Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Prosím, máte nějaké zkušenosti s EFT? Co si o tom myslíte? Zafungovalo vám to? Díky moc!
Pokud budeš mít konzultantku, který věříš a věříš alternativním věcem, jdi do toho. Znám, funguje to, zlepšilo to spoustu věcí ve vnímání mě sama i ostatních a líbí se mi, že v tu chvíli vím, jaký trauma, strach nebo obavu, řeším a není to jen pasivní.
Je nutné mít konzultantku? Já to považovala zejména za tzv. „selfhelp“ metodu. Mám úrčitou průprava, takže dokážu poměrně efektivně rozkrývat příčiny psychických stavů (mých, případně ostatních lidí), ale jedna věc je si to uvědomit a druhá věc si to zpracovat, v což jsem doufala pomocí EFT. Celá ta metoda mi přijde tak uhozená, ale okolo sebe slyším hodně chvály, tak nevím, nevím…
Absolvovala jsem tři sezení. Nejdřív jsem si teda musela trochu zvyknout - zvnějšku to musí vypadat dost iracionálně
Můj akutní zdravotní problém to nevyřešilo,je fakt, že mě to aspoň hodně psychicky povzbudilo a to jsem hodně potřebovala. Ale známé to pomohlo od oparů a už je nemívá.
Sama bych si po tak krátké době na sobě netroufla aplikovat, i když moje terapeutka říkala, že to používá i sama na sebe…
Dej vědět, jak jsi dopadla, jestli chceš.