Od kdy na diskotéku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
21.1.12 19:39

No a pak mě to nějak přešlo a už jsem ani nikam nechodila, měla jsem jiné starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
21.1.12 19:44

Pokud mezi sebou máte dobrý vztah a víš že tě nepodrazí že je férovej tak bych v tom neviděla problém. Pokud ti lže tak bych ho nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.1.12 19:45

Chudák, v 17-cti v devět doma. Já bych pustila, třeba do jedný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.1.12 19:46

Evi, nejlíp ho znáš Ty. Chtěla bych vědět, jak se dostane domů, aby nejeli s někým ožratým autem, jinak bych ho pustila. Já v tomto věku už nebydlela s rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
21.1.12 19:46
eva valoi píše:
Tak víte co, já mám strach, aby třeba nejeli s někým ožralým autem domů a tak. Oni totiž občas chodí zpátky pěšky, ale v tomto počasí by to dobrý nápad nebyl. Můj kluk by šel dnes s nimi poprvé. a taky mám strach, aby tomu nepřišel na chut´a pak furt neotravoval, že chce jít zas.

Taky bych pro něj radši dojela, než ho nechat jít pěšky nebo nedej bože s nějakým ožalým kámošem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.1.12 19:47

Já teda šla až po 18. roce, dřív mě nepustili naši, až o prázdninách po osmnáctinách. Mně to ale nevadilo, měla jsem jiné zájmy. Dnes bych byla jistě za exota a asi pěkná staroba jít na diskotéku poprvé v plnoletosti! I tehdá chodili o dost mladší :lol:

Kluka bych pustila, když už je tak stár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
21.1.12 19:47

Mě naši s tímhle taky dost prudili, ale já chodila tajně (spala jsem třeba u přítele a přišli jsme domů až k ránu :mrgreen: )… Takže si myslim, že zákazy nemaj cenu, stejně si to nějak zařídí, aby šel ;) Jestli je na něj spoleh, tak ho pusť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.1.12 19:48

Moje nejstarší dcera byla párkrát se mnou v necelých čtrnácti. Poslední rok chodí sama. Podmínka je, že nesmí sednout k nikomu do auta - jezdím pro ní.
Alkohol nepije, má panickou hrůzu z blinkání. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
21.1.12 19:48

Pustila bych,ale znám ty nervy,když to bylo poprvé :roll:
Syn chodí od 16,,prostě se chtějí bavit,nebyla jsem jiná :) ,jen jednou přišel asi o hodinu později ,nebral mobil :pocitac: ,já se doma málem zbláznila strachy :zed: .
A ty pocity co máš, znám,hlavně nesedat k nikomu do auta,neřídit a do ničeho se neplést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.1.12 19:49

Jé, pardon, teď jsem to dočetla… No, pokud pro něj pojedete, tak je to úplná pohoda. Jestliže jede poprvé na takovou akci počítám, že byste stejně neměli klidný spánek, tak ho pusťte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.1.12 19:52
petra.lovosice píše:
ale taky bych ho pustila,už jen proto že pak nebude i mezi klukamivypadatjako mamánek…já taky chodila,od 15…a to pití alkoholu, nekdo pije nekdo ne, ochutná to každej

neochutná :)
ani cígo jsem neochutnala, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
21.1.12 19:53
petka86 píše:
Myslím,že v 17 v pohodě,já chodila od 15ti,alko sem nepila a když tak pivo ale s rozumem. Ono je lepší když se dovolí jít,kdyby se zakazovalo je to horší,měly by jste mu věřit a on zase Vám jako rodičům.Co se zakazuje víc láká,to je jasné :mrgreen: Řekněme si po pravdě kdo z nás vás dodržel to,napít se poprvé až v 18 ti :lol: :think: Když se dá s rozumem a nedá se strhnout kamarády,což je někdy problém,tak v tom nevidím problém,jedno pivo či dvě s časovým odstupem…? ;)

taky jsem pila před 18ctým rokem, ale byla jiná doba. Dneska být nezletilá bych si pití alko. nelajskla. Fakt bych netoužila po tom, aby zrovna dnes přišli policajti na kontrolu, sebrali mě a dovezli domů. Naši by mě už nikdy nikam nepustili. A jak je vidět ze zpráv - je hodně mladých,kteří pijou - ba co, oni chlastaj - a pak sednou do auta a řídí a bohužel je ještě víc blbějších, kteří s nima do toho auta sednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.1.12 19:55
jizvíková píše:
petra.lovosice píše:
ale taky bych ho pustila,už jen proto že pak nebude i mezi klukamivypadatjako mamánek…já taky chodila,od 15…a to pití alkoholu, nekdo pije nekdo ne, ochutná to každej
neochutná :)
ani cígo jsem neochutnala, fuj

fakt si neochutnala alkohol??

evi no neboj až malá vyroste taky budu mít strach,taky si pamatuju na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.1.12 19:58

Pustila, ale jak píšeš, také bych pro něho dojela..než diskotéky bych se bála návratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.1.12 20:01

Já měla první víno v 19, předtím nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie