Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminy nechci tu vypsiovat můj příběh jen se prostě tchýni nemužu snést.." Jsem nebo jsem byla plně kojící maminka mé dítko má skoro 5.měsícú. Měla jsem prohlídku u svého doktora atak mi tedy "tchýně pohlídala dítko když jsme ji telefonovala tvrdila že je vše v poradku jen, abych ho nekojila a dala mu krabicové mléko řekla mi to až dnes. Po 4.dnech malý prso odmíta už i ve spánku mi ho nebere nevím vubec coo ted dělat a co si o tom mléku myslíte??
![]()
Moc nechápu dotaz. Jakože tchýně při hlídání dala tomu dítěti krabicové mléko a to teď odmítá kojení?
@Melindaa
O mleku si nemyslim nic..ked mu dala 1× tak je malo pravdepodobne ze by odmietal kojenie..
ale o tchyni si myslim, je na facku.. ![]()
Ja si nemyslim ze by odmitl po jedne lahvi kravskeho mleka tvoje mleko.
Ano ano přesně tak. Já tomu totiž nevěřila a to mléko jsme mu zkusila udělat po zkouškách sunarů atd… chtěl teda jen to krabicové
samozřejmě vypil asi jen 20ml víc jsem mu nedala bojím se o takové malé dítko a už takové tučné mléko? Radši jsem ho nacpala" kašičkou.
@Melindaa píše:
JEště vím že mu do toho dala neskutečné množství cukru!
a až po čtyřech dnech začal odmítat prso? Nebo jak?
@Melindaa Myslím, že krabicové mléko nezpůsobilo, že nechce prso. To může být jen náhodná časová shoda s bojkotem, který občas v tuhle dobu nastává.
Nicméně, a jako že já jsme docela kliďas, tak po tomhle bych tchýni seřvala na entou - u vlastní matky bych asi sáhla i po nějakém nepěkném slůvku, a dítě bych jí samotné nesvěřila do té doby, dokud by nemělo samo dost rozumu, když ho nemá babička ( a tahle bych jí taky narovinu řekla).
Pockej tak ty se zlobis ze tchyne dala diteti krabicove a sama mu ho cpes? A navic jeste davas sunar a kasi? Tak se pak nediv, ze odmita prso, kdyz krmis umelkem
Jinak je to teda kráva. Pardon. Jinak jsem k tchyním shovívavá, ale za tohle já bych ji snad fyzicky napadla ![]()
@Melindaa pro jednou se mu fakt nic nestane a určitě by nezačal odmítat prso. I kdyby ho nacpala cukrem. Moc si to bereš.
@Svistice píše:
@Melindaa Myslím, že krabicové mléko nezpůsobilo, že nechce prso. To může být jen náhodná časová shoda s bojkotem, který občas v tuhle dobu nastává.
Nicméně, a jako že já jsme docela kliďas, tak po tomhle bych tchýni seřvala na entou - u vlastní matky bych asi sáhla i po nějakém nepěkném slůvku, a dítě bych jí samotné nesvěřila do té doby, dokud by nemělo samo dost rozumu, když ho nemá babička ( a tahle bych jí taky narovinu řekla).
No Bůh ví kolikrát mu to mléko podávalla mě se ani nepřiznala řek mi o tom tchán, který taky neměl moc radost. No uurčitě už z ní „chuvičku“ neudělám!!! A je teda nějak nebezpečné pro něj???