EasyWalker Duo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2977
12.1.19 20:01

Super, díky moc! :) Já psala do Dětského ráje, kde by ho na pražské pobočce měli mít, s tím, že bych se na něj jela podívat + napsala jim k tomu nějaké dotazy a prosbu na kalkulaci ceny, přičemž mi přišla velmi strohá odpověď ve smyslu, že na prodejně ho mají, dotazy mi zodpoví tam a kalkulaci si mohu udělat, když si jednotlivé komponenty naházím do košíku v e-shopu… Tak jsem si říkala, jestli dávat 300,– za cestu tam a zpátky jen proto, aby mi pak třeba na prodejně řekli, že korba a sporťák vedle sebe nejdou… jako ochota vůči zákazníkovi nic moc :-/. Mohu se ještě zeptat, kde jste kupovaly? Kamenný krám nebo e-shop? V Liberci ho nikde nemají a nejblíž mi z toho vychází ta Praha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
12.1.19 20:15

@PenelopaW my kupovali starsi, protoze ho budeme mit jen na chvilku. Nechodim tak daleko, aby to starsi nebyla schopna ujit, az bude kapku starsi a hlavne zacne chodit (budeme mit rozdil skoro 13mesicu). Predtim jsme ale koupili EW jednokocarek v Koline a ten je super a jejich ochota je taky bomba :dance:
Kalkulaci nam udelali a hlavn3 vse ukazali a doporucili co a jak. Nedavno jsem tam jela pro autosedacku 0-18kg, mela jsem vyhlidlou asi za 10tisic a oni mi ji rozmluvili a prodali jinou za polovicni penize 8o pro me uplne nepochopitelny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.1.19 20:26

@1mila2 Jj ten Kolín je bomba. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.1.19 20:27

@1mila2 A v Kolíně se ten obchod jmenuje jak? Mluvila totiž o něm asi jedna paní i od nás z Liberce, kterou jsem právě s EW potkala a doporučovala mi jej, ale to už bych si musela domluvit od někoho odvoz, protože my autem nedisponujeme :-/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
12.1.19 20:29

Kočárky Daniela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.1.19 20:29

@1mila2 Díky, mrknu ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.1.19 20:37
@PenelopaW píše:
@1mila2 A v Kolíně se ten obchod jmenuje jak? Mluvila totiž o něm asi jedna paní i od nás z Liberce, kterou jsem právě s EW potkala a doporučovala mi jej, ale to už bych si musela domluvit od někoho odvoz, protože my autem nedisponujeme :-/.

A nechceš koupit bazarový? Je jich spousta. Já sehnala i obyčejný a je fakt bytelný, tak bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.1.19 20:41
@P4ja píše:
A nechceš koupit bazarový? Je jich spousta. Já sehnala i obyčejný a je fakt bytelný, tak bych se toho nebála.

My právě bazarovou měli původně tu inglesinu, a to od kamarádky, kterou jsem ještě tehdy opvažovala za hodně dobrou kamarádku (a u níž mi zkušenosti s nákupem věcí po jejích dětech dost kamarádství zkalily), a kočárek se mi po roce ježdění rozpadl. Tehdy jsem byla nepolíbená nějakými bazary, přišlo mi, že toho je hrozně moc ,neorientovala jsem se, a byla jsem ráda za doporučení + věřila jsem, že i cena, kterou si tehdy řekla za kočárek po dvou dětech, byla slušná… No spálila jsem se a po roce jsme kupovali kočárek nový. Sice v akci jen za 11 000, ale to jsem si ho mohla koupit rovnou a nemusela jsem doma mít za 17000 dva, z toho jeden nepojízdný. Ale aspoň jsme ho loni použili na náhradní díly, když začal odcházet i ten náš :). K bazarovým kočárkům mám proto trochu „respekt“, protože nikdy nevím, co s ním původní majitel dělal, jak s ním jezdil apod. A třeba u Inglesiny ten pozáruční servis vyjde fakt hrozně draho, kdybychom nepoužili kolečka ze starého podvozku a museli kupovat nová, tak se cenově dostanu na dvoje golfky :(. Ale samozřejmě mne také napadlo jít do bazarového a ušetřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.1.19 21:06

@PenelopaW No, to ale nemusela být chyba kamarádky ne? Nemohla vědět, že se kočárek rozpadne a cenu jsi přijmout nemusela. Já svůj Ew sehnala po dvou dětech za ani ne čtvrtinu ceny a tak k tomu přistupujeme. Nový bych nekoupila. Ty peníze se dají utratit líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.1.19 21:10
@P4ja píše:
@PenelopaW No, to ale nemusela být chyba kamarádky ne? Nemohla vědět, že se kočárek rozpadne a cenu jsi přijmout nemusela. Já svůj Ew sehnala po dvou dětech za ani ne čtvrtinu ceny a tak k tomu přistupujeme. Nový bych nekoupila. Ty peníze se dají utratit líp.

Ono se v tom našem případě ukázalo, že v podvozku nebyly původní šrouby, takže zátěží se přepilovaly a praskly a dítě mi málem vypadlo do silnice, jak se uvolnila korba, takže tam tu chybu vidím ns straně původního majitele :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.1.19 21:11

Ale úplně myšlenku na bazar nevylučuji, zatím máme čas, tak uvidíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.1.19 22:47
@PenelopaW píše:
Ono se v tom našem případě ukázalo, že v podvozku nebyly původní šrouby, takže zátěží se přepilovaly a praskly a dítě mi málem vypadlo do silnice, jak se uvolnila korba, takže tam tu chybu vidím ns straně původního majitele :).

Tak v tom případě bych si na kamarádku došlápla a chtěla část peněz zpět. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.1.19 23:22

@PenelopaW My pro Easywalker jeli do Kolína, kočárky Daniela, skvělý přístup a vždycky pořadí, my tam jezdíme i pro autosedačky, taky z Liberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.1.19 23:25

@PenelopaW Tak u EW bych se bazarovky nebála, je to fakt tank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
13.1.19 10:44
@P4ja píše:
Tak v tom případě bych si na kamarádku došlápla a chtěla část peněz zpět. :?

Nechci zanášet téma příspěvky, které sem nepatří, ale s „kamarádkou“ se pak ukázalo mnoho dalších zkušeností jako nepříliš dobrých. Na jednu stranu moje blbost, nikdo mne nenutil ty věci od ní brát, na druhou stranu od kamarádky, kterou znám od 12ti bych čekala trochu jiný než tvrdě rýžovací přístup. Holt to má v obchodování nastavené jinak :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí