mohl říct něco ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
17.7.17 18:15

Jak ho vyšetřovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.17 18:17

Ano divala, ale tam pry nic. Teploty zatim nema. Rikala jsem ji, ze me uz to normalni neprijde, kdyz to trva ctyri dny a ona, ze to samo odejde, jako to samo prislo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
17.7.17 18:17

@Kata 9 U jaké jsi byla Dr., praktické? Ty jsou někdy tak na poznání angíny a chřipky, ale příp. větší průšvih nepoberou. Udělala nějaké odběry (infekce)? Zajela bych do nemocnice na dětskou ambulanci (sono břicha, hlavy apod.), odběry. Samozřejmě si přeju, aby měla pravdu. Držím palce :hug:

ps. na nic si dítě neukazuje? Na hlavu, bříško atd.?

ps2. ještě možná úplně mimo mísu - neřešíš nějakej problém? (v rodině apod.?)

Příspěvek upraven 17.07.17 v 18:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.17 18:18

Koukla do krku a nic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.17 18:20
@SarkaZn píše:
@Kata 9 U jaké jsi byla Dr., praktické? Ty jsou někdy tak na poznání angíny a chřipky, ale příp. větší průšvih nepoberou. Udělala nějaké odběry (infekce)? Zajela bych do nemocnice na dětskou ambulanci (sono břicha, hlavy apod.), odběry. Samozřejmě si přeju, aby měla pravdu. Držím palce :hug:

ps. na nic si dítě neukazuje? Na hlavu, bříško atd.?

Ano u praktické.. vzdy mi ve vsem poradila :? Nene neukazuje si nikam prave, ale jak place, tak stale narika au au au… Kdyby to netrbalo 4 dny, tak si řeknu, ze me pouze zkousi, ale uz se mi to nezda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.7.17 18:28

Typla bych bříško :? Chodí kadit normálně? Netrapi ho prdiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.17 18:30

Jeste k tomu problému v rodine.. Je pravda, ze posledni dva mesice jsou pro me narocnejsi, ale snazim se byt pred sybem psychicky uplne v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
17.7.17 18:30
@Kata 9 píše:
Dobrý den, všem maminkam. Uz nevim co, tak se obracim sem. Muj dvoulety syn uz ctvrty den, nechce jist, nemuze spat a porad jen place :( dnes jsme byli u DR a ta mi rekla, ze je to naprosto nornalni stav. Prvni co me napadlo, jestli nejde o zuby, ale uz ma vsech 20… neustale narika au au, ale co ho boli, mi nerekne… Nenapada vas, cim by to mohlo byt?? Dekuji za odpovedi

ucho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.17 18:31

@Biva 84 kadi v poho.. na to, ze jen pije, tak stolice je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
17.7.17 18:37

@Kata 9 Ahoj, důkladně ho prohlédni, zažila jsem takové plakání a bolení při zarostlém nehtíku na noze, bolesti ucha, váček pod zoubkem, prostě skryté bolínka, dokonce i zapíchlý vlas v nožičce atd. Jinak bych sledovala, kdy si na bolest stěžuje a zkusila ho lehce prohmatat, jestli nenarazíš na bolístku. Třeba zánět v pindíku apod je bolestivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
17.7.17 18:39
@Kata 9 píše:
Teď jsme to dočetla tady, fakt bych tipla to ucho. Neznám větší bolest, malá to měla teď, 7h v kuse prořvala od bolesti, než bylo ráno a mohly jsme vyrazit k mudr. Už má 4, takže si hned řeka, že je to ucho, ale pokud je malý takto zřízený už 4 den a zuby má všechny, vyrazila bych ho nechat zkontrolovat pořádně na ORL. Držím palce :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.7.17 18:47
@Kata 9 píše:
Jeste k tomu problému v rodine.. Je pravda, ze posledni dva mesice jsou pro me narocnejsi, ale snazim se byt pred sybem psychicky uplne v pohode..

Tak to bych viděla asi jako problém. Když dle dr je vse OK. Děti poznají když se něco děje. Možná by si jsi mohla zkusit se před synem nepřetvařovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
17.7.17 18:57

Nechala bych ho vyšetřit jinou doktorkou. Pokud to trvá 4. Den, není to normální, natož když nemůže spát a jíst, kde vezme energii, vždyť se vám může brzo sloužit, vyčerpat, bude to ještě horší, už bych to teda řešila. Nevím jak často brečí a jak moc, ale takhle bych dítě tolik dní nenechala, a určitě bych se nespoléhala na to, že to je špatným rozpoložením maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí