Dvouměsíční usíná u kojení

559
22.7.14 12:31

dvoumesicni usina u kojeni

Mam dvouměsíční miminko, pres den vůbec nespi, jen v kocaru. Krmím ho cca po 2 az 3 hodinach. Občas mi u prsa ale usíná a nedá se probudit aby pil dal. Do 5 minut je ale vzhůru a chce zase prso. takze takhle na etapy kojím treba hodinu. Myslite, ze se to s věkem upraví? Už teď mi přijde dost veliký na usínání u prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8664
22.7.14 12:46

@janina022 veliký? Mi u prsu usíná i rok a půl starý syn :-). Je to v pořádku. Jen na dokojení přehazuj prsa, dej druhé, dokud neusne úplně, ale i tohle fázování a hodinku trvající usínání je běžné, časem se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.7.14 13:24

@janina022 Můj 9ti měsíční syn usne jen u prsa :mrgreen: Večer klasicky cucne dá si dudlík otočí se, za 3 minuty vytáhne dudlík otočí se a chce prso a tak třeba půl hoďky
EDIT: DOPLNĚNÍ

Příspěvek upraven 22.07.14 v 13:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
22.7.14 13:24

Veliký ve 2 měsících? Já dceru uspávala u prsa do 9 měsíců…podle mě je to úplně normální. Dceru jsem často taky kojila na etapy, pomohlo potom to, že jsem ji kojila v leže v posteli, když usnula, tak jsem ji nemusela nikam přenášet a nevzbudila se tak rychle aspoň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 13:35

@janina022 ve dvou měsících není velký :mrgreen: já u prsa uspavam inaseho rocnihou raubire :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
22.7.14 13:40

To je normálka :hug: v šestinedělí jsem snad jen kojila, dcerka mi usnula bud přímo u kojení nebo na mém hrudníku u odříhávání a prospala se k dalšímu kojení, takže přebalit, připravit si k uce pití a jídlo a mohlo se kojit nanovo :)) až po4.měs se ta doba kojení pěkně zkrátila až byla nakojená klidně za 10min. Ale u prsa mi usíná stále 8) ještě že ty prsa mám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
4.8.14 17:34

Na toto většinou laktační poradkyně doporučují řešit správnou techniku kojení. Dítě u prsu usíná zásadně proto, že mu to teče „moc pomalu“ a tak se na to používá technika stlačováná prsu: http://kojim.webnode.cz/…covani-prsu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová