Nevyrovnaná laktace

1716
19.7.14 12:54

nevyrovnaná laktace

Ahoj holky, prosím o radu, nebo zkušenost, jestli se s tím už někdo nesetkal. Kojím své druhé dítě, má teď osm tydnu a nechápu, co se deje. První dceru jsem kojila do roka, napřed se nechtěla chytit a pak několik zánětu, ale relativně jsme to vybojovaly a kojily v pohodě.
Tentokrát od začátku bez problémů, ale co se deje dal, to nechápu. Ve třetím tydnu se mi přestalo nalévat jedno prso, tak jsem z nej kojila, odsavala jak magor a srovnalo se. Předminulý týden zánět, pokles laktace, tak opět kojeni, odsávání, tenokrat obě prsa, ale zas jsem to nahodila. No a od včera, to spatne prso zas úplně prázdné. Mala z nej vytáhne tak 50ml max, odsávačkou odsaju tak 10ml. Z pravého to vypada v pohodě. Kontrolovala jsem jeste i celkove přibírání a za týden přibrala mala jen 140g (před tím vždy kolem 200, 250g). Koji se cca 7-8× za den, vypije 90-100ml. Jedno kojeni máme ve dve v noci, jinak pres den po dvou az třech hodkach. Většinou pije jedno kojeni jedno prso a druhe proste nechce. Pocuranych plinecek má dost.
Snad to píšu rozumne. Vidíte někde problém? Ja proste Nevim, kde můžu dělat chybu. Moc dekuju za jakýkoliv postřeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová