Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kratochvílová je dlouhý, takže z tomu fakt nějaký krátký jméno..max, dvojslabičný ![]()
Já mam taky Ellu, s jedním se mi to nelíbilo a ani to není v kalendáři.
Kdybych měla někdy další holku tak to bude EMMA.Aby mely holky ty písmenka vyrovnaný.
Takže za mě Ella nebo Emma.
Za mě z těchto tří jedině Ela, na Elišku jsem už „alergická“ (omlouvám se všem nositelkám, je to jen můj názor, navíc jsem měla tetu Elišku a ta vážila tak 150kg a i když to byla moc hodná paní, tak prostě s tím jménem mám spojenou persónu), Ella se mi nelíbí kvůli tomu LL a tak zbývá jen Ela. K příjmení to jde hezky, tak proč ne.
nicméně Ema Kratochvílová i mě sedí líp ![]()
@JenniferLawrence píše:
@Anulka Už vím, proč jste mi napsala, ze je to ode me krutéNemuzu za to, ze se vaše dcera jmenuje Eliška Anna
A Jessica, Jennifer a Oliver sice nejsou česká jména, ale to není ani Eliška a Anna
Jsou pouze počeštěná
o moji Elišku ani nešlo-nejde, ale všeobecně. Nemám ráda, když někdo vyloženě řekne, že nějaké jméno není pěkné, vyloženě hnusné. Může říct, že se líbí-nelíbí, dala bych-nedala. Toť vše. A když napíšete něco o nejškaredším jméně, co takové jméno Žaneta, každá zdr. sestra ví, co žaneta s malým Ž znamená.
@Anulka Já jsem napsala podle mého názoru
Kdybych napsala, že to je všeobecně škaredé jméno, tak to je neco jiného
Navíc 100 lidí=100 chutí
Sama jste naznačila, ze vám se treba nelíbí cizi jména s českým přijímením
Mně
Se to třeba líbí ![]()
Líbí se mi Ela (taky o něm uvažuju). Dřív se mi strašně líbívala Ema, ale teď je jich tolik, tak strašně moc, že u mě už ani náhodou. Ve jménu Eliška strašně slyším lišku.
Mě se líbi Ela nebo Ella. Popravdě, myslím, že to už není moc velký rozdíl. ![]()
Ella. S jedním l mi to jméno přijde takové „necelé“. A Eliška nikdy nebyla můj šálek kávy ![]()
Mě se nejvíce líbí Ella. Eliška za mě určitě né, pro mě jedno z nejhorších jmen, pořád slyšim éééééééliška ze mlejna, popř liška a taky Keliška. Všem co mají Elišky se omlouvám ![]()
Ahoj, jen chci slyšet Váš názor, jak to na vás působí. Přítelovi
se líbí Jméno Ella příjmení po otci je H.
Za mne mi to přijde že jméno vůbec nevynikne, a že to spolknou ty l. Možná pro někoho originál, ale ze mně ne.
Edit admin: na přání zakladatelky smazáno příjmení
Poslední dobou to vypadá, jakoby ani jiné jméno než Ela, Ella či Ema, Emma neexistovalo. Zamyslela bych se spíš nad úplně jiným jménem, než nad jedním či dvěma L Vždyť to dítě bude chudák, někdo zavolá Elo, a ohlídne se jich deset.
Eliška, aby se to nemuselo vysvětlovat. Jinak kolem mě malých Elinek a Emicek už tolik není, to už spíš ve školách.
Ella
Ela
dvojka rozhodně lepší. Ta první varianta se čtyřmi L je za mě až trochu komická.
Edit admin: na přání zakladatelky smazáno příjmení
@Anonymní píše:žádnou Ellu ani Elu - zní to bl. bě, je to jazykolam a není to fakt originál, je to jedno z nejtuctovatějších jmen - vyberte něco jiného
Ahoj, jen chci slyšet Váš názor, jak to na vás působí. Přítelovi
se líbí Jméno Ella příjmení po otci je ***
Za mne mi to přijde že jméno vůbec nevynikne, a že to spolknou ty l. Možná pro někoho originál, ale ze mně ne.