Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máma z toho měla trochu blbej pocit, když letěli poprvé do Egypta před, myslím, dvěma lety. Protože jsme blbý remcali skoro celá rodina, že bysme se teď báli…
nakonec si to náramně užili a od ty doby tam byli asi třikrát… ![]()
Byli jsme v Egyptě letos na jaře i na podzim. Byli jsme s cestovkou a absolvovali jsme i dva výlety na památky jak pyramidy tak Luxor a výlet do Hurghady. Dokonce jsem tam byla ve 13.tydnu těhotenství. Vždy vše proběhlo v naprostém pořádku a my jsme byli maximálně spokojení. Cítila jsem se tam bezpečně ![]()
Příspěvek upraven 27.12.18 v 09:47
Kdyz se na plazi zrovna nevylodi dzihadista tak je to asi v pohode.
My jsme byli v Egyptě ten rok, kdy to byly ty útoky všude nejhorší. A ne, nebáli jsme se, dokonce jsme jeli do Hurghady na nákupy. Hned, jak děti budou větší, chceme tam s manželem letět znovu, já jsem tam byla nadšená. Navštívila jsem více destinací a Egypt za mě top.
Do Egypta bych měla strach letět.
Do Emirátů bych se nebála. Ale určitě bych tam jela maximálně na konci dubna. Pak už je tam strašný vedro.
Příspěvek upraven 27.12.18 v 09:49
V Egyptě jsme byli letos a za nás nejlepší dovolená, lidé jsou tam milí a nejsou tam přecpané pláže, jak v Chorvatsku. Jeli bysme znova, za nás TOP. ![]()
Byli jsme teď v listopadu, Marsa Alam - dovolená super, vše bez problémů, i výlety.
Byli jsme loňské září na svatební cestě, přímo v Hurghadě. Taky jsem měla nejprve obavy, ale všechno v pořádku. Chodili jsme každý večer na procházky po městě, všichni velice příjemní, bohužel někteří až moc dotěrní. Opravdu se musíte obrnit slovíčkem NE děkuji. Výlet s delegátem do Káhiry naprosto bez problémů. Za nás doporučujeme ![]()
Za me ani jedno. Dubaj vnimam jako prestup ( ale nevylucuju ze stoji za navstevu, me ale nelaka ) a Egypt, stejne jako celou sev. Afriku ne z principu.
byli jsme v Egyptě i s dítětem a úplně v pohodě, žádný strach…
@Alisiae píše:
Ahoj,
planujeme dovolenou cca brezen -cerven, chteli bysme bud Egypt nebo Emiraty.
Ja jen nevim, zda je to bezpecne..
Byli bysme jen v hotelu, nikde jinde
Byli jste tam nekdo nedavno?
Jsme jen dva dospeli, s zakony/zvyky jsem oneznamena.
byli sme v zari v marsa alam nebali sme se vubec-jen ja teda v letadle jako kazdy rok a uzily sme si to,kela bych v kvetnu ale zase tam bylo akorat jeste ne vedro a ani nepofukoval ten vetrik jak v zari a v unoru co sme byli-unor brezen bych uz nejela to se nedalo koupat
Taky chceme jet a bojím se tedy jen střevních potíží, abysme to tam neprosedeli na WC ![]()