E-bay spam?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
877
6.9.17 16:17

e-bay spam?

Poraďte prosím. Dnes mi přišel e mail z adresy ebay@ebay.co.uk. Faktura za zakoupené zboží. Já ale nejsem na ebay registrovaná a nikdy jsem tam ani nevlezla. Mám to prostě hodit do spamu a ignorovat nebo kontaktovat někoho, že někdo zneužil můj mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35704
6.9.17 16:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
6.9.17 17:18

@pikola Díky. Tak podle tohoto odkazu je to asi opravdu od e Bay. Kartu jsem blokla pro platby přes internet, změnila hesla, tak snad bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
6.9.17 17:51
@vivianr píše:
@pikola Díky. Tak podle tohoto odkazu je to asi opravdu od e Bay. Kartu jsem blokla pro platby přes internet, změnila hesla, tak snad bude klid.

Ne, není to od eBaye proboha :roll: Je to scam. Žádná faktura tam není, pouze odkaz na stažení, kde bude vir nebo něco podobného. S tvou kartou ani hesly to nemá vůbec nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
6.9.17 19:20

@Alkata Já to naštěstí neotvírala, tak blbá díky bohu nejsem :-) Spíš mě to vyděsilo, když jsem si vzpomněla, že švára přes něco takového přišel o 300,–, který mu někdo strhnul z karty. Ono to neuškodí jednou za čas změnit heslo, alespoň potrénuju paměť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.4.20 10:41
@vivianr píše:
Poraďte prosím. Dnes mi přišel e mail z adresy ebay@ebay.co.uk. Faktura za zakoupené zboží. Já ale nejsem na ebay registrovaná a nikdy jsem tam ani nevlezla. Mám to prostě hodit do spamu a ignorovat nebo kontaktovat někoho, že někdo zneužil můj mail?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.4.20 10:44

Mám stejný problém jako vivanr, došel mi stejný mail od ebay i ve stejný den, chci se zeptat, jj to dopadlo, šlo opravdu o spam? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.4.20 10:49

@vivianr mám stejný problém také mi 6.9. 2017 přišel stejný E-mail opravdu šlo o spam? Díky za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák