Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Svandu, nejsi nahodou jedna z tech, co od narozeni uci deti na nocnik, protoze pleny jsou skodlive? ![]()
@Ednulka
Já teda pět měsíců kojila a krabicové mléko jsem zkoušela dávat od cca osmého měsíce
ale bacha až se na tebe sesypou ty co by to dítěti do dvou let do pusy nedaly
Tady jde hlavně o to, že zakladatelka sama ani pořádně neví co to její dítě pije ![]()
@Ednulka Hele já jsem co se týče stravování velice liberální, ale tohle už je i na mě moc! Stačí použít zdravý selský rozum, nepotřebuji ani doktora a tabulky, abych věděla, že krabicák pro tak malého kojence není úplně ok. Neříkám jednou, to se fakt nic nestane, ale cpát ho tím furt???
![]()
Zakladatelko, tobě vadí kravské mléko, ale Ostraváčka bys mu klidně dala, jo? ![]()
@1Luca píše:
@blecha72 děti pily neupravené mléko přímo od krávy.
Neupravené myslíš jako vůbec nepřevařené?? Tak musím oponovat, ani v dobách nejtemnějších a před 1 republikou, mléko od krav nebylo plné antibiotik a plné sajrajtů z umělých hnojiv a čeho všeho, no fuj, navíc se po dojení nechalo odstát a pak se odstředila smetana, nakonec se mléko stejně převařilo než se dalo takto malým dětem.
navíc zakladatelka si celkově protiřečí, nesnáší tchyni, takže ví všechno nejlíp, dala mu strašně cukru do mléka a třeba ani ne a co je hlavní, nejspíš ona sama přinesla dítě na hlídání a nedala tchyni vůbec nic, čím by ho nakrmila když by náhodou nestihla se včas vrátit, dále píše že má doma hafo Sunaru - PROČ??? když kojí??? a pokud tedy kojí - nekojí - proč nezkusí i jinou značku?? třeba Nutrilon prodávají i po 1 dávce, prostě jen na zkoušku…ale zkusit krabičák… jako máma… napiš mi adresu - přijdu Tě vyfackovat (zakladatelku)
@Ednulka Ne, nejsem kočko. My máme plíny ještě ve 2,5 letech. Pravda, látkové, protože jednorázové jsou škodlivé
![]()
@Svandu píše:
@Ednulka Ne, nejsem kočko. My máme plíny ještě ve 2,5 letech. Pravda, látkové, protože jednorázové jsou škodlivé![]()
![]()
![]()
Dík hned mám lepší pocit, že moje 19měsíční stále nekámoší s nočníkem, ale my máme teda jednorázovky no ![]()
@Melindaa řešíš už nějak ty svoje deprese? Ty tvoje diskuse, ty stavy, deprese, to zmatkování a experimenty na všech frontách, to neprospívá ani tobě, ale hlavně ani tomu dítěti. Pokud jsi s tím nikde ještě nebyla, tak urychleně někam zajdi!
@dendule4 píše:
Dík hned mám lepší pocit, že moje 19měsíční stále nekámoší s nočníkem, ale my máme teda jednorázovky no
Náš prcek 2 měsíce před 3 rokem také na jedorázovkách…a co… ![]()
@S.Ivanka píše:
Neupravené myslíš jako vůbec nepřevařené?? Tak musím oponovat, ani v dobách nejtemnějších a před 1 republikou, mléko od krav nebylo plné antibiotik a plné sajrajtů z umělých hnojiv a čeho všeho, no fuj, navíc se po dojení nechalo odstát a pak se odstředila smetana, nakonec se mléko stejně převařilo než se dalo takto malým dětem.
navíc zakladatelka si celkově protiřečí, nesnáší tchyni, takže ví všechno nejlíp, dala mu strašně cukru do mléka a třeba ani ne a co je hlavní, nejspíš ona sama přinesla dítě na hlídání a nedala tchyni vůbec nic, čím by ho nakrmila když by náhodou nestihla se včas vrátit, dále píše že má doma hafo Sunaru - PROČ??? když kojí??? a pokud tedy kojí - nekojí - proč nezkusí i jinou značku?? třeba Nutrilon prodávají i po 1 dávce, prostě jen na zkoušku…ale zkusit krabičák… jako máma… napiš mi adresu - přijdu Tě vyfackovat (zakladatelku)
tady se už začalo i fackovat jooo
![]()
Zakladatelka hlavně už má založenou diskusi jsem na něm závislá a z toho si člověk udělá už nějaký obrázek, jak jsem psala, myslim, že jí vadí už jen to, že ho neměla u sebe… ![]()
@Svandu píše:
@Ednulka Ne, nejsem kočko. My máme plíny ještě ve 2,5 letech. Pravda, látkové, protože jednorázové jsou škodlivé![]()
![]()
![]()
no tak to jsi jasná, nedáváš miminu krabicák a ještě ho cpeš do těch hnusných látkových plen. To jsi nějaká bio matka nebo co? ![]()
@dendule4 píše:
Dík hned mám lepší pocit, že moje 19měsíční stále nekámoší s nočníkem, ale my máme teda jednorázovky no
Není zač, ráda potěším
Holt když dítě podědí paličatost po mamince a neochotu učit se novým věcem po tatínkovi, tak je to super kombinace
![]()
@S.Ivanka píše:
Náš prcek 2 měsíce před 3 rokem také na jedorázovkách…a co…
tak to já ten nočník ještě s klidem uklidím ![]()
@Antonie Bolavá Přeně tak, taky jsem jí už jednou komentovala diskuzi… ale jako ta neměla chybu…
Podle mě je to prostě psychicky nevyrovnaná osoba, nic proti, ale má to trochu selský rozum… ![]()