Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já chápu že se vám nelíbí jak zakladatelka píše, ale myslím že smát byste se mohly jinde než tady? je to trošku nemístné, zvlášt pokud chce s něčím poradit ne?
@dituleska píše:
Holky já chápu že se vám nelíbí jak zakladatelka píše, ale myslím že smát byste se mohly jinde než tady? je to trošku nemístné, zvlášt pokud chce s něčím poradit ne?
Radu dostala- zaplatit a není to exekuce. Minimální odměna soudního exekutora je dle vyhlášky Ministerstva spravedlnosti č. 330/2001 Sb. ve výši 3.000,–Kč + příslušná sazba DPH a náklady exekuce v minimální paušální částce ve výši 3.500,–Kč + příslušná sazba DPH
Myslím že před exekucí ještě probíhá platební rozkaz-ale nevím jesli to tak je ![]()
@dituleska
měl by a tam to naskočí zas za právníka
já zaopoměla zaplatit složenku 1300 stěhovali jsme se no a bylo toho moc a pak přišel platební rozkar a v něm provize za advokáta 9800 + těch 1300 málem mě kleplo
@Anonymní píše:
@dituleska
měl by a tam to naskočí zas za právníka
já zaopoměla zaplatit složenku 1300 stěhovali jsme se no a bylo toho moc a pak přišel platební rozkar a v něm provize za advokáta 9800 + těch 1300 málem mě kleplo
jj mě se to taky stalo ale odměna byla -pouze- 7500kč, taky mě málem kleplo ale povolili mi to na splátky
@dituleska píše:
Myslím že před exekucí ještě probíhá platební rozkaz-ale nevím jesli to tak je
Tam platíš právníka a soudní poplatek, to je opět v řádu tisíců. Nevím co zakladatelce přišlo, ale není to ekzekuce, ani exekuce, ani platební rozkaz. proto by to měly s maminkou hooodně rychle zaplatit ![]()
@monika32 jo jo to by měly, pak se to doopravdy hodně navyšuje
@dituleska píše:
@monika32 jo jo to by měly, pak se to doopravdy hodně navyšuje
Třebas je to dle toho nového zákona upomínka od věřitele.
Zakladatelčina matka by to měla zaplatit, i kdyby měla měsíc jíst jen suchej chleba. Když je pro ně hodně 1.800,–, tak se pak z exekuce potentononc
![]()
Achuj pokud tam u tebe ma trvaly pobyt tak urcite muzou…jak radi holky radeji to zaplat..neni to tak extremne velka castka..a hlavne si usetris problemy.. ![]()
No tak ať to svévolně splácí po 100koruně měsíčně a žádnej soud to věřiteli nevezme, páč má vůli zplácet (akorát to musí platit důsledně každej měsíc) a exekuce je zažehnaná..todle vypadá jen na vymahací společnost, která jen vyhrožuje exekucema..
@Measmille Pravě jsem na měu napsala email jestli se to da splacet po měsici
@Measmille píše:
No tak ať to svévolně splácí po 100koruně měsíčně a žádnej soud to věřiteli nevezme, páč má vůli zplácet (akorát to musí platit důsledně každej měsíc) a exekuce je zažehnaná..todle vypadá jen na vymahací společnost, která jen vyhrožuje exekucema..
To je ale pitomost. Musíš se na splátkách domluvit, jinak to soud vezme. Už jsem četla o několika případech, kdy dlužník zaplatil, ale pozdě a i když bylo zaplaceno, stejně musel dlužník zaplatit náklady na soud a exekutora. Takže žádné že může splácet jak se to jí hodí
![]()
@monika32 píše:
To je ale pitomost. Musíš se na splátkách domluvit, jinak to soud vezme. Už jsem četla o několika případech, kdy dlužník zaplatil, ale pozdě a i když bylo zaplaceno, stejně musel dlužník zaplatit náklady na soud a exekutora. Takže žádné že může splácet jak se to jí hodí![]()
no zaplatil POZDĚ (to je to)…ale domlouvat se sice musíš nebo můžeš…ale hodně štěstí..oni ti toti nepovolej takový malý částky…chtěj to mít splacený co nejdřív a je jim úplně šumák jestli budeš chroupat trávu. Ale pokud je o tom informuješ, že víc jak stovku za měsíc nemůžeš dát a platíš tu stovku měsíčně tak ti to soud nevezme - to je to kouzelný VŮLE SPLÁCET -
po exekuci už je jiná situace…