Od kdy na diskotéku?

14809
21.1.12 19:01

Od kdy na diskotéku?

Zajímá mě váš názor na tento problém. Syn jel ke kamarádovi na oslavu sedmnáctých narozenin a bylo dohodnuto, že přijede v devět hodin večer domů. Jenže chlapci jdou večer ještě na diskotéku a syn mi volal, jestli bych ho nepustila s nimi. Ještě jsem se nerozhodla, říkala jsem mu, že by tedy nesměl pít alkohol. Sedmnáct mu bude letos na jaře. Zajímá mě váš názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
21.1.12 19:03

v techto letech už jsem byla :nevim: ,byla jiná doba, a záleží jak rozumní jsou kamarádi a jejich rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
21.1.12 19:03

No já teda jezdila bez problémů od 15 s kamarádkama takže mi přijde jako chudák že je mu 17 a ještě nebyl a kord kluk že jo to bude pomalu jak důchodce na disko chodí mnohem mladší děti :mrgreen: a s tím alkoholem…no myslíš že se nenapije? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
21.1.12 19:05

Já bych ho taky pustila. Jezdila jsem od 15ti na celou noc do rokáče. Přijde mi už dost starý nato, aby mohl taky někam jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
21.1.12 19:06

Poprvé jsem byla asi ve 14 a od 16 jsme s holkama chodily pravidelně každý týden a pily i alkohol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203

Čím víc budeš zakazovat, tím je to podle mě horší. Zkus mu dát napoprvé nějaké závazky. Mě mamka když jsem šla poprvé. 16. narozeniny. Musela jsem do půlnoci přijít domů. Přišla jsem včas. Nepila jsem nic extra. Měla jsem jedno curracao se spritem, ale i tak. Já bych ho pustila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

chapu te, asi bych ho pustila, ale s tim, ze nebude hulit a pit

a crystal, ano jsou taci mezi nami, kteri poslouchaji rodice a chlast pro ne nic neznamena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
21.1.12 19:07
Crystal87 píše:
No já teda jezdila bez problémů od 15 s kamarádkama takže mi přijde jako chudák že je mu 17 a ještě nebyl a kord kluk že jo to bude pomalu jak důchodce na disko chodí mnohem mladší děti :mrgreen: a s tím alkoholem…no myslíš že se nenapije? 8o

To máš pravdu, viděla jsem tam i snad 12-ti leté děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.1.12 19:08

u holky bych to jeste pochopila že by nesměla ven. ale u 17 letyho kluka mi to přijde přehnané v 9 doma. takže já bych pustila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
21.1.12 19:08
jizvíková píše:
chapu te, asi bych ho pustila, ale s tim, ze nebude hulit a pita crystal, ano jsou taci mezi nami, kteri poslouchaji rodice a chlast pro ne nic neznamena
no o tom dost pochybuju …to si myslí možná tak rodiče :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
21.1.12 19:09

Myslím,že v 17 v pohodě,já chodila od 15ti,alko sem nepila a když tak pivo ale s rozumem. Ono je lepší když se dovolí jít,kdyby se zakazovalo je to horší,měly by jste mu věřit a on zase Vám jako rodičům.Co se zakazuje víc láká,to je jasné :mrgreen: Řekněme si po pravdě kdo z nás vás dodržel to,napít se poprvé až v 18 ti :lol: :think: Když se dá s rozumem a nedá se strhnout kamarády,což je někdy problém,tak v tom nevidím problém,jedno pivo či dvě s časovým odstupem…? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
MUFICE píše:
Crystal87 píše:
No já teda jezdila bez problémů od 15 s kamarádkama takže mi přijde jako chudák že je mu 17 a ještě nebyl a kord kluk že jo to bude pomalu jak důchodce na disko chodí mnohem mladší děti :mrgreen: a s tím alkoholem…no myslíš že se nenapije? 8o
To máš pravdu, viděla jsem tam i snad 12-ti leté děti :mrgreen:
to jo já než ted otěhotněla tka jse občas zašla a přišla jsem si tam pomalu jak stará babka :lol: :lol: :lol: některý dětičky ani OP nemaj ale hlavně že je to zlité jak dělo :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

je dobrej, že vám zavolal a zeptal se, taky se ptát nemusel a mohl vám nabulíkovat, že budou pařit na PC. Já chodila od 15cti, ale je fakt, že byla jiná doba. Co ho pustit, ale s podmínkou, že nebude pít alkohol, kouřit cigára nebo trávu a vy nebo manžel si pro něj např. v půlnoci přijedete - alespoň hned omrknete, co a jak. A pokud by to nedodržel, už by příště nikam nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
Crystal87 píše:
jizvíková píše:
chapu te, asi bych ho pustila, ale s tim, ze nebude hulit a pita crystal, ano jsou taci mezi nami, kteri poslouchaji rodice a chlast pro ne nic neznamena
no o tom dost pochybuju …to si myslí možná tak rodiče :mrgreen:

Tak neviděla jsem pubertáka, který by si na diskotéce nedal aspon pivo, vyjímku tvoří ti, co jsou tam autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.1.12 19:10

Pust ho, ale dej nějaké závazky, jak psal někdo vejš. Nebude pít a kouřit, přijde v dohodnutou hodinu. Když to dodrží, pustíš ho příště zas. U nás to tak bylo, pokud jsme dodrželi dohodu o příchodu a chování, mohli jsme příště jít zas a třeba zůstat o hodinku dýl atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová