Ekzém z punčoch:(

1032
2.9.10 12:35

ekzém z punčoch:(

Tak se blíží podzim a zima a já bych ráda požádala o radu, jak se vypořádat s ekzémem mého synka. Vloni v zimě jsem mu nemohla vůbec punčochy dávat, děla se mu z nich ekzém. Existuje nějaký materiál, který by mu nemusel vadit? Nerada bych mu jako vloni dávala pod kombinézu tepláky..Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
2.9.10 12:37

Co ty obyčejné bavlněné, co jsme měli my jako děti? Netuším ale, kde koupit (mrkla bych na mimibazar, tam se kolikrát najde věcí…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
2.9.10 12:38

Ahoj Hanulko :-)
Zkoušeli jste bambusové punčocháče? Já je Máťovi kupuju už asi 2 roky a přijdou mi lepší než bavlněné. Jsou teplejší, líp se dětem oblíkaj a aspoň pro mě jsou příjemnější na omak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
2.9.10 12:42

A nějaký tip, kde ty bambusové sehnat, třeba na netu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
2.9.10 12:42

Taky kupuju obyčejné bavlněné, které jsme nosili jako děti my. Ale je to čím dál víc nedostatkové zboží. Vyrábí je firma Loana, prý už ale taky omezila výrobu a dodej. U nás je naštěstí v dětském obchodě v omezeném sortimentu ještě mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
2.9.10 12:45

Tak od Loany jsme měli, ale nejsem si jistá, jestli to byly bavlněné..a ekzém měl i z nich.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
2.9.10 12:45
hanulka píše:
A nějaký tip, kde ty bambusové sehnat, třeba na netu??

Nevím, jestli tenhle odkaz bude fungovat: http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

Je to na mimibazaru vyfiltrovaná kategorie Ponožky, punčocháče, od všech inzerentů a do názvu jsem zadala bambus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
2.9.10 12:47

Punčocháče to je boj,sice jsou krásný barevný,ale nejsou bavlněný(většinou)teď jsem sehnala 3 bavlněný v sekáči,a pak jsem dostala od tety ještě po mě,ty klasický.Obejdi obchody s dětským oblečením a nebo zkus aukro nebo MMB.

• Citovat
  • Upravit
7631
2.9.10 12:52

Myslím, že Loana vyrábí jak bavlněné, tak i ty bambsové. Máme doma, jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
2.9.10 13:24

zkus treba tento shop
http://www.biomamma.cz/…-bavlny.html
maji tam i ty bambusove, ale nejsou 100%, je tam nejaka primes

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
2.9.10 13:26
  • Citovat
  • Upravit
7631
2.9.10 13:32
hanulka píše:
Tak od Loany jsme měli, ale nejsem si jistá, jestli to byly bavlněné..a ekzém měl i z nich.. :cry:

Já se dívala na výrobky Loany a nabízí i takové, které nejsou 100% bavlnéné. Kromě nich však vyrábí i ty, co jsme nosívali jako děti…Hani, i po těch má ekzém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek