Exekuce a trvalý pobyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
4.3.13 12:11

Holky já chápu že se vám nelíbí jak zakladatelka píše, ale myslím že smát byste se mohly jinde než tady? je to trošku nemístné, zvlášt pokud chce s něčím poradit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.3.13 12:16
@dituleska píše:
Holky já chápu že se vám nelíbí jak zakladatelka píše, ale myslím že smát byste se mohly jinde než tady? je to trošku nemístné, zvlášt pokud chce s něčím poradit ne?

Radu dostala- zaplatit a není to exekuce. Minimální odměna soudního exekutora je dle vyhlášky Ministerstva spravedlnosti č. 330/2001 Sb. ve výši 3.000,–Kč + příslušná sazba DPH a náklady exekuce v minimální paušální částce ve výši 3.500,–Kč + příslušná sazba DPH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
4.3.13 12:18
@monika32 píše:
Co čárky, ale ekzekuce, to je síla :mrgreen:
:palec: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.3.13 12:18

Myslím že před exekucí ještě probíhá platební rozkaz-ale nevím jesli to tak je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 12:20

@dituleska
měl by a tam to naskočí zas za právníka
já zaopoměla zaplatit složenku 1300 stěhovali jsme se no a bylo toho moc a pak přišel platební rozkar a v něm provize za advokáta 9800 + těch 1300 málem mě kleplo

• Citovat
  • Upravit
6094
4.3.13 12:21
@Anonymní píše:
@dituleska
měl by a tam to naskočí zas za právníka
já zaopoměla zaplatit složenku 1300 stěhovali jsme se no a bylo toho moc a pak přišel platební rozkar a v něm provize za advokáta 9800 + těch 1300 málem mě kleplo

jj mě se to taky stalo ale odměna byla -pouze- 7500kč, taky mě málem kleplo ale povolili mi to na splátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.3.13 12:31
@dituleska píše:
Myslím že před exekucí ještě probíhá platební rozkaz-ale nevím jesli to tak je :nevim:

Tam platíš právníka a soudní poplatek, to je opět v řádu tisíců. Nevím co zakladatelce přišlo, ale není to ekzekuce, ani exekuce, ani platební rozkaz. proto by to měly s maminkou hooodně rychle zaplatit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.3.13 12:37

@monika32 jo jo to by měly, pak se to doopravdy hodně navyšuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.3.13 12:39
@dituleska píše:
@monika32 jo jo to by měly, pak se to doopravdy hodně navyšuje

Třebas je to dle toho nového zákona upomínka od věřitele. :think: Zakladatelčina matka by to měla zaplatit, i kdyby měla měsíc jíst jen suchej chleba. Když je pro ně hodně 1.800,–, tak se pak z exekuce potentononc :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.3.13 13:57

Achuj pokud tam u tebe ma trvaly pobyt tak urcite muzou…jak radi holky radeji to zaplat..neni to tak extremne velka castka..a hlavne si usetris problemy.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
4.3.13 14:17

No tak ať to svévolně splácí po 100koruně měsíčně a žádnej soud to věřiteli nevezme, páč má vůli zplácet (akorát to musí platit důsledně každej měsíc) a exekuce je zažehnaná..todle vypadá jen na vymahací společnost, která jen vyhrožuje exekucema..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.3.13 15:26

@Measmille Pravě jsem na měu napsala email jestli se to da splacet po měsici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.3.13 18:49
@Measmille píše:
No tak ať to svévolně splácí po 100koruně měsíčně a žádnej soud to věřiteli nevezme, páč má vůli zplácet (akorát to musí platit důsledně každej měsíc) a exekuce je zažehnaná..todle vypadá jen na vymahací společnost, která jen vyhrožuje exekucema..

To je ale pitomost. Musíš se na splátkách domluvit, jinak to soud vezme. Už jsem četla o několika případech, kdy dlužník zaplatil, ale pozdě a i když bylo zaplaceno, stejně musel dlužník zaplatit náklady na soud a exekutora. Takže žádné že může splácet jak se to jí hodí :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.3.13 18:55

Mě by aspon stačilo na 2× to zaplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.3.13 06:47
@monika32 píše:
To je ale pitomost. Musíš se na splátkách domluvit, jinak to soud vezme. Už jsem četla o několika případech, kdy dlužník zaplatil, ale pozdě a i když bylo zaplaceno, stejně musel dlužník zaplatit náklady na soud a exekutora. Takže žádné že může splácet jak se to jí hodí :roll: :zed:

no zaplatil POZDĚ (to je to)…ale domlouvat se sice musíš nebo můžeš…ale hodně štěstí..oni ti toti nepovolej takový malý částky…chtěj to mít splacený co nejdřív a je jim úplně šumák jestli budeš chroupat trávu. Ale pokud je o tom informuješ, že víc jak stovku za měsíc nemůžeš dát a platíš tu stovku měsíčně tak ti to soud nevezme - to je to kouzelný VŮLE SPLÁCET -

• to je ale jen když začíná někdo hrozit exekutorama…

po exekuci už je jiná situace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová