Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Heivka Jestli jsme se to nakonec nepotkaly spolu, když jsem okukovala dvojkočárky
.
Ten Kolín se mi zdá jako dobrá volba, jediná nevýhoda je, že nemáme auto :-/.
@PenelopaW Tak ona stačí jedna cesta, mají i e-shop kde všechno koupíte, takže když vyberete tak vám to doručí až domů ![]()
@Heivka Byli jsme tam dnes a musím říct, že oproti Dětskému ráji je to fakt nebe a dudy. Tisíce drobností, ale udělá to své - pán nám předvedl kočárky, doporučil i barvu s ohledem na materiál látky, pak tátovi, který mne vezl, udělali kafe a ještě nám dali dorta… všichni milí, usměvaví, na záchodě možnost použít plenku (rozřazené do košíčků podle velikostí)… Je to nic nestojí, ale zákazníka potěší. Objednali jsme a uvidíme, kočárek vypadá fakt dobře, věřím, že to vyhozené peníze nebudou.
Prosím Vás nevíte jestli hl.korba z easy Walker duo sedí i na duo plus?
Děkuji ![]()
Zdravím, chtěl bych se jen zeptat máme kočárek Easy Walker duo a nějak nám nejde odjištěni jedné pojistky na sklopení (složení) kočáru. Neměl někdo podobný problém? Jedna strana nám jde na první stisknutí a ta druhá ne a ne jít. Až po nějaké době se mi to povede ale žena bez šance. Děkuji za rady nebo typy co s tím. Přeji hezky vecer
@Lukáno Nám se to stalo taky, ale nakonec jsme rezignovali a s kočárkem nic nedělali. Doporučovala bych servis… ![]()