Dýňový olej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
11.11.15 20:40

@Tate jak jsem ho „pila“ tak nic, ale teďka do něho míchám ricinový olej a jednou týdně si to patlám na kořínky a teda jsou lesklejší, trošičku objemnější a tež méně padají, ale ten podzim to je hnus na vlasy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
11.11.15 20:58

@Frogie Přesně takto jsem to slyšela :). Vypravím se pro něj asi hned zítra. Ještě mě ale napadá, stejný účinek by mohly mít i dýňová semínka, že? Ty mám doma a nějak jsem nikdy nepřišla na to, co s nimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
11.11.15 20:59

@Glumka Taky z toho šílíš? Já už bych se nejraději ani nečesala a vlasy bych si myla jednou týdně, kolik mi jich při mytí vypadne, jenže to je mám zase mastné a padají taky :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.11.15 21:09

@Tate ani nemluv, já se divím, že ze mě není Homer Simpson :D a to jsem si pořídila i hřeben z bambusu a teda jde to s ním líp rozčesat, ale stejně po umytí to jsou metrvy vlasu v odpadu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
11.11.15 21:14

@Glumka Já jsem si naivně myslela, že když je trochu víc zastřihnu, tak se jim uleví a zlepší se to, ale nepřijde mi to teda vůbec. Už jsem si i říkala, že to není normální, že musím mít něco se štítnou žlázou nebo něco (cítím se teď pořád i unavená), poplašila jsem doktorku, tak mi dělala různé testy a všechno dopadlo dobře. Tak snad to je vážně jen nějaké období a dá se to do normálu samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.11.15 21:26

@Tate tak to já nepelášila k doktorce, ale mě celkově hodně padaji vlasy a tedka bylo období, kdy to bylo dvojité, ale už to více méně přestává to období, tak snad ten ricinový olej to posílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.11.15 21:26

@Tate tak to já nepelášila k doktorce, ale mě celkově hodně padaji vlasy a tedka bylo období, kdy to bylo dvojité, ale už to více méně přestává to období, tak snad ten ricinový olej to posílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
11.11.15 21:29

@Glumka Mrknu na něj, vůbec ho neznám. Ale já jsem celkově velký neználek, teprve nedávno jsem přišla na kokosák… Ač štíhlá a zatím bezdětná, celkem dost trpím na strie a v tomto teda podle mého nemá kokosový olej konkurenci.
Jak se ten ricinový olej užívá? A dá se sehnat normálně v obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.11.15 21:34

@Tate tak já neštíhlá, ale strie nevím, nepozoruju se :D:D do mističky naliju trochu dyňového + trochu ricinového (samostatný ricinový by ti mohl slepit vlasy)zamíchám a vetřu prsty do kořínků, zabalím potr. folii to pak ručníkem na zahřátí a nechám půl hodiny. Pak hlavu umyju dvakrát, jednou to nestačí. A i tak mám celý den mastnější ty vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.11.15 21:34

@Tate jo a já ho kupuju ve zdravé výživě, ale možná i v lékarně by mohl být, hlavně to nepolykat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
11.11.15 21:38

@Glumka Tak díky za tip :)! Dřív mi stačilo párkrát umýt vlasy Alpecinem a bylo po problému, ale asi jsou na něj ty moje vlasy už tak navyklé, že na něj nereagují nebo co :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.1.25 11:12

Dýňový olej se prodává i v kapslich. Tu rozdelam a olejicek vetru do vlasů a nebo na obličej. Nebo přidám do šamponu když si meju vlasy. 90 kapslí stojí asi 200k. v lékárně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí