EET?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Burj Chalifa píše:
tam jak koho. Třeba Černochovou všemi deseti. Ovšem dávat hlas ODS s vědomím, že ho dávám i Markovi Bendovi, je pro mě obtížně stravitelné.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 11:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Já vím, mám to stejně, ale pokud si musím vybrat, a mám před sebou dvě zla, volím to menší.
no jo, ale část ODS stejně koketuje s myšlenkou, že by šla s Andrejem do koalice
.Nakonec to dopadne tak, že se mu budou další strany lísat, aby je vzal do hry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
no jo, ale část ODS stejně koketuje s myšlenkou, že by šla s Andrejem do koalice.Nakonec to dopadne tak, že se mu budou další strany lísat, aby je vzal do hry.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 11:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
To taky…ale koho teda volit? Okamuru? Fakt nevím.
ne, to ne, to je hloupý populista. Uvidíme, s čím přijdou Starostové a lidovci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
no jo, ale část ODS stejně koketuje s myšlenkou, že by šla s Andrejem do koalice.Nakonec to dopadne tak, že se mu budou další strany lísat, aby je vzal do hry.
prý ne, prý je to jen mediální obraz a způsob, jak je poškodit. Myslím, že koalice s ANO by pro ně byla smrtelná a jsou si toho vědomi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:úplně bych klidná nebyla. Vzpomeňte na opoziční smlouvu.
prý ne, prý je to jen mediální obraz a způsob, jak je poškodit. Myslím, že koalice s ANO by pro ně byla smrtelná a jsou si toho vědomi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše: úplně bych klidná nebyla. Vzpomeňte na opoziční smlouvu.
ta byla náhodou vtipná
to těm supům okolo vypálili rybník
ale tohle snad nehrozí, upřímně v to doufám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
ta byla náhodou vtipnáto těm supům okolo vypálili rybník
ale tohle snad nehrozí, upřímně v to doufám.
zlé jazyky říkají, že z Miloše se stal sociální demokrat jen proto, že mu místo na pravici vyfouknul Václav Klaus. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
zlé jazyky říkají, že z Miloše se stal sociální demokrat jen proto, že mu místo na pravici vyfouknul Václav Klaus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
A Václav Klaus ml. časem vyfoukne odesku Fialovi
Václava mladšího ( já tedy měla ráda i staršího) mám ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
Václava mladšího ( já tedy měla ráda i staršího) mám ráda.
no já taky. Vlastně v mnoha věcech s ním souhlasím, akorát velmi vázám v názorech na opuštění EU a životě ČR na vlastní triko. Tam mi to trochu smrdí zájmy Ruské federace.Mohl to chytit doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa já ti na to vystoupení z EU nějak neumím najít jasný názor. Štve mě to vměšování a diktatura, ale na druhou stranu, samotní v dnešním uspořádání?
naštěstí nikdo po mně nechce, abych o tom rozhodovala v referendu, tak je to vlastně jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
@Burj Chalifa já ti na to vystoupení z EU nějak neumím najít jasný názor. Štve mě to vměšování a diktatura, ale na druhou stranu, samotní v dnešním uspořádání?naštěstí nikdo po mně nechce, abych o tom rozhodovala v referendu, tak je to vlastně jedno
Okamura prosazuje přímou demokracii, takže hezky hybaj k volbám, Terinko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Okamura prosazuje přímou demokracii, takže hezky hybaj k volbám, Terinko
Okamůru ne, to po mně nikdo nemůže chtít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit