Džusy v těhotenství

36544
20.1.11 21:00

Dzusy v tehotenstvi

Ahojky, mam skromny dotazek.. :wink:

Kamaradka mi rikala, ze bych nemela pit dzusy v tehu, co je na tom pravdy? Popripade v cem je skodlivy dzus?

Predem diky za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
20.1.11 21:09

není škodlivý. jen jako se vším by se to nemělo přehánět, protože je to občas hodně kyselé a mohla by ses osypat. a že ti ta chytrá kamarádka taky rovnou nevysvětlila proč ;-) zase jedna babská pověra.
mě takhle dostala moje sestra, že jí její kamarádka říkala, že se v těhotenství NESMÍ řídit auto. to jsem se pobavila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
20.1.11 21:13

ke konci těhu jsem pila jenom džusy ale ředěné vodou,nic jiného mi nechutnalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.1.11 21:16

Na dzusech jsem byla první těhu doslova závislá. Ale ředila jsem je (minimálně) 1:1 vodou, protože bych se fakt hooodně překyselila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
20.1.11 21:18

Jo a pila jsem jen hruškový ostatní byly blééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
20.1.11 21:19

taky jsem pila džusy , ale byl problém vadilo mi to na žáhu :roll:
Kdyby se neměl pít džus nebo byl hodně špatný tak by to na něj bylo napsané , že není vhodné pro těhotné )třeba energy drinky :wink::mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1533
20.1.11 21:25

monny89

přesně tak..zase jedna chytrá kamarádka…ne teď vážně..džusy nevadí..jen bývají hodně kysel= třeba pomeranč,jablko,ale jahoda,hruška bývá sladká tak to nemusíš ředit a pít normálně…přiznám se,že i ten kyselý pomerančový džus jsem hoodně pila..vypila jsem celou krabici za den a stalo se max. to,že mě pálila žáha,ale jinak nic.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.1.11 21:45

Me zaha nepali, nic mi neni, a bez dzusu se neobejdu :mrgreen:
Nevim kde to ona slysela, ale ze pry deti potom maji vyrazky ci co, taky mi to prislo jako blbost, tak se radsi zeptam zkusenejsich :lol: I kdyz ona ma dite, ale je celkem nezkusena ve vetsine vecech..

Ja nepiju nic extra kyseleho, treba multivitamin, hruska (tu mam nej) a ted jsem zkusila cerveny grep, ten je teda fakt kyselej :poblion: ale tu hrusku piju prevazne porad..

No, dekuju za odpovedi, jen jsem se chtela zeptat.. ono je takovych babskych pover, ze pak clovek ani nevi co je fakt a co fikce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
20.1.11 21:51

Ja jsem v tehu nasla zalibu v multivitaminovym, ale nechavala sjem si do nej davat led a pul na pul vodu. Led protoze ke konci tehu jsem se pekla vedrem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 14:20

tak to me ceka taky asi to vedro, kdyz mam termin v kvetnu :think: Takze led to jisti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
21.1.11 14:57

me i dr. rekl at piju dzusy ale jen redene 1:1 i 2:1 kvuli kyselosti.. kazdej dzus ji ma i kdyz se zda ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 14:59

me nikdo nic nerekl, dr. mi nic nezakazala ani neprikazala.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
21.1.11 15:14
Monny89 píše:
me nikdo nic nerekl, dr. mi nic nezakazala ani neprikazala.. :mrgreen:

malokterej ti neco rekne jen tak .. musis se ptat, ja se zeptala co vyslovene nesmim - tonik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.11 15:21

jasne ze jsem se taky ptala, ale nerekla mi nic vazneho a duleziteho, co treba konzumuji casto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
21.1.11 15:25

kazdej at si ji jak chce - vse v rozumne mire - je nesmysl nejist to a tamto … a to je nazor spoutu lekaru.
jen my - nektere maminy to moc hroti … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky