Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s užíváním prášku z mladého ječmene a tablet říční řasy chlorelly v těhotenství…
Já je užívám cca od září (jakože na detoxikaci a ozdravení těla) a teďka mi vyšly 3 pozitivní //…
Na všech stránkách o zeleným potravinách (viz. google, snad každý dealer má svoje stránky) se píše, jak je to v těhotenství a při kojení prospěšný, ale v pátek jsem byla u kamarádky, která mi říkala, že by to neužívala, že i její léčitelka jí to nedoporučila, že je to novum, a že to roste bůhví kde a blabla ani nevím proč přesně by to neužívala, prostě tomu nevěří, že by to bylo prospěšný, ba dokonce se obává, aby se v těhu něco tím nepokazilo..? Paní, ke který chodím na reflexní terapii, mi taky říkala, že mám slabší ledviny, a že se na tyhlety ZP nedívá s žádným nadšením…
Tak mě daly brouka do hlavy, protože samozřejmě pro zdravé miminko udělám všechno, kór když jsme o první v 10tt přišli…
Ahoj
Já chlorellu beru celé těhotenství. Beru ji od energy. Nemám plnou dávku a nedělám týdenní přestávky. Přece jenom není to na léčení, ale na podporu. Myslím, že max jsou dané 3tb denně. Potom beru ještě vitamarín. V těhotenství se zelené potraviny doporučují. Obsahují hodně vitamínů. Především předchází vzniku alergií u nenarozeného dítěte. Je hodně tzv zelených miminek a jsou zdravá. Hlavně mně pomáhají se zácpou a tolik nepřibírám. Vůbec bych se toho nebála. To máš stejné jako s chemickými vitamíny, nikdy nevíš z čeho jsou.
Miminko ve mně je zdravé a všechny testy jsou v pořádku.
Docela by mě zajímalo, jestli viditelně někomu užívání mladého ječmene nebo řasy pomohlo.
Mám AE a už jsem se zklamala opravdu mnohokrát v tzv. zázračných produktech za spousty peněz
![]()
Nelze se divit, že najdu úžasné příběhy vyléčení na stránkách,kde produkt prodávají, ale mě zajímá skutečná realita.
Je tu někdo, kdo na sobě opravdu pocítil výrazné zlepšení a za jak dlouho?
cancerko ta kamarádka, od který ZP mám, se také od mládí léčí s atop. ekzémem, a tyhlety ZP jí na čas opravdu pomohly, myslím, že je bere rok, ale asi tak po 3/4 roce se to zase na podzim zhoršilo, jen na rukách. AKORÁTŽE ona je zdr. sestřička, takže se furt máchá v mýdlech a dezinfekcích, což rukám dvakrát nepřidá i bez AE…
Já nakonec dobrala druhý balení cca v 10 tt a už si nový nekoupila, protože na to nemám peníze, a jediný, co pociťuju, je to, že už nemám tak pravidelnou stolici a dobré zažívání, což bych si troufla tvrdit, že mi ZP hodně zlepšily.
Díky za odpověď .
Jsem právě slyšela, že někomu to pomůže na přechodnou dobu a pak se vše vrátí do původního stavu, tak nevím jestli to má vůbec význam, stejnou službu totiž udělá kdeco ![]()
Já se snažím pročišťovat pravidelnými kopřivovými kůrami. Asi to udělá podobnou službu koukám.
Abych byla upřímná, taky si to myslím…
Takový detox organismu. Ale i s detoxem se musí rozumně a dělat pauzy…
Já už neuvažuji, že bych do ZP šla, za prvý - je to opravdu dost drahý (cca 2800,– a to jen ze známosti) a na to teď fakt nemám, za 2. i když jsem si na to zvykla a ječmen si nastavovala džusy, tak se mi z obojího zvedal žaludek - a speciálně potom v těhu, to jsem se na tu chlorellu nemohla málem ani podívat. Ale pravda, že po vypití ječmene s džusem se mi uklidnil rozbouřený ranní žaludek.
Na očistu bych teď už taky (teda v normálním stavu) volila spíš bylinkový čaje - kopřivu, pampelišku a pak aloe vera, sice je děsně hnusná, kyselá, ale prý zázračná
ale to říkají téměř o všem)… jo a taky je pry výborný na podporu jater ostropestřec mariánký (mlela jsem si semínka a žvejkala denně 1-2 lžičky)…
Ahoj, mám dvouletýho synka a silnýho atopika, tak už nevím co s tím, tak zkouším ZP od GW a bylinkové odvary. Jestli s tím má někdo zkušenosti, tak poraďte prosím.
surovka píše:
Ahoj, mám dvouletýho synka a silnýho atopika, tak už nevím co s tím, tak zkouším ZP od GW a bylinkové odvary. Jestli s tím má někdo zkušenosti, tak poraďte prosím.
Nám (synovi) pomáhá na atop jíst denně chleba, ve kterém je kvásek (ne droždí). Jak chleba na pár dní vynecháme, tak se problémy s kůží vracejí.
surovko- nám hodně od atop.ekzému pomohl léčitel Pavel Šíma (přezdívaný Heřmánek)- léčí také bylinkama
http://www.prirodni-cisteni.estranky.cz/
Pokud by ses chtěla na něco zeptat, pošli SZ