Dysfatik a sluchátka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.8.20 14:43

Dysfatik a sluchátka

Vím, že tu je víc maminek, co má děti s dysfázií. Syn velmi špatně snáší hlasité zvuky. Co byla karanténa, tak se to hodně zhoršilo. Často tráví čas s rukama na uších. Doma má na tyto situace sluchátka.
Dáváte někdo sluchátka dětem i do školky? Jak se na to tváří ostatní děti?
Prosím neřešte „já nemám dítě s dysfázií, ale nedávala bych sluchátka vůbec“, to není předmětem diskuze.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.8.20 15:03

Dcera má dysfazii, ale nemá problém s hlasitými zvuky, spíš si myslím, že by sluchátka nesnesla dlouho. Zkuste se poradit s u ucitelkou. Já bych asi nedala, nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.20 15:39
@Anonymní píše:
Dcera má dysfazii, ale nemá problém s hlasitými zvuky, spíš si myslím, že by sluchátka nesnesla dlouho. Zkuste se poradit s u ucitelkou. Já bych asi nedala, nevím.

On sluchátka nosí doma běžně. Klidně je má hodinu. Jde mi o to, jak to vnímá okolí.

• Citovat
  • Upravit
22356
31.8.20 16:12

Ahoj, syn nema rad hlasite zvuky, ale sluchatka mu vubec nedavam. Bala bych se, ze by to deti ve skolce resily a mozna se mu i posmivaly, ale zalezi, jak by to vnimala i ucitelka a nasledne detem vysvetlila. Promluvila bych o tom spis s tou ucitelkou, jak se na to bude tvarit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 16:20

@Oriseka syn bez sluchátek zacpe uši, zaleze do rožku a hučí. Doma mu je dávám, aby byl klid. Do školky se bojím, ale on nemá rád křik dětí. Zítra mu je nedám, ale bojím se, co bude dál. Včera tu šlo 10 dětí a on zalezl pod stůl…

• Citovat
  • Upravit
22356
31.8.20 16:31
@Anonymní píše:
@Oriseka syn bez sluchátek zacpe uši, zaleze do rožku a hučí. Doma mu je dávám, aby byl klid. Do školky se bojím, ale on nemá rád křik dětí. Zítra mu je nedám, ale bojím se, co bude dál. Včera tu šlo 10 dětí a on zalezl pod stůl…

Muj syn se nastesti boji jen vetraku, stekotu psa a tak. I to dost komplukuje zivot. Promluvila bych s tou ucitelkou, aby to detem hezky vysvetlila. Jako by vysvetlovala bryle, sluchadla nebo invalidni vozik. Musi ta ucitelka pro to mit sama pochopeni. Jinak to fungovat nebude. Taky bude dobre, kdyz bude ve skolce mezi prvnima, aby vstupoval do mensiho hluku a pak ta hlasitost bude pribyvat postupne. Do plne tridy by asi ani nevstoupil ne? Mate domluveny individualni adaptacni pristup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22356
31.8.20 16:38

Vlozeno dvakrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 18:08

@Oriseka bude chodit do školky čtvrtý rok. Ale dřív neměl problémy. Hodně se to zhoršilo během korony.

• Citovat
  • Upravit
22356
31.8.20 18:13
@Anonymní píše:
@Oriseka bude chodit do školky čtvrtý rok. Ale dřív neměl problémy. Hodně se to zhoršilo během korony.

Tak to uz je ostrileny mazak. Treba si zase zvykne. Korona byla na prd. U nas se taky spousta veci zhorsilo. Tak alespon mate odhad, co by na sluchatka rekli ucitelky. V tech sluchatkach, jak uslysi ucitelku? Asi to jen zvuky tlumi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 18:15

@Oriseka zvuky to tlumí. My doma fungujeme normálně. Běžně reaguje. Hlavně se bojím začátku, když tam budou plakat malé děti. Nikdy tam první dny nebyl, tak jsme to nikdy nezažili. On právě nezvládá pláč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.20 18:33

sluchátka

Sluchátka dneska - zejmena v praze na ulici - nosí kde kdo. Neteř jednu dobu nevyšla z domu bez slunečních brýlí a chtěla je i ve školce. Učitelka to neřešila, prostě brýle, děti to celkem nezajímalo a za dva měsíce to vyšumělo. Domluvila bych se s učitelkou, ať to nějak zkusí přejít, je pravda, že pokud to děti zaregistrují, začnou to řešit nebo je chtějí taky, tak to může být problém-zkusit méně nápadné špunty??

• Citovat
  • Upravit
22356
31.8.20 19:24
@Anonymní píše:
@Oriseka zvuky to tlumí. My doma fungujeme normálně. Běžně reaguje. Hlavně se bojím začátku, když tam budou plakat malé děti. Nikdy tam první dny nebyl, tak jsme to nikdy nezažili. On právě nezvládá pláč.

Tak jestli je to smisena trida, coz asi bude, kdyz jsou tam starsi i nove deti, tak treba tam tech malasku nebude moc a nebude se tam tolik plakat. Syn ve skolce treba neplakal nikdy. Tak drzim palce, at se to v pohode zvladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 19:59

@Oriseka malých bude víc jak polovina. Měli hodne předškoláků. Já mu věřím, že to půjde. Ale uvidíme zítra.

• Citovat
  • Upravit
22356
1.9.20 16:29
@Anonymní píše:
@Oriseka malých bude víc jak polovina. Měli hodne předškoláků. Já mu věřím, že to půjde. Ale uvidíme zítra.

Tak jak to slo ve skolce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 17:47
@Oriseka píše:
Tak jak to slo ve skolce?

Dobrý, ale půl odpoledne se provztekal a probrečel. Ve školce asi dobrý, ale s učitelkou jsem nemluvila :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML