EEG a autismus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.6.13 20:12

Biomodulační léčba je i tady, ale že by teda plošně zabírala, to tedy rozhodně ne.
Ani Jonáš nemá patent na autismus, jinak by tak šíleně nerostl počet autistů, ale díky Jonášovi by se statistické počty snižovaly.
Na druhou stranu jsou to metody, co můžou pomoci zmírnit projevy.
A je potřeba brát na zřetel to, že u někoho jde o metabolickou poruchu, u někoho jde o poškození očkováním, o autoimunitní chorobu, o genetickou zátěž a že vlastně původce PAS zatím nikdo nezná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 20:14
@Anonymní píše:
Hezký den,

dá se podle EEG zjistit, zda je dítě autistické? (u dvouletého dítěte).

Moc děkuji a omlouvám se za anonym

K.

A ještě k dotazu - eeg je jen jedno z doplňujících vyšetření, nepozná se podle toho diagnóza.

• Citovat
  • Upravit
43028
8.6.13 20:23
@Anonymní píše:
Hezký den,

dá se podle EEG zjistit, zda je dítě autistické? (u dvouletého dítěte).

Moc děkuji a omlouvám se za anonym

K.

neda, EEG je specificke jedine pro epilepsii. U ostatnich nemoci mozku jsou na EEG take zmeny, ktere ale neukazi primo diagnozu. EEG u deti je navic jeden velkej bordel, mozek zraje jeste kolem 20ti let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.6.13 20:26

Tonoucí se stébla chytá, že? Já mít dítě s autismem, taky bych asi zkusila vše, ale bohužel autismus zatím léčitelný není a všichni šarlatáni se dosti přiživují na zoufalství rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.13 20:31
@Pudloslava píše:
Tonoucí se stébla chytá, že? Já mít dítě s autismem, taky bych asi zkusila vše, ale bohužel autismus zatím léčitelný není a všichni šarlatáni se dosti přiživují na zoufalství rodičů.

Jj, nejnovějším hitem je MMS. A člověk nikdy neví, jestli pomohla nová zkouška naděje nebo je to třeba vývojem, je to někdy zoufalé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 20:45
@Pudloslava píše:

Ano to je pravda, přiznám se, že moc nevěřím ani té Aple. Dcera PAS potvrzený zatím nemá, jen logopedka se zmínila, že se ji tak jeví, protože v ten den, kdy jsme u ní byli poprvé, měla špatný oční kontakt… Pediatr se přiklání k dysfázii a neurolog mi řekl, že by ji do tří let nechal žít. Psycholog a foniatrie nás teprve čekají.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 20:46
@Anonymní píše:
Jj, nejnovějším hitem je MMS. A člověk nikdy neví, jestli pomohla nová zkouška naděje nebo je to třeba vývojem, je to někdy zoufalé.

prosím, co je MMS?

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 20:50

A ještě k tomu očkování, když se někomu z lékařů zmíním, že mám pocit, že se mi dcera zhoršila po dávce hexy a prevenaru, tak mi to každý vyvrací a proč, když jdeme někam na vyšetření, se mě ti lékaři ptají, co má za očkování?! :zed:
Není to teda jedno, když to s PAS nesouvisí?

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 20:50
@Anonymní píše:
prosím, co je MMS?zakl.

http://forum.mms-kapky.cz/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 20:52
@Anonymní píše:
A ještě k tomu očkování, když se někomu z lékařů zmíním, že mám pocit, že se mi dcera zhoršila po dávce hexy a prevenaru, tak mi to každý vyvrací a proč, když jdeme někam na vyšetření, se mě ti lékaři ptají, co má za očkování?! :zed:
Není to teda jedno, když to s PAS nesouvisí?zakl.

Protože je to tvrzení mnoha rodičů, lékaři tomu zatím příliš nevěří. Zkus si zadat do googlu autismus a očkování, uvidíš. Vyjede ti mmj. kniha od Strunecké.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 20:52
@Anonymní píše:
http://forum.mms-kapky.cz/

aha, díky o tom jsem teda ještě neslyšela :roll:

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 20:53
@Anonymní píše:
aha, díky o tom jsem teda ještě neslyšela :roll:zakl.

Super je třeba handle přístup. A muzikoterapie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 20:55
@Anonymní píše:
Protože je to tvrzení mnoha rodičů, lékaři tomu zatím příliš nevěří. Zkus si zadat do googlu autismus a očkování, uvidíš. Vyjede ti mmj. kniha od Strunecké.

A když tomu nevěří, proč se mě po každé ptají, co má za očkování? Nebo to je standartní postup při ošetřování? :think:

A děkuju, Struneckou znám, ale zatím jsem nečetla.

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 21:10
@Anonymní píše:
A když tomu nevěří, proč se mě po každé ptají, co má za očkování? Nebo to je standartní postup při ošetřování? :think:

A děkuju, Struneckou znám, ale zatím jsem nečetla.

zakl.

Netuším, jestli je to běžný postup, nejsem lékař.

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
9.6.13 21:11

Zakladatelko, MMS rozhodně ne! Strunecká jej rozhodně nedoporučuje. Jí věřím. Pokud chces dítěti pomoci, chce to co nejkomplexnější pristup v léčení: stravování GAPS, probiotika dophilus infants, zádné průmyslové potraviny, Son Rice program, handle program, potravinové doplňky. Vse na webu http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz včetně knih a dalších potřebných informací. Projevy PAS lze dostat na nediagnostikovatelnou úroveň. Navíc projevy PAS jsou velmi podobné s projevy po otravě hliníkem. Ve vakcinach je mnohonásobně více hliníku, nez povoluje norma WHO. Hliník je neurotoxin. Poškozuje např i řečové centrum v mozku. Výborná kniha o tom všem je PREMUZEME AUTISMUS? Od Strunecké.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová