Tchýně dala 5měsíčnímu krabicové mléko

171
16.7.14 20:45

krabicové mléko ?!

Ahoj maminy nechci tu vypsiovat můj příběh jen se prostě tchýni nemužu snést.." Jsem nebo jsem byla plně kojící maminka mé dítko má skoro 5.měsícú. Měla jsem prohlídku u svého doktora atak mi tedy "tchýně pohlídala dítko když jsme ji telefonovala tvrdila že je vše v poradku jen, abych ho nekojila a dala mu krabicové mléko řekla mi to až dnes. Po 4.dnech malý prso odmíta už i ve spánku mi ho nebere nevím vubec coo ted dělat a co si o tom mléku myslíte?? :( :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
16.7.14 20:48

Moc nechápu dotaz. Jakože tchýně při hlídání dala tomu dítěti krabicové mléko a to teď odmítá kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.7.14 20:50

@Melindaa
O mleku si nemyslim nic..ked mu dala 1× tak je malo pravdepodobne ze by odmietal kojenie..
ale o tchyni si myslim, je na facku.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
16.7.14 20:51

Ja si nemyslim ze by odmitl po jedne lahvi kravskeho mleka tvoje mleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
16.7.14 20:52

@Melindaa podle mě to nemá spojitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171

Ano ano přesně tak. Já tomu totiž nevěřila a to mléko jsme mu zkusila udělat po zkouškách sunarů atd… chtěl teda jen to krabicové :-O samozřejmě vypil asi jen 20ml víc jsem mu nedala bojím se o takové malé dítko a už takové tučné mléko? Radši jsem ho nacpala" kašičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

Já to nechápu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.7.14 20:53

JEště vím že mu do toho dala neskutečné množství cukru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.7.14 20:55
@Melindaa píše:
JEště vím že mu do toho dala neskutečné množství cukru!

a až po čtyřech dnech začal odmítat prso? Nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

@Melindaa Myslím, že krabicové mléko nezpůsobilo, že nechce prso. To může být jen náhodná časová shoda s bojkotem, který občas v tuhle dobu nastává.
Nicméně, a jako že já jsme docela kliďas, tak po tomhle bych tchýni seřvala na entou - u vlastní matky bych asi sáhla i po nějakém nepěkném slůvku, a dítě bych jí samotné nesvěřila do té doby, dokud by nemělo samo dost rozumu, když ho nemá babička ( a tahle bych jí taky narovinu řekla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409

Pockej tak ty se zlobis ze tchyne dala diteti krabicove a sama mu ho cpes? A navic jeste davas sunar a kasi? Tak se pak nediv, ze odmita prso, kdyz krmis umelkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.7.14 20:56

Jinak je to teda kráva. Pardon. Jinak jsem k tchyním shovívavá, ale za tohle já bych ji snad fyzicky napadla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271

@Melindaa pro jednou se mu fakt nic nestane a určitě by nezačal odmítat prso. I kdyby ho nacpala cukrem. Moc si to bereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
@Svistice píše:
@Melindaa Myslím, že krabicové mléko nezpůsobilo, že nechce prso. To může být jen náhodná časová shoda s bojkotem, který občas v tuhle dobu nastává.
Nicméně, a jako že já jsme docela kliďas, tak po tomhle bych tchýni seřvala na entou - u vlastní matky bych asi sáhla i po nějakém nepěkném slůvku, a dítě bych jí samotné nesvěřila do té doby, dokud by nemělo samo dost rozumu, když ho nemá babička ( a tahle bych jí taky narovinu řekla).

No Bůh ví kolikrát mu to mléko podávalla mě se ani nepřiznala řek mi o tom tchán, který taky neměl moc radost. No uurčitě už z ní „chuvičku“ neudělám!!! A je teda nějak nebezpečné pro něj???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
16.7.14 20:57

@RoseK :palec: přesně, @Melindaa by se měla zamyslet, co píše a dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová