Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Staci ti jarni pocasi ci chces vylozene teplo a jak cca dlouhy let mala snese?
Pokud vám stačí jarní počasí tak Kanáry, pokud na koupání, tak Egypt. Vše ostatní / Emiráty, Kapverdy, Thajsko, Kuba/ je o dost dál…
@Gweopanda píše:
Přeji krasne svátky!
Od maminky jsem ja a moje 2,5 léta dcera dostali poukázku na dovolenou poradíte mi kam letět v únoru za sluníčkem, co by pro dceru mohlo byt ideální?
Egypt,marsa alam
@Malike píše:
Egypt,marsa alam
To je tam kde toho ceskeho turistu sezral zralok? Jasne tam bych jela
asi bych volila Mauricius, Thajsko apod
@zudina píše:
To je tam kde toho ceskeho turistu sezral zralok? Jasne tam bych jelaasi bych volila Mauricius, Thajsko apod
Kde je moře,tam je žralok..na Mallorce taky měli jednoho hned u břehu ,zatímco ten turista šel daleko.V Řecku se tam pravidelně páří žraloci bílí a u Tuniska je tam rodí.
Je i mnoho komplexu kde je to v laguně a na šnorchlování ideál,ale na žraloky dost nízký..
@zudina píše:
To je tam kde toho ceskeho turistu sezral zralok? Jasne tam bych jelaasi bych volila Mauricius, Thajsko apod
Jasně, protože na Mauriciu ani v Thajsku žraloci nejsou
![]()
@Gweopanda záleží jaký máte rozpočet a jak daleko si troufneš letět ![]()
@zudina jo zato jinde tě asi sežrat nemuze. Vždyť se pohyboval i u Mallorcy, v Chorvatsku. Podle toho co chcete, levněji a blízko např Egypt, dál a dražší SAE, nebo pak už fakt Kuba, Thajsko, Maledivy.
Pokud by stacilo jarni pocasi jela bych na Mallorcu ci Madeiru, ta uz je ale letecky dal, Kanary jsou teplejsi, ale nam dost foukalo, jako dost, na Fuenteventure, samozrejme ale muze byt i zima, kamaradka mela na Mallorce 13 st zac. brezna, my 18..do Egypta bych osibne s 2 a pul letou neletela, ale zas je to kratka cesta, za me asi ty Kanary, doba letu, teplo..
@Netopýr1 píše:
@zudina jo zato jinde tě asi sežrat nemuze. Vždyť se pohyboval i u Mallorcy, v Chorvatsku. Podle toho co chcete, levněji a blízko např Egypt, dál a dražší SAE, nebo pak už fakt Kuba, Thajsko, Maledivy.
Nebo Zanzibar, ale cesta uz delsi t, to destinace, ja bych to nedala s nasi 3 letou, zlobila by hrozne
ale kdyz by se vytipoval nocni let a mit klidnejsi decko Zanzibar je super taky
S takhle malym ditetem bych si do Afriky a Thaiska apod netroufla. Musite v unoru, nejde to jindy? Max Dubaj
Fajn tak zraloci jsou vsude ale jen tam byl cesky turista sezran, takze ne nejela bych tam a navic do Egypta s malym ditetem ani nahodou
Za sebe bych volila Zanzibar, Sri Lanku nebo Thajsko idealne Ko Chang. Ale taky zalezi jaky mas rozpocet.
@zudina píše:
Fajn tak zraloci jsou vsude ale jen tam byl cesky turista sezran, takze ne nejela bych tam a navic do Egypta s malym ditetem ani nahodou
Jen tam žere ČESKÉ turisty. Tak tam nejezdit! ![]()
@Levandulina píše:
Jen tam žere ČESKÉ turisty. Tak tam nejezdit!
Tak nemyslela jsem jen ceske turisty, proste obecne lidi