e-shop hračky mraveneček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
9.8.06 13:43

e-shop hračky mraveneček

Znáte internetový obchod www.hrackymravenecek.cz? Mají docela dobré ceny a malé poštovné, máte někdo zkušenost. 'Prolezla jsem dostupné diskuse na téma int.obchodů a o tomto není zmínka. Díky
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
9.8.06 13:44

Omlouvám se, je to : www.hrackymravenecek.mimishop.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.8.06 15:03

Ahoj Andi,
už jsi něco o tomto shopu zjistila, objednala? Já ho právě teď testuji, tak dám vědět.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
25.8.06 11:49

Ahoj :D
Já od nich objednávala kolotoč nad postýlku .Dorazil přímo bleskovou rychlostí. Takže spokojenost :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.8.06 14:28

Tak nakonec jsem hračky jako vždy objednala u svého oblíbeného čáryfuka. Zjistila jsem, že mají opravdu nejlepší ceny a když se zaplatí hned na účet, tak je dopravné jen 60,–. Např. vkládací žirafa od Fisher Price u nich stojí 460,– a v ostatních cena pod 600,– nejde.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.8.06 15:27

Ceny jsou sice u Čáryfuka super, ale ta dodací lhůta! Je příšerná. Já musela po měsíci volat, co se vlastně děje a až potom se to trochu hlo… a to co jsem si za tu super cenu objednala, tak neměli :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.8.06 15:34

Asi záleží jak co, minulý týden jsem v pondělí objednala, zaplatila na účet a ve čtvrtek mi přivezli.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
19.9.06 14:34

Ahoj,
já tam nakupovala minulý týden, přišlo to hned, sice budu 1 věc vracet, protože jsem si to rozmyslela :roll: Takže paní v pohodě napsala adresu kam vrátit a bez problémů.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
20.9.06 21:57

Ahojka,
já jsem taky teď od nich dostala zboží a max.spokojenost, paní sympatická během vyřizování, vše OK.
Jednu věc vracím, domluvili jsme se i na slevě z poštovného, protože si místo toho beru něco jiného.
Jen možná by mohl být větší výběr, ale co se týče služeb, tak super!
 Petka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák