Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Nemá prosím některá eknihu dvůr mrazu a hvězd od J. S. Maas? Bohužel nemohu nikde sehnat a na prodej taky není. Děkují ![]()
@Jerax píše:
Zdravím. Nemá prosím některá eknihu dvůr mrazu a hvězd od J. S. Maas? Bohužel nemohu nikde sehnat a na prodej taky není. Děkují
Koupíš ji na Alze.
Jo, e-knihu.
.
@Jerax píše:
Zdravím. Nemá prosím některá eknihu dvůr mrazu a hvězd od J. S. Maas? Bohužel nemohu nikde sehnat a na prodej taky není. Děkují
jak není na prodej? když si to zadám do Google, tak mi vyjede skladem minimálně u 6 prodejců
cena kolem 300,–-
@Alladina píše:
Koupíš ji na Alze.
Jo, e-knihu..
Knihy Dobrovský - kniha měkká vazba, v pondělí 6.11. předají dopravci,
Knihcentrum - brožovaná - ihned odesílají
Mě to všude píše, že ebook již není k prodeji @stinga můžete mi, kdyztak prosím poslat odkaz?
@Alladina píše:
Koupíš ji na Alze.
Jo, e-knihu..
Právě chci eknihu
A v ČR mi to všude u prodejců píše, že není již dostupná jen v brožovaná.
@stinga píše:
Knihy Dobrovský - kniha měkká vazba, v pondělí 6.11. předají dopravci,
Knihcentrum - brožovaná - ihned odesílají
A to nejsou e-knihy? Právě, že chce ebook.
@Jerax píše:
Mě to všude píše, že ebook již není k prodeji @stinga můžete mi, kdyztak prosím poslat odkaz?
já jsem také myslela, že hledáš normální knihu, papírovou,
tak to se omlouvám, přehlédla jsem, že hledáte e-knihu
![]()
@stinga píše:
já jsem také myslela, že hledáš normální knihu, papírovou,
tak to se omlouvám, přehlédla jsem, že hledáte e-knihu![]()
Hmotné vím, že se dají koupit, ale já mám právě čtečku a tak nějak knihu přečtu 1 a více ne. Zbytečně se potom práší a nebo dělat si starosti, kde jí udám. Proto radši jedu eknihy
@Jerax píše:
Hmotné vím, že se dají koupit, ale já mám právě čtečku a tak nějak knihu přečtu 1 a více ne. Zbytečně se potom práší a nebo dělat si starosti, kde jí udám. Proto radši jedu eknihy
Na tohle jsou super knihovny, půjčíš, přečteš, vrátíš. Zkus nějakou.
@la_amanita píše:
Na tohle jsou super knihovny, půjčíš, přečteš, vrátíš. Zkus nějakou.
To bych ráda, ale v té naši mají jen jeden titul a prý je ztracená ![]()
https://www.palmknihy.cz/…hvezd-369473?…
Ihned ke stažení, 2 kliky na Google, nemáš zač.
@Svetluska55 píše:Šikulka, hledat umíš. Ale pokud zakladatelka hledá eknihu v češtině, tak jsi jí moc neporadila.
https://www.palmknihy.cz/…hvezd-369473?…Ihned ke stažení, 2 kliky na Google, nemáš zač.
@Jahru píše: Šikulka, hledat umíš. Ale pokud zakladatelka hledá eknihu v češtině, tak jsi jí moc neporadila.
Jo vy máte ještě požadavky na barvu vlasů. Tak to se s tím ženěním rozlučte ![]()