Odmítá snídat

30.6.17 10:22

Odmita snidat

Ahoj. Dcera 13m odmita snidat. Da si tak 3 kosticky chleba a nebo par lzicek jogurtu a konci. UM mi taky prestala pit. Celkove to ted s jidlem neni zadna slava. Mam ji nutit? Driv s jidlem nebyl problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4398
30.6.17 10:32

Tak ja mam problem s 2.5 letym. Na veceri ma jogurt a po 12 hodinach nechce snidat, vydrzel by do obeda. Jenze postupne uz nechce ani obedvat. :zed: Nepomaha nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
30.6.17 10:34

A dá si třeba později svačinu? Nebo není „najezená“ z nočního kojení?
Je horko, taky se mi nechce jíst.
Jím až kolem 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.17 10:39

My máme 2,5 roku a snídat to je problém už několik měsícu a teď obzvlášt. Oběd si potom vezme aby se neřeklo ale taky žádná sláva. A svačinky vůbec. večeře max 4 kousky něčeho chleba vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.6.17 10:40
@Irena.Hlovcová píše:
Ahoj. Dcera 13m odmita snidat. Da si tak 3 kosticky chleba a nebo par lzicek jogurtu a konci. UM mi taky prestala pit. Celkove to ted s jidlem neni zadna slava. Mam ji nutit? Driv s jidlem nebyl problem

Budeš jí nutit do jídla a ona se naučí, že jídlo je super vyděračký prostředek na rodiče (viděla jsem teď u známých). Moje mladší dítě taky nesnídá, tak má až svačinu. Ono je to u těch dětí jak na houpačce, chvíli jsou rozežraní a chvíli aby do nich člověk dostal aspoň kousek chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
30.6.17 10:43

@Irena.Hlovcová je vedro, děti teď všeobecně méně jí
já nesnídám celý život a žiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
30.6.17 10:53

Naše tříletka nesnídala snad nikdy..ráno pouze UM-teď už teda klasické mlíko, pak až svačina ve školce…neznám dítě, které by dobrovolně umřelo hlady, takže jídlo nenutím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.17 11:29

Dekuju za uklidneni :) skoda ze mi uz nepije UM. To taky prestala ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.6.17 11:42

@Irena.Hlovcová A třeba by nepomohla jiná příchuť UM? Malá má 4.roky a ráno teda taky doma nesnídá /ve školce snad jo/ a vypije jen UM a teď si oblíbila jahodové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.6.17 11:59
@kanka80 píše:
@Irena.Hlovcová A třeba by nepomohla jiná příchuť UM? Malá má 4.roky a ráno teda taky doma nesnídá /ve školce snad jo/ a vypije jen UM a teď si oblíbila jahodové ;)

To dáváš 4letému dítěti UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.6.17 12:00

Jé, tak to sní poměrně dost :-) Moje děti taky málokdy snídaly, až teď, téměř v dospělosti se nadlábnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.6.17 12:11
@Janina81 píše:
To dáváš 4letému dítěti UM?

A proč ne? Jsou v něm vitamíny a možná i díky němu nebývá nemocná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
30.6.17 12:11

Taky bojujeme se snídaní a pak s večeří..syn má 20 měsíců, UM ani mateřské mléko nepije od 14 měsíců. A to byl jedlík jako blázen, snědl co viděl…ale je fakt, že na něm vidím, že se někdy vyblbuje…jindy tu samou věc sní v pohodě…hlavně třeba ovoce, jak ho dám na stůl tak ne, jak mu ho utrhnu venku tak jí jako drak, protože je to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
30.6.17 12:17

Mě se osvědčilo nedávat jíst večer, samozřejmě že jsem nenechala dítě hladovět, ale poslední jídlo jsem dávala opravdu nejpozději 3 hodiny před spaním. Pokud byl před spaním ještě hlad dala jsem maximálně mrkev nebo bílý jogurt, pokud to nechtěl tak smůla.
Ráno pak neměl problém sníst jakoukoli snídani.
Tuto radu mi dala dobrá kamarádka lékařka, zaměřená na metabolické poruchy a poruchy výživy, to jen kdyby někdo namítal že je to blbost.
Tahle metoda skvěle funguje i na dospěláky, pokud má někdo problém snídat tak stačí když přestane jíst večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
30.6.17 12:22
@Big boss píše:
Mě se osvědčilo nedávat jíst večer, samozřejmě že jsem nenechala dítě hladovět, ale poslední jídlo jsem dávala opravdu nejpozději 3 hodiny před spaním. Pokud byl před spaním ještě hlad dala jsem maximálně mrkev nebo bílý jogurt, pokud to nechtěl tak smůla.
Ráno pak neměl problém sníst jakoukoli snídani.
Tuto radu mi dala dobrá kamarádka lékařka, zaměřená na metabolické poruchy a poruchy výživy, to jen kdyby někdo namítal že je to blbost.
Tahle metoda skvěle funguje i na dospěláky, pokud má někdo problém snídat tak stačí když přestane jíst večer.

To jsou zásady zdravé( normální) výživy…jít spát „vyšťavený“ aby mohl organismus odpočívat a né trávit. Nicméně syn večeří dvě a půl hoďky před spaním a stejně je na něj snídaně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí