Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@RoseK píše:
@Antonie Bolavá pockej ale jestli to dobre chapu, tak v dalsim prispevku pise, ze mu to krabicovy dala taky, tak tech turu domacich mame asi vic
já už jsem z toho srna ![]()
@Melindaa píše:
No bohužel jsem ještě nikde neslišela, aby dítko pilo takové mléko už tka brzo a jak už jsem psala sunar odmíta!
ale když se do teď kojila a v klidu proč si vůbec nabízela sunar?
Dítě je víc hladové nebo má víc žízeň te´d v horku nebo proč vůbec sunar?
@Melindaa píše:
Ahoj maminy nechci tu vypsiovat můj příběh jen se prostě tchýni nemužu snést.." Jsem nebo jsem byla plně kojící maminka mé dítko má skoro 5.měsícú. Měla jsem prohlídku u svého doktora atak mi tedy "tchýně pohlídala dítko když jsme ji telefonovala tvrdila že je vše v poradku jen, abych ho nekojila a dala mu krabicové mléko řekla mi to až dnes. Po 4.dnech malý prso odmíta už i ve spánku mi ho nebere nevím vubec coo ted dělat a co si o tom mléku myslíte??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tchyni nesnášíš a ona ti dala důvod, proč to ještě vyostřit, tu vaši nenávist.
Udělala sice hovadinu s tím mlíkem a cukrem.
Asi bych taky v první moment zrudla vzteky, ale myslím si, že pro jedno napití umělého mléka s cukrem by kojení nemělo odmítat.
@Melindaa píše:
No bohužel jsem ještě nikde neslišela, aby dítko pilo takové mléko už tka brzo a jak už jsem psala sunar odmíta!
No tak moje dítě taky sunar odmítalo (nikdy ho nepila), kojila jsem do roka a půl, pak už jsem jí dávala krabicové mléko..
Slišet si to nemohla- jedině tak slyšet
- ale buď v klidu, normálně ho koj, ono se zase rozjí- teda pokud nebude přecpaný kaší..
@Melindaa píše:
Ano ano přesně tak. Já tomu totiž nevěřila a to mléko jsme mu zkusila udělat po zkouškách sunarů atd… chtěl teda jen to krabicovésamozřejmě vypil asi jen 20ml víc jsem mu nedala bojím se o takové malé dítko a už takové tučné mléko? Radši jsem ho nacpala" kašičkou.
@Melindaa Krabicové mléko není mléko, je to hnus! Pokud mléko tak jedině čerstvé, ale dítěti nejdříve po 1roce a to převařené.
Tvoje vyjadřování ve zprávách je zmatené ![]()
Já bych nikomu hlídat tak malé dítě nedala a ještě k tomu tak nezodpovědné osobě, která ho krmí krabičákem s cukrem ![]()
Buď ráda, že je dítě v pořádku a raději ho už hlídat nedávaj. POkud malý nechce k prsu, tak mu dávej Sunar nebo jiné mléko které je vhodné pro 5měs. dítě. Já za sebe můžu doporučit Hipp ![]()
A proc jsi mu dávala ten sunar? Já pochopila, ze melo jednorazove krabicové z lahve. Z toho by se az tak nestrilelo. Ale taky by tak rychle nezačal odmítat prso… No každopádně mas dvě možnosti. Vnutit mu nějaký druh umeldho mléka a nebo zkusit s laktacni poradkyni vymyslet, jestli se kojeni ještě nedá zachránit. Ale krabicové mléko rozhodne nedavej. V UM jsou bílkoviny nastepene tak, aby je dítě dobře travilo. Mohla bys mu tim krabicovym zničit trávení.
@Melindaa píše:
Neslyšela
A co si myslíš, že pily děti dřív když ještě nebyl žádný sunar ![]()
@natyber píše:
NeslyšelaA co si myslíš, že pily děti dřív když ještě nebyl žádný sunar
Určitě ne krabicové mléko ze supermarketu ![]()
@Melindaa podla nasej detskej dr. Dieta do 15 mesiacov nema vyvinute travenie na krabicove mlieko, mohlo by ho boliet brusko, zapchy a podobne…potom uz kludne moze.,,,u nas to bola jedina volba..prvu dcerku som mekojila plne vobec a ziadne umele mlieko jej nevyhovovalo…az po tom 15.mesiaci sa nam to upravilo…lepsie je teda to cerstve ako krabicove… ale ako tu uz niekto pisal, tak volakedy deti vyrastali na kravskom, kozom mlieku…velakrat to bola ich jedina strava do 3 rokov a su zdravi a v poriadku…
@blecha72 To máš pravdu, mě jen přijde zakladatelka divná a tohle mě dostalo ![]()