EET?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
8.3.17 19:44

Nikdo nemůže nikoho nutit koho má volit. Mám svého favorita a toho volím každý rok. A EET je hnus. Zlikvidují spousty živnostníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
9.3.17 10:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.3.17 10:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
9.3.17 11:02

Holky, tak mě napadlo: když platím u zubaře třeba za keramickou korunku, musí mít chudák zubařka taky EET? Nebo je na to nějaká výjimka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.3.17 11:07
@renduli píše:
Holky, tak mě napadlo: když platím u zubaře třeba za keramickou korunku, musí mít chudák zubařka taky EET? Nebo je na to nějaká výjimka?

taky, ale ještě ne teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
9.3.17 11:10
@renduli píše:

Ano a třeba i praktický lékař, ale až v další vlně, nebo pokud nedostanou výjimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101552
9.3.17 11:22
@renduli píše:

Nebo časem gynekolog na tu 50,– či kolik za jednorázová zrcadla… já být jím, tak je prostě přestanu nabízet. Tedy EET bude zákazníkům rozhodně k užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.3.17 11:24
@j.a.n.i1 píše:
Nebo časem gynekolog na tu 50,– či kolik za jednorázová zrcadla… já být jím, tak je prostě přestanu nabízet. Tedy EET bude zákazníkům rozhodně k užitku.

no však spousta z nich takhle uvažuje, ale ono je to prohlídka na tábor třeba, ono těch placených služeb je spousta spousta.Nebo třeba nepovinné očkování, vždycky mám u našeho dětského levnější tu vakcínu než v lékárně, i to je ale platba v hotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
9.3.17 11:26
@terinka4444 píše:
no však spousta z nich takhle uvažuje, ale ono je to prohlídka na tábor třeba, ono těch placených služeb je spousta spousta.Nebo třeba nepovinné očkování, vždycky mám u našeho dětského levnější tu vakcínu než v lékárně, i to je ale platba v hotovosti.

Tak u praktika toho placení je, potvrzení na řidičák, do zaměstnání, na pojišťovnu, určitě to nikdo z nich nepřiznává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101552
9.3.17 11:32

@terinka4444 Tak zrovna moje gyn má v ceníku asi 4 položky, takže tipuju, že je prostě přestane nabízet a bude hotovo. A kdo bude chtít výpis z dokumentace, tak bude muset zaplatit převodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
16.11.17 19:42

Holky jak je to s EET při prodeji kosmetiky Avon, Oriflame? Já to kdysi dávno dělala, spíš teda okrajově, snad v 16 letech. Takže jsem neměla ani živnost, ale tak mě napadá, asi jsem ji měla mít že? :mrgreen: Každopádně, jak je to dneska, když je povinné EET? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101552
16.11.17 19:43

@Nowuka2 No můj soukromý názor je ten, že by na to měl být jak ŽL, tak EET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.11.17 20:04
@Nowuka2 píše:
Holky jak je to s EET při prodeji kosmetiky Avon, Oriflame? Já to kdysi dávno dělala, spíš teda okrajově, snad v 16 letech. Takže jsem neměla ani živnost, ale tak mě napadá, asi jsem ji měla mít že? :mrgreen: Každopádně, jak je to dneska, když je povinné EET? :think:

jak píše Jani… je to přeprodej, musíš mít i EET, pokud budeš prodávat za hotové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
16.11.17 20:33

Omlouvám se za vměšování
Ale mohu mít dotaz @regina Hero? Manžel je elektrikář OSVČ, ale nevybírá nic hotově, dává faktury a od firem i lidí si nechá posílat na účet, musí mít EET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
16.11.17 20:36

Nějak mi tam to zmínění nejde @Regina Hero nebo i @j.a.n.i1 kdybyste věděli. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat