E. coli ve stolici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
24.6.13 09:27

My jsme dokonce byli všichni na výtěru a máme to negativní, byli jste taky? Ještě mi z hygieny říkali, zda si nelokl vody při koupání, ale toho si taky nejsem vědoma. @Mivadi to je hrozný, mně aspoň baští. Probiotika užíváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mam26
24.6.13 12:24

Tak ja dnes volala na vysledky a zase se to potvrdilo, jsem zoufala, mala taky uz nic nechce jist, jsem vyrizena, snad zaberou ty atb. Mame rok a jen osum kg, doktorka mi ted poradila prej zabira brefovit, tak to pojedu koupit a uvidim a taky pozmenit probiotika. Mam pocit, ze vsechno co sni tak vykaka(((((( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
170
24.6.13 13:07

My užíváme Biogaia a je fakt, že tak často nekaká i když to má řídké, my na třech měsících máme 7,5kg :oops: A zkoušeli jste Hylak? My po dobu co jsme ho brali tak kakal krásně až po vysazení je to zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mam26
24.6.13 13:19

Hylak jsem ji dala dvkrat, ale to se mi pokazde pozvracela, tak ji to nebu davat radeji at v ni neco zustane, ten Hylak neni v tabletkach asi, ze? Holky a jakou jim davate dietu? Dneska mi prijde, ze to ma zase horsi a co vam rekla doktorka, jak to dlouh bude trvat :roll:

• Citovat
  • Upravit
170
24.6.13 13:47

To je blbý, Hylak v tabletách není. Nebo jí to s něčím zamíchat dohromady? Mně akorát dr. říkala, že se to v těch teplech zhoršuje, že to podporuje to množení. Ještě mě napadla Smecta, tu jsme dostali na pohotovosti, ale ta malého zase totálně zabetonovala :?
Vhodná je strava z brambor a rýže, jablečná, mrkvová nebo banánová pyré, libové kuřecí maso, zeleninová polévka, suchary, starší pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.6.13 13:55

A nepodávat čokoládu, kakao, mléčné výrobky a tučná jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mam26
24.6.13 13:59

Dekuji, a piskoty? a vam doktorka nedala ATB?

• Citovat
  • Upravit
170
24.6.13 14:07

Piškoty taky může. Hlavně hodně pít a nemělo by to být slazené, ptž cukr kvasí, což průjem urychluje. Ideálně černý čaj. A jestli budeš dávat jablko, tak loupané.
My nemáme atb, jelikož prý kojím, tak se to upraví časem kojením, ale jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat. :? Zatím nám i naštěstí odložila očkování, že až bude výtěr negativní, tak jsem ráda. Jdeme na kontrolu v pátek, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mam26
24.6.13 14:12

Budu vam drzet palce. Jo a myslis, zedny tuk ani treba olivovy oleja nebo rostliny tuk? ja uz vazne nevim, chudere to uz vubec nechutna a jeste ji musim mixovat, protoze ji vsechno drazdi:(((((

• Citovat
  • Upravit
170
24.6.13 14:13

A prý je dobrá hlavně rýže, že naváže ty bakterie, tak dávám malému jednu lžičku rýžové nemléčné kaše před kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.6.13 14:20

Děkuji, já vám taky. Oliv. olej bych dala, ale nepřehánět to. A zkoušela jsi banán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mam26
24.6.13 15:43

Jjj, ten mame kazdy den, ale dala jsem ji sojove mleko a myslim, ze to zase vyvolalo ten prujem:((((

• Citovat
  • Upravit
mivadi
26.6.13 15:27

Tak nevim je možne že by naše mala měla tu ekoli v bříšku a střevni chřipka ji vždy rozeběhla? muj starši syn totiž dnes začal blinkat a tatínek taky.tak si zitra skočí taky na vytěr jestli to nechytli od male.to by bylo blbe!!!litam totiž se savem jak blazen a doma to smrdi jak ve špitalu
:zed:

• Citovat
  • Upravit
1206
5.8.15 12:30

Dobrý den, obnovuji diskuzi - dnes jsem se dozvěděla, že syn má ve výtěru E. Coli, doktorka mi sdělila, že nás bude kontaktovat hygiena, aby zjistili, kde co snědl. Je toto běžný postup? Mám pocit, jako bychom byli považováni za špindíry, když nás má kontaktovat hygiena :/ Má s tímto někdo zkušenost? Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.8.15 12:32
@jsem.to.ja píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi - dnes jsem se dozvěděla, že syn má ve výtěru E. Coli, doktorka mi sdělila, že nás bude kontaktovat hygiena, aby zjistili, kde co snědl. Je toto běžný postup? Mám pocit, jako bychom byli považováni za špindíry, když nás má kontaktovat hygiena :/ Má s tímto někdo zkušenost? Děkuji…

Hygiena se snaží zjistit případný zdroj nákazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí