EasyWalker Duo

2
21.7.10 10:24

EasyWalker Duo

Ahojky všichni, v listopadu čekáme dvojčátka a už se poohlížíme po kočárku. Zatím se mi líbil EasyWalker Duo, je lehký, dobře skladný, ale trošku drahý. Máte s ním někdo zkušenost?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
21.7.10 10:53

tady je třeba jedna starší diskuze: https://www.emimino.cz/…r-sky-21395/

zkušeností je myslím dost, pro dvojčata je to dobrý kočárek, přiměřemě lehký, snadno ovladatelný a skladny.

jedna z dobrých věcí je kompatibilita s bezpečnými autosedačkami maxi cosi, které se dají nacvaknout dvě, což není samozřejmost. (v diskuzi se píše o jedné, ale na 100 % jdou už dvě - letošní novinka).

vadou může být pro někoho polohování sportovní sedačky na zipy, tři polohy, podle mého to není moc poholdné…
a pak nepolohovací opěrka na nohy. je to jen opěrka, i když v dobrém sklonu, někomu to může vadit..

vídám je hodně, měla ho na dvojky jedna známá a byla hodně spokojená (i když není zrovna nenáročná..)

kdybych čekala dvojčata, rozhodovala bych se mezi EW a Bumbleride Indie Twin. myslím, že za tu cenu stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
21.7.10 11:09

Nataša to napsala dost vyčerpávajícně, já jen dodám, že Bumbleride Indie Twin je vyprodaný a další dovezou prý až na jaře 2011.

Jako nevýhodu EasyWalkeru vidím ještě hodně těžké korbičky (5kg každá) oproti vaničkám Bumbleride (2kg), nebo vložným taškám u jiných kočárků. Ale pokud ti bude stát kočárek v předsíni a korbičky s dětma nosit nepotřebuješ, tak je to jedno.

Mám Bumbleride, ale kdyby nebyl k sehnání když jsem ho kupovala, druhá volba pro mě by byl EasyWalker.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
21.7.10 11:35

https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

dvojčátková píše i negativa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
21.7.10 13:49

Negativa ma kazdej kocar..Ja chtela puvodne Bumbleride,ale jak pise Elik, budou až pristi rok,takze jdu do EW-splnil moje kriteria pri vyberu kocarku nejvic ze vsech.. potrebuju totiz autosedacky primo na kocar a tim jsem si hodne omezila vyber :)

Hodne stesti pri nákupu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.7.10 14:27

Přidávám se do diskuze jako uživatelka EW duo (zatím jen hluboké korbičky) a jsem spokojená. Kočárek se výborně ovládá i skládá, nacvaknutí dvou autosedaček je bezvadné (i přes to, že se musí dávat adaptery - chce to jen cvik a je to raz dva). Baví mně na něm vychytané pláštěnky a síťky proti hmyzu, které se dají rozepnout na zip, takže když potřebujete něco řešit s miminkem, nemusíte je pořád sundávat a nandávat zpátky. Stříška se dá odepnout na suchý zip, takže si v tomhle vedru vytvoříte větrání, aby se děti neupekly :)
Korbičky jsou opravdu trochu těžké, zvlášť s miminkem, ale aspoň trochu posiluji :)
Takže zatím můžu kočárek jen a jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.7.10 16:56

všem děkuji za rychlou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
6.4.16 08:22

Sourozenecky kocar - prislusenstvi

Potrebuju poradit :) mam ew duo jako sourozenecky, zacnem ho pouzivat ca za mesic, kombinaci hluboka korba a sportak. A jak dneska prsi, tak jsem si uvedomila, ze slidu nebo treba plastenku mam jen velikou, na dvojkocar. Co jste pouzivali jen na jednu korbu sportaku? (Na hlubokou veci mam). Mala nema rada plastenky, takze pokud vylozene nelije, tak ji staci striska a slida. Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
12.1.19 15:57

Ahoj, zkouším oživovat diskusi. Uvažuji o koupi tohoto kočárku - čekáme třetí dítě, až se narodí, bude holčičce cca 20 měsíců. Nejstarší syn má 4 roky, ten bude muset chodit po svém (popř. ke kočárku by měl jít dokoupit skate), ale holčička mi to ještě neuťape, takže kočárek pro sourozence je nutná volba. Nicméně řeším jednu věc: jde na kočárek přidělat jedna sedačka sportovní (pro 20 m dítě) a vedle ní korbička (pro mimi)? Nebo je lepší rovnou koupit obě sedačky sportovní a do jedné dávat miminko v nějaké vkládací tašce? (tašku na mimčo jsem teda zatím nikde nedohledala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.1.19 16:00

@PenelopaW na fb je skupina easywalker, holky tam ví vše a rády odpoví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.1.19 16:09

@PenelopaW Určitě to na EW jde. Mít korbičku a sporťák. A pokud budeš mít malé miminko, tak bych určitě koupila korbičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.1.19 16:19

@PenelopaW Určitě jde dát sedačka a korbička sousedi to tak měli u dvojčat, holka si na půl roce sedla a kluk ležel do osmi měsíců, ale já bych nespěchala, dvacetiměsíční toho můžou zvládnout ujít docela dost, syn mi na 20 měsících ušel v pohodě přes 6 km trasu (on toho naběhal tedy podstatně víc), a to se pořádně rozchodil měsíc předtím, sourozenecký kočárek bych řešila až těsně před porodem když uvidíte, že to maličká opravdu nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
12.1.19 17:46

Ahoj, ja mam kluky od sebe 2,5 roku a duo kocarek je pro me denni nutnost. Jen se mi lepe osvedcil Valco Snap duo. Easy walker duo jsem mela pujceny od sousedky. Ten mi prisel vhodnejsi nekam na vesnici. My zijeme v Praze, takze Valco bylo lepsi volba. Je lehci, uzsi a lepe ovladatelny ve mestskem terenu. Jinak muj mladsi potreboval mit od 3 mesicu vyhled. Takze jsme do 3 mesicu meli vloznou tasku a pak uz jsem ho davala bez tasky rovnou do sportaku. Takze bez hluboke korbicky se to urcite da zvladnout a ani ta vlozna taska neni uplna nutnost. Zalezi jak moc resis finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
12.1.19 19:34

@debra.morgan Nojo, ale já patřím k lidem bez profilu na FB :-)). Ale děkuju :-).
@Heivka Ona je zatím pořád hodně kočárková a tak jsem si říkala, že když půjdeme vyzvedávat staršího do školky, kdyby měla jít po svých, tak tam půjdu půl dne, že by ten sourozenecký kočárek mohl být pohodlnější. Ale klasického kočáru se zatím zbavovat nechci, tak uvidíme…
@Annnit Valco má tuším kamarádka, zkusím omrknout ;-). Díky za zkušenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
12.1.19 19:46

@PenelopaW vcera jsem montovala a jde vsechno.
Kombinace korba a sportak je v pohode, jde i vajicko a sportak. Takze pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí