Od kdy na diskotéku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
22.1.12 02:01

Poprvý jsem se zeptala, samozřejmě mi to nedovolila ale pak se šel přítel přimluvit (mmch jsme spolu dodnes) a to byla první legální díza do půlnoci. No brblala jsem, že musím být tak brzo doma ale přišla jsem v čas. Za cca měsíc jsem šla znova a to bylo do jedný. Když mě máma nepustila tak to bylo že spím u kámošky, kámoška, že spí u mě šlo se, až do rána. No do patnácti jsem to měla povolený do dvou do rána ať dízy nebo být venku-ale to mamka neviděla ráda. Vždy jsem přišla v čas. To bylo moje plus. Když jsem se zdržela, psala jsem sms. Od 15ti to už nechávala na mě ale jak jsem si najednou mohla přijít kdy se mi chtělo tak jsem najednou přestala mít choutky vymetat. Myslím, že to je podvědomě. Zakázaný ovoce nejlíp chutná, že? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
22.1.12 08:44

jéé tka to mě máma vyprávěla jak chlastali an dýze nebo podobně jaký měla průšvihy a tak…nedělá ze sebe svatouška :lol: a je to docela sranda když mi vypráví některý zážitky :lol: :lol: :lol: jinak neívm já si nuemím řpedstavit začít chodit až někdy v 17 nebo dýl bych o to nejlepší přišla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.1.12 10:44

tak mě máma říkala pravdu jak si užívala..a jinak v tý době kdy naše mamky teda ta moje byly mladý byla doba,kdy se tedy pilo a fetovalo dost..hlavně léta 60..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.1.12 11:27

Tak na diskotéce to bylo prý dobrý. Opravdu se alkohol nepožil a dokonce tam tancovali, což jsem se tedy divila, ale prý se nechal strhnout.
No ale stejně doufám, že příště půjde zase třeba až za rok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.1.12 11:35
eva valoi píše:
Tak na diskotéce to bylo prý dobrý. Opravdu se alkohol nepožil a dokonce tam tancovali, což jsem se tedy divila, ale prý se nechal strhnout.
No ale stejně doufám, že příště půjde zase třeba až za rok. :mrgreen:

Evo,
doufat můžeš.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
22.1.12 12:00

Crystal, taky si to neokážu představit. :nevim: Nejvíc jsem si to užívala, když mi bylo 14-16. V 17cti jsem to celkem omezila a byla to prostě obyč díza. Ale ty léta předtím-to byli zvěrstva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
22.1.12 12:07
Mikajelka píše:
Crystal, taky si to neokážu představit. :nevim: Nejvíc jsem si to užívala, když mi bylo 14-16. V 17cti jsem to celkem omezila a byla to prostě obyč díza. Ale ty léta předtím-to byli zvěrstva :mrgreen:

Hihi,tak aspoň teď vím,že malou do 16-17let nepustím :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.1.12 13:13

Já byla poprvé za přísně stanovených podmínek na diskotéce ve 14. Taky jsem tam čuchla poprvé k alkoholu, i z mála mi ale bylo šoufl, takže táta to stejně poznal a než by mě zlískal, neřekl nic, což byl ten největší trest. Tátu mám za vzor a zklamat ho je pro mě to nejhorší. Já bych ale svoje dítě nikam, kde jsou pohlavně přenosný choroby, drogy a alkohol nepustila :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová