Eko detské plienky

51
10.5.23 15:46

Eko detské plienky

Ahoj, :mavam:

už nejakú dobu sme na eko plienkach ale často meníme značky, to pravé sme stále nenašli. Používate niekto prosím? Ak áno, akú značku a ste spokojný?

Ďakujem :kytka:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6698
10.5.23 16:01

Látkové. :D Ale na nějaké náročnější vícedenní cesty, příležitostně, jsem využila i jednorázové. Určitě nedoporučuju Kolorky, ty byly hrozné a kromě toho jsem pak zjistila, že se vyrábějí v Číně, takže o nějaké ekologii také nemůže být řeč. Vyhovovala mi ta eko-značka z DM (teď nevím, jak se jmenuje) a nejlepší byly Moltex, které byly ale hodně drahé - což mně nevadilo, když jsem jich spotřebovala všeho všudy jeden balík, ale kdybych je měla kupovat pravidelně, tak by se to určitě dost prodražilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102513
10.5.23 16:33

Taky látkové + tenkrát Alany z DM, teď už je nevedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.23 16:58

Prvně jsem používala na syna Eco by Naty a Kolorky..nedávno jsme přešli na eko pleny Moltex a teda 10/10. Syn je atopik a teda taky trvalo, než jsme našli nějaké, které sednou. Ani jednou neprotekly a nebyl ani jednou červenej. Zkuste je.. v některých drogérkách mají i testovací kusy různých plenek, tak se poptej.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.5.23 17:10

Jestli jste teda nezkoušeli ještě Moltex, tak je zkuste. Za nás jsou vážně nejlepší. Jsou sice teda dražší, ale stojí za to. Když jsem se snažila ušetřit a koupit jiné, tak jsem byla akorát naštvaná. Vyhodila jsem spoustu peněz za vyléčení opruzenin a pak bych dala úplně cokoliv za to, aby byl syn v pohodičce bez trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
10.5.23 18:10

Moltex nebyly špatné, ale já jsem si nejvíce oblíbila Cottony. Kolorit jsou hezké, ale nemají pružný upinaci pasek a tudíž tak dobre nesedí. To je Škoda, jsem na ty pružné lepiky zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
10.5.23 18:15

Látkové a na cesty Babylove nature z DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.5.23 07:41
@justjane píše:
Jestli jste teda nezkoušeli ještě Moltex, tak je zkuste. Za nás jsou vážně nejlepší. Jsou sice teda dražší, ale stojí za to. Když jsem se snažila ušetřit a koupit jiné, tak jsem byla akorát naštvaná. Vyhodila jsem spoustu peněz za vyléčení opruzenin a pak bych dala úplně cokoliv za to, aby byl syn v pohodičce bez trápení.

Eko plenky jsem zkoušela, tuším že to byly Kolorky, ale přišlo mi že strašně chemicky smrdí :( Jak je to u Moltex plenek? Jsou nějak „cítit“? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.5.23 08:32

@ploutvak Právě, že ne.. ale vůbec. :potlesk: Manžel se mi směje, že jsem jak K9 :D a hned všechno očuchávám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
11.5.23 09:32
@ploutvak píše:
Eko plenky jsem zkoušela, tuším že to byly Kolorky, ale přišlo mi že strašně chemicky smrdí :( Jak je to u Moltex plenek? Jsou nějak „cítit“? :D

Ty Kolorky jsou fakt jen čirý marketing. Cena je vysoká, funkčnost (za mě) mizerná a výrobce, který to myslí s ekologií vážně (respektive cílí na ekologicky smýšlející zákazníky), by nevozil balíky plen z Číny… Že ještě i chemicky smrdí, se vůbec nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.5.23 11:54
@klamonožka píše:
Látkové. :D Ale na nějaké náročnější vícedenní cesty, příležitostně, jsem využila i jednorázové. Určitě nedoporučuju Kolorky, ty byly hrozné a kromě toho jsem pak zjistila, že se vyrábějí v Číně, takže o nějaké ekologii také nemůže být řeč. Vyhovovala mi ta eko-značka z DM (teď nevím, jak se jmenuje) a nejlepší byly Moltex, které byly ale hodně drahé - což mně nevadilo, když jsem jich spotřebovala všeho všudy jeden balík, ale kdybych je měla kupovat pravidelně, tak by se to určitě dost prodražilo.

Ďakujem, :kytka:
s Kolorkami mám podobnú skúsenosť, látkové využívam ale priznám sa, že na to nemám každý deň, tak by som rada používala aspoň eko plienky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.5.23 12:23

@justjane neskúšala, ale idem po ne! Ďakujem za rady. 😊 🌷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
7.2.24 12:38

Přidávám se k Moltex skupince. :srdce: Zkoušela jsem i jiné, ale tyhle nám sedli nejvíce. Mají i hezký desing, neprotékají a mají tam i ten indikátor, když se má plenka vyměnit, což osobně nejvíce asi ocenil partner. :D Malý nebyl opruzený a nemusela jsem tohle vůbec řešit. :)

• Citovat
  • Upravit
133
20.3.24 12:09

@Vejnarka88 ten indikátor je skvělý, navíc opravdu dobře sají a nemáme už opruzeniny, zatím nej co jsme meli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí