Od kdy na diskotéku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
21.1.12 21:17
Mikajelka píše:
Ester13 píše:
Mikajelka píše:
Ester v klidu, já taky chodila pařit od třinácti. Buď mě máma pustila a nebo na tajňačku. Do patnácti jsem mohla do dvou. Pak už jak se mi chtělo. Jenže jsem se v šestnácti odstěhovala do podnájmu s přítelem a žiju si po svým. Kouřím od 14 krom těhu, pila jsem na dízách vždycky. A pro upřesnění:odmaturovala jsem s vyznamenáním, práci, vlastní byt máme, nyní dokonce dům bez zatížení hypotékou takže žádnej vyvrhel fakt nejsem.
Tak to máme hodně podobně :) I to odstěhování se :)
To jsem ráda. Už jsem myslela, že jsem divná. :mrgreen:

Já taky :oops: Na gymplu jsem byla jediná, kdo nebydlel s rodiči, a dokonce prvák, druhák na VŠ taky… Mimo kolejářů samozřejmě :) A táhla jsem si to sama, tak snad nejsem zas takový vyvrhel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.1.12 21:48
Mikajelka píše:
Ester v klidu, já taky chodila pařit od třinácti. Buď mě máma pustila a nebo na tajňačku. Do patnácti jsem mohla do dvou. Pak už jak se mi chtělo. Jenže jsem se v šestnácti odstěhovala do podnájmu s přítelem a žiju si po svým. Kouřím od 14 krom těhu, pila jsem na dízách vždycky. A pro upřesnění:odmaturovala jsem s vyznamenáním, práci, vlastní byt máme, nyní dokonce dům bez zatížení hypotékou takže žádnej vyvrhel fakt nejsem.

tak já ten samej příběh,mládí sem užila festově teda mladí já furt mladá sem:-)
v 16 sem se taky odstěhovala,a od tzé doby doma nežiju jo pul roku co sem se s bývalým rozešla..
no a taky zajištěný sme,máme byt,čekáme prcka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.1.12 22:06

Ja chodila od 15. pravidelne.. Mela jsem spoluzacky co chodily uz od 13.. Na diskotece to zacina zit az tak od 11 takze domu jsem se vracela v pul 6 rano.. Sedet v 17. doma by me zabilo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.1.12 22:12

V 17 letech už musíš uvolnit řetěz, to se nedá svítit. Já myslela, jak jsem měla přísnou výchovu, prvně jsem byla někde v 15 letech, ale rozhodně jsem nechodila každý týden, spíš výjimečně, musela jsem být do půlnoci doma, ke konci gymplu povoleno na 2h v noci, po příchodu vzbudit mámu a nahlásit se, že jsem doma (mobily ještě nebyly), vše se konalo ve městě, jezdili jsme domů normálně hromadnou dopravou, takže žádní opilí řidiči. Jo, a furt jsem musela poslouchat, jak oni, rodiče, nechodili pouze na tzv. „čaje“, které byly odpoledne :roll: , „starší“ ročníky asi tyhle příběhy taky od rodičů znáte. A první opití? V 16 letech jsme si 3 holky koupily sedmičku vína a vypily to ve stodole ze skleniček od přesnídávek :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.1.12 22:15

No já si třeba neumím představit,jak by moje dcera chodila na tajňačku.Jsem máma bachař a docela jí číhám. :mrgreen: Bude jí co nevidět 15let a ještě nikde nebyla-je na základce a prostě je to díťě a s prominutím absolutně nechápu rodiče,co tyhle děti večer někam pustí 8o To jim krátí dětství a to co si myslí,že si užívají to si několikanásobně užijí až budou starší a hlavně už budou aspoň trochu vědět co chtějí.V sedmnácti už ta benevolence bude větší,ale dokud bude na základce,tak striktně NE.Jo byla už se mnou večer,ale na pohodu,na chvilku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.1.12 22:23

Jo o cajich mi mama taky vypravela, hlavne o tom jak tam pila maximalne vinny strik.. Nikdy jsem ji to neverila.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.1.12 22:26
penalda píše: Jo o cajich mi mama taky vypravela, hlavne o tom jak tam pila maximalne vinny strik.. Nikdy jsem ji to neverila.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To bych taky chtěla vidět ty čaje :mrgreen: Za mě už byly diskotéky a mimochodem chodím na ně do dnes.nic moc se nezměnilo,jen ten věkový průměr 8o Nějak se snížil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.1.12 22:28

Čaje s rumem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.1.12 22:31

My kdyz jdeme s pritelem na diskoteku tak po hodine odchazime s depkou do hospody ke znamym.. A to mi bude teprv za mesic 23.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.1.12 22:31
penalda píše: Jo o cajich mi mama taky vypravela, hlavne o tom jak tam pila maximalne vinny strik.. Nikdy jsem ji to neverila.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: Tak to jsem jí taky moc „nežrala“. Po čase z ní vypadávalo, jak se zliskali támhe, pak támhle, pak potají onde.. Moje má prej byla na díze až v 18ti ale když jsem s ní jednou byla u její spolužačky ze školy tak to bylo: „Jano, a vzpomínáš v 16cti jak jsme našim jednou utekli oknem na dízu když si u nás spala?“ :mrgreen: A máma.. „joo? No to já si Maru ani nepamatuju. A nebylo nám víc?“ „Nebylo!“ :mrgreen: Tak asi tak je to s rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.1.12 22:38

Já malej řekla pravdu :P Ty jo,ale ptala se mě na otázky docela na tělo,kdy jsem poprvé pila-tak já byla abstinent,tak to bylo snadný,pak jestli jsme nekouřila,uf,tak se mi ulevilo-jsem nekuřák,hm a pak ,kdy jsem poprvé s někým spala. :roll: Nooo,tak jsem jí to řekla,nebylo to tak strašný,ale když si vemu,že za nějakou dobu se jí to bude týkat tak to hrozný je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.1.12 22:40

Ta moje chodila pry hlavne na zabavy s rodicema, ale i pres to si pamatuje doted kazdou hospodu v okoli co tu byla pred 30 lety.. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.1.12 22:44
penalda píše:
Ta moje chodila pry hlavne na zabavy s rodicema, ale i pres to si pamatuje doted kazdou hospodu v okoli co tu byla pred 30 lety.. :mrgreen: ;)

Mě je 36let,takže tak daleko nevidím :mrgreen: Ale diskotéku znám široko daleko každou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.1.12 22:47

Čekáme holčičku a jsem zvědavá, jak se mi bude vysvětlovat, že mamka vymetala dízy od 13cti, kouřila od 14cti a vůbec dělala samý zajímavý věci a jí to teď zakazuje.. No jo no, mamky jsou mamky a strach mám už o ní teď a to ještě ani není na světě. Bude to muset být na rozumným kompromisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.1.12 22:50
Mikajelka píše: Čekáme holčičku a jsem zvědavá, jak se mi bude vysvětlovat, že mamka vymetala dízy od 13cti, kouřila od 14cti a vůbec dělala samý zajímavý věci a jí to teď zakazuje.. No jo no, mamky jsou mamky a strach mám už o ní teď a to ještě ani není na světě. Bude to muset být na rozumným kompromisu.

;) Proto malou držím zkrátka a mě moje mami taky držela zkrátka.A o nic jsem nepřišla a ona taky nepřijde ;)
Jak jsi třeba rodičům řekla,že budeš chodit ve 13ti???Já jak to neznám,tak to moc nechápu víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová