EET?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
8.3.17 18:09
@Burj Chalifa píše:
tam jak koho. Třeba Černochovou všemi deseti. Ovšem dávat hlas ODS s vědomím, že ho dávám i Markovi Bendovi, je pro mě obtížně stravitelné.
:think:

Příspěvek upraven 26.03.19 v 11:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.17 18:14
@nostress píše:
Já vím, mám to stejně, ale pokud si musím vybrat, a mám před sebou dvě zla, volím to menší. :?

no jo, ale část ODS stejně koketuje s myšlenkou, že by šla s Andrejem do koalice :pocitac:.Nakonec to dopadne tak, že se mu budou další strany lísat, aby je vzal do hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
8.3.17 18:15
@Burj Chalifa píše:
no jo, ale část ODS stejně koketuje s myšlenkou, že by šla s Andrejem do koalice :pocitac:.Nakonec to dopadne tak, že se mu budou další strany lísat, aby je vzal do hry.
:think:

Příspěvek upraven 26.03.19 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.17 18:16
@nostress píše:
To taky…ale koho teda volit? Okamuru? Fakt nevím. :?

ne, to ne, to je hloupý populista. Uvidíme, s čím přijdou Starostové a lidovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.3.17 19:04
@Burj Chalifa píše:
no jo, ale část ODS stejně koketuje s myšlenkou, že by šla s Andrejem do koalice :pocitac:.Nakonec to dopadne tak, že se mu budou další strany lísat, aby je vzal do hry.

prý ne, prý je to jen mediální obraz a způsob, jak je poškodit. Myslím, že koalice s ANO by pro ně byla smrtelná a jsou si toho vědomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.17 19:06
@terinka4444 píše:
prý ne, prý je to jen mediální obraz a způsob, jak je poškodit. Myslím, že koalice s ANO by pro ně byla smrtelná a jsou si toho vědomi.
úplně bych klidná nebyla. Vzpomeňte na opoziční smlouvu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.3.17 19:08
@Burj Chalifa píše: úplně bych klidná nebyla. Vzpomeňte na opoziční smlouvu.

ta byla náhodou vtipná :mrgreen: to těm supům okolo vypálili rybník :mrgreen: ale tohle snad nehrozí, upřímně v to doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.17 19:11
@terinka4444 píše:
ta byla náhodou vtipná :mrgreen: to těm supům okolo vypálili rybník :mrgreen: ale tohle snad nehrozí, upřímně v to doufám.

zlé jazyky říkají, že z Miloše se stal sociální demokrat jen proto, že mu místo na pravici vyfouknul Václav Klaus. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.17 19:12

A Václav Klaus ml. časem vyfoukne odesku Fialovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.3.17 19:12
@Burj Chalifa píše:
zlé jazyky říkají, že z Miloše se stal sociální demokrat jen proto, že mu místo na pravici vyfouknul Václav Klaus. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.3.17 19:13
@Burj Chalifa píše:
A Václav Klaus ml. časem vyfoukne odesku Fialovi ;)

Václava mladšího ( já tedy měla ráda i staršího) mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.17 19:15
@terinka4444 píše:
Václava mladšího ( já tedy měla ráda i staršího) mám ráda.

no já taky. Vlastně v mnoha věcech s ním souhlasím, akorát velmi vázám v názorech na opuštění EU a životě ČR na vlastní triko. Tam mi to trochu smrdí zájmy Ruské federace.Mohl to chytit doma :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.3.17 19:19

@Burj Chalifa já ti na to vystoupení z EU nějak neumím najít jasný názor. Štve mě to vměšování a diktatura, ale na druhou stranu, samotní v dnešním uspořádání? :nevim: naštěstí nikdo po mně nechce, abych o tom rozhodovala v referendu, tak je to vlastně jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.17 19:22
@terinka4444 píše:
@Burj Chalifa já ti na to vystoupení z EU nějak neumím najít jasný názor. Štve mě to vměšování a diktatura, ale na druhou stranu, samotní v dnešním uspořádání? :nevim: naštěstí nikdo po mně nechce, abych o tom rozhodovala v referendu, tak je to vlastně jedno :mrgreen:

Okamura prosazuje přímou demokracii, takže hezky hybaj k volbám, Terinko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.3.17 19:24
@Burj Chalifa píše:
Okamura prosazuje přímou demokracii, takže hezky hybaj k volbám, Terinko :mrgreen:

Okamůru ne, to po mně nikdo nemůže chtít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat