Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer.
Dáte mi tip na módní řetězec, ve kterém koupím dobře padnoucí džíny/džegíny? Nejsem žadná baba krev a mlíko, jsem celkově štíhlá, ale mám užší pas a širší stehna. Nakupování kalhot nesnáším. Buď je mám přes nohy dobré a v pase hodně volné, nebo by v pase seděly krásně, ale přes nohy je natáhnu horko těžko.
Do toho ještě ta móda holých kotníků a kalhot až v podpaží.
Má někdo podobný problém a našel obchod, ve kterém vždy koupí? ![]()
Mám silnější stehna, pas ne moc úzký. Ale mám stejný problém. Všechny mě jsou v pase velké a přes stehna jen tak tak. Nosím pásek. A jen ty hodně elastické. Kdysi jsem měla Wranglerky, ty jediné mě snad seděly. Ale stály 2000. Jinak značkový vůbec nekupuju, protože ty mě nesedí vůbec.
Jsem na tom úplně stejně, tento týden jsem si koupila kalhoty v Pepcu. Za těch 179,– furt na to běží reklamy. Fakt nádherně padnou. Zkus ![]()
@Bandii píše:
Dobrý večer.
Dáte mi tip na módní řetězec, ve kterém koupím dobře padnoucí džíny/džegíny? Nejsem žadná baba krev a mlíko, jsem celkově štíhlá, ale mám užší pas a širší stehna. Nakupování kalhot nesnáším. Buď je mám přes nohy dobré a v pase hodně volné, nebo by v pase seděly krásně, ale přes nohy je natáhnu horko těžko.Do toho ještě ta móda holých kotníků a kalhot až v podpaží.
Má někdo podobný problém a našel obchod, ve kterém vždy koupí?
cenově dostupné v Zaře. Mají různé druhy -) vysoký pas, nízký pas, upllejší, volnější, delší, kratší…Dražší potom TH, Replay, myslím, že tomu střihu se říká " boy friendly"
Kupuji v HM, taky mám silnější stehna, zadek ale pas hodně úzký.
Mam to same. Uzky pas a sirsi stehna, hubena lytka. Kupuju bokovky, rovne nohavice v Kenvelo, Lee Copper. Ty dziny k pasu jsou hnus. A je mi skoro 40, postavu modelky uz nemam. Nejake pubertacke otrhane do prace mit fakt nemuzu. Jsem soudna.
Mám trochu jiný problém - ale co zkusit Levisky? V pase i přes boky sedí fajn (a to mám rozdíl 30 cm), ale právě mi přišlo, že přes stehna jsou volnější… Chce to zkoušet a zkoušet.
Nebo pak za starých časů se dělalo to, že volný pas džín se 5-15 min „povařil“ v hrnci (cca na 90°C) - zbytek se držel mimo vodu, a ono se to srazilo. Já takhle občas srážim celé v pračce, kvůli „vysezenému“ pozadí i vytahanému pasu a funguje. Klidně to u nějakých starších džín zkuste a uvidíte.
Mám to stejně… Podařilo se mi sehnat v primarku a pak v lidlu, ale v lidlu jen kalhoty, džíny nee. Jakmile mi nake sedí, beru ve všech barvách ![]()
@Keyllah píše:
myslím, že tomu střihu se říká " boy friendly"
boyfriend ![]()
A v Mangu mají velký výběr kalhot, zkus i tam.
Já jsem zvyklá na džegíny z C&A, musím si brát menší velikost, pak nepadají, sice to natahování je občas boj, ale drží ![]()
Jedny takové s úzkým pasem (až tak úzkým, že mě to překvapilo) mám z Bonprixu. A pak jedny HIS, skoro za 3k. Ty jsem si kupovala ve své nejhlubší krizi, kdy už jsem neměla co nosit, a tyto jediné mi sedly.
@Bandii Mrkni třeba tady na džegíny , můžeš si zaškrtnout i délku nohavic, nebo jiný typ džín…
a tady na HMku si zaškrtneš taky střih kalhot - tipuji, že chceš obepnuté a pružné? tak asi skinny fit
mně chybí ten úzký pas, ale jinak jsem spokojená s HMkem
vrácení bez problémů a věčně nad 800 doprava zadáčo