Džíny - úzký pás, silnější stehna

2474
19.2.20 19:06

Džíny - úzký pás, silnější stehna

Dobrý večer.
Dáte mi tip na módní řetězec, ve kterém koupím dobře padnoucí džíny/džegíny? Nejsem žadná baba krev a mlíko, jsem celkově štíhlá, ale mám užší pas a širší stehna. Nakupování kalhot nesnáším. Buď je mám přes nohy dobré a v pase hodně volné, nebo by v pase seděly krásně, ale přes nohy je natáhnu horko těžko. :zed: Do toho ještě ta móda holých kotníků a kalhot až v podpaží. :roll: Má někdo podobný problém a našel obchod, ve kterém vždy koupí? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
19.2.20 19:39

Mám silnější stehna, pas ne moc úzký. Ale mám stejný problém. Všechny mě jsou v pase velké a přes stehna jen tak tak. Nosím pásek. A jen ty hodně elastické. Kdysi jsem měla Wranglerky, ty jediné mě snad seděly. Ale stály 2000. Jinak značkový vůbec nekupuju, protože ty mě nesedí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.2.20 19:45

Jsem na tom úplně stejně, tento týden jsem si koupila kalhoty v Pepcu. Za těch 179,– furt na to běží reklamy. Fakt nádherně padnou. Zkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41128
19.2.20 19:46
@Bandii píše:
Dobrý večer.
Dáte mi tip na módní řetězec, ve kterém koupím dobře padnoucí džíny/džegíny? Nejsem žadná baba krev a mlíko, jsem celkově štíhlá, ale mám užší pas a širší stehna. Nakupování kalhot nesnáším. Buď je mám přes nohy dobré a v pase hodně volné, nebo by v pase seděly krásně, ale přes nohy je natáhnu horko těžko. :zed: Do toho ještě ta móda holých kotníků a kalhot až v podpaží. :roll: Má někdo podobný problém a našel obchod, ve kterém vždy koupí? :kytka:

cenově dostupné v Zaře. Mají různé druhy -) vysoký pas, nízký pas, upllejší, volnější, delší, kratší…Dražší potom TH, Replay, myslím, že tomu střihu se říká " boy friendly"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.2.20 19:50

Kupuji v HM, taky mám silnější stehna, zadek ale pas hodně úzký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
19.2.20 19:50

Mam to same. Uzky pas a sirsi stehna, hubena lytka. Kupuju bokovky, rovne nohavice v Kenvelo, Lee Copper. Ty dziny k pasu jsou hnus. A je mi skoro 40, postavu modelky uz nemam. Nejake pubertacke otrhane do prace mit fakt nemuzu. Jsem soudna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.2.20 20:10

Mám trochu jiný problém - ale co zkusit Levisky? V pase i přes boky sedí fajn (a to mám rozdíl 30 cm), ale právě mi přišlo, že přes stehna jsou volnější… Chce to zkoušet a zkoušet. :kytka: Nebo pak za starých časů se dělalo to, že volný pas džín se 5-15 min „povařil“ v hrnci (cca na 90°C) - zbytek se držel mimo vodu, a ono se to srazilo. Já takhle občas srážim celé v pračce, kvůli „vysezenému“ pozadí i vytahanému pasu a funguje. Klidně to u nějakých starších džín zkuste a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
19.2.20 22:08

Mne vzdy sedi tally weijl, i ty s hodne vysokym pasem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
19.2.20 23:49

Mám to stejně… Podařilo se mi sehnat v primarku a pak v lidlu, ale v lidlu jen kalhoty, džíny nee. Jakmile mi nake sedí, beru ve všech barvách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
19.2.20 23:52
@Keyllah píše:
myslím, že tomu střihu se říká " boy friendly"

boyfriend ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41128
20.2.20 06:16
@MrsNorris píše:
boyfriend ;)

dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
20.2.20 12:25

A v Mangu mají velký výběr kalhot, zkus i tam.
Já jsem zvyklá na džegíny z C&A, musím si brát menší velikost, pak nepadají, sice to natahování je občas boj, ale drží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
20.2.20 12:31

Jedny takové s úzkým pasem (až tak úzkým, že mě to překvapilo) mám z Bonprixu. A pak jedny HIS, skoro za 3k. Ty jsem si kupovala ve své nejhlubší krizi, kdy už jsem neměla co nosit, a tyto jediné mi sedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.2.20 16:25

@Bandii Mrkni třeba tady na džegíny , můžeš si zaškrtnout i délku nohavic, nebo jiný typ džín…

a tady na HMku si zaškrtneš taky střih kalhot - tipuji, že chceš obepnuté a pružné? tak asi skinny fit

mně chybí ten úzký pas, ale jinak jsem spokojená s HMkem :palec: vrácení bez problémů a věčně nad 800 doprava zadáčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák