Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím chtěla jsem se zeptat mam svuj byt moje mamka ma u me trvaly pobyt jen me zajima prisla ji slozenka ze ma neco zaplatit ale ted nema penize a psali tam ze kdyz to nezaplati prijdou ekzekuce muzou mi brat veci z mojeho bytu kdyz tam ma jen trvaly pobyt?? diky
Můžou, ale nejdřív vymáhají peníze platebním příkazem-srážky ze mzdy apod.Jak vysoká je ta částka?
@Anička 17 co používat čárky? To zaplať ty a ať ti to pak mamča dá až bude mít ![]()
@Anička 17
raději to zapalat a až mamka bude mít tak ti to snad dá ale vyvaruješ se problémůl a zbytečnému navýšení dluhu
No to těžce pochybuju že to vrati vydelava jen 3tisice a to vrazi neco do cigaret
@iiiv píše:
@Anička 17 co používat čárky? To zaplať ty a ať ti to pak mamča dá až bude mít
Co čárky, ale ekzekuce, to je síla ![]()
Jo, brýt v bytě kde má trvalý pobyt samozřejmě majetek zabavit můžou. Dluhy se musí platit ![]()
Ekzekuce ti přijít nemůže, ovšem taková exekuce by už mohla. Pokud nemá na závazky, nechápu, jak může cpát do cigaret. Normálně si s ní o tom promluv a chtěj to po ní. Tohle nechápu a nepochopím. Díky bohu za finanční gramotnost mých rodičů.
@Anička 17 píše:
Zatim je 1800 jakto vidim budu muset to zaplatit ja
Tohle nebude exekuce. Exekuce je navýšena o platbu exekutorovi a i u částek do 1.000,– dělá exekuce minimálně okolo 10tisíc ![]()
Ekzekuce je možná od slova ekzém… Bůh ví, na co se zakladatelka vlastně ptá ![]()
@Seizdra Nechci být vůči zakladatelce zlá, ale buď ráda nejen za finanční gramotnost, ale i za svou češtinářskou gramotnost
Ať žije mateřskí jazík, že?
![]()
@elenkazed píše:
@Seizdra Nechci být vůči zakladatelce zlá, ale buď ráda nejen za finanční gramotnost, ale i za svou češtinářskou gramotnostAť žije mateřskí jazík, že?
![]()