Džíny do gumy - co k nim?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17895
22.1.12 13:38

Džíny do gumy - co k nim?

Včera jsem si dost neplánovaně koupila v HM džíny do gumy , i nohavice do gumy, jsou super pohodlné a vypadají uvolněně a fajn, ale nosím normálně spíš takový elegantnější styl, tak uvažuju, co k nim. Tričko, svetřík? Džínová bunda? Vesta na tričko? Nedal byste někdo fotku jako inspiraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
22.1.12 14:13

To spíš dej ty fotku. Ať se máme čeho chytit. Nedovedu si představit, jak vypadají džíny, co mají i nohavice do gumy. Teda dovedu, ale jen na ročním mimískovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
22.1.12 15:05

Jestli jsou takové volnější, tak ty nosím také, hlavně v těhu jsem si je oblíbila…nosím k nim užší triko, tílko, rolák… a na nohy si klidně vezmu i kotníčkové botky, nebo v létě baleríny, žabky…spíš je to taková „nedbalá elegance“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
22.1.12 15:07

Pokud jsou i nahoře do gumy, tak bych volila tričko přes. Určitě obeblejší, protože předpokládám, že kalhoty jsou volné. Takže triko nebo tílko, přes to rozepínací svetříček. Nebo tílko a nějaké světlé nebo barevné vypasované sáčko do pasu. Každopádně, pokud kalhoty jsou volné tak vršek těsnější, ať nejsi jak hostroš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
22.1.12 15:26

Takove mam doma a nosim k nim uple tilko, pres to nejakou slusivou upnutou mikynu, na nohy kecky, balerynky, nebo sandaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
22.1.12 15:40

Jestli Maji v pase bílou tkanici, tak ty mam taky.
Nosím je doma místo Tepláku, ven bych se v tom asi stydela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17895
22.1.12 16:33

Fakt myslíš, že jsou to tahací na doma? :think: Jsou jasně na pohodu, ale tak myslela jsem na sportovnější příležitosti… Taky bych vzala přiléhavé tričko, i nějakou výraznou barvu a mikinu a baleríny, tak jsem se celkem trefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.1.12 16:51

Leda takto jinak taky spíš na doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
22.1.12 16:56
RyBANA píše:

Tak konečně nějaká fotka :D Tohle je pěkný, ale tenhle střih sluší jen hodně štíhlým… K těmhle džínám se prakticky může vzít cokoli sportovního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17895
22.1.12 16:59

To je sranda, já si k nim koupila skoro stejný pruhovaný triko v camaieu. a jsou to úplně ty samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
22.1.12 17:00
Eliška píše:
To je sranda, já si k nim koupila skoro stejný pruhovaný triko v camaieu. a jsou to úplně ty samý.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17895
22.1.12 17:12

No mám aktuálně 52 kg, tak snad v tom nebudu trapná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
22.1.12 17:29
RyBANA píše:

Jj to jsou ony, nebo i v menší obměně stylu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
22.1.12 21:38

ahoj,
ty džíny se dají nosit na spoustu způsobů… mají ale poměrně výrazný střih, takže bych k nim obecně nevolila nic dalšího výrazného (mám namysli nějaký další super-módní výstřelek), aby se to nebilo. Teď v zimě:

• sportovní styl: s kotníkovýma teniskama, nějakou úzkou mikčou do pasu a sportovní přiléhavou bundou taky do pasu - ale ne péřovou nebo nějakou tlustou, abys nevypadala jak přeseknutej buřtík
  • free styl: nosí se teď takový polovysoký šněrovací boty, k tomu třeba košili - zastrčit do kalhot, nebo pletený svetr dlouhý, ale rozepínací (pod to nějaké upnuté tričko)
  • elegantní - klidně boty na podpatku (zimní, ale kotníkové), k tomu rolák nebo vypáslé sáčko

obecně bych se vyvarovala: cpát ty džíny do vysokých kozaček, neforemmné, jednolité vršky, nic dlouhého přes zadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17895
22.1.12 21:50

Díky. Tak vzít k tom u boty na podpatku mě fakt nenapadlo. Zároveň jsem si koupila super kotníčkový kozačky na podpatku, fakt to jde, nebudu vypadat jako magor?? Do vysokých kozaček bych je určitě necpala, tzo chápu i já, že se to nehodí :lol: Bílý rolák do pasu by teda šel? a na to asi prošívaná vesta s kapucou? protože jinak mám na výběr akorát lyžařskou, snažila jsem se sehnat nějakej vypasovanej kabátek s kapucou, ale jedinej co měli pěknej, byl XS a do toho jsem se dostala jen fest. Už je na tenhle artikl asi pozdě, je po sezóně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová