Ela, Ella nebo Eliška?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
18.5.14 14:55

Kratochvílová je dlouhý, takže z tomu fakt nějaký krátký jméno..max, dvojslabičný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.5.14 14:57

Já mam taky Ellu, s jedním se mi to nelíbilo a ani to není v kalendáři.
Kdybych měla někdy další holku tak to bude EMMA.Aby mely holky ty písmenka vyrovnaný.
Takže za mě Ella nebo Emma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
18.5.14 14:57

Za mě z těchto tří jedině Ela, na Elišku jsem už „alergická“ (omlouvám se všem nositelkám, je to jen můj názor, navíc jsem měla tetu Elišku a ta vážila tak 150kg a i když to byla moc hodná paní, tak prostě s tím jménem mám spojenou persónu), Ella se mi nelíbí kvůli tomu LL a tak zbývá jen Ela. K příjmení to jde hezky, tak proč ne.

nicméně Ema Kratochvílová i mě sedí líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
18.5.14 15:44
@JenniferLawrence píše:
@Anulka Už vím, proč jste mi napsala, ze je to ode me kruté ;) Nemuzu za to, ze se vaše dcera jmenuje Eliška Anna ;) A Jessica, Jennifer a Oliver sice nejsou česká jména, ale to není ani Eliška a Anna ;) Jsou pouze počeštěná ;)

o moji Elišku ani nešlo-nejde, ale všeobecně. Nemám ráda, když někdo vyloženě řekne, že nějaké jméno není pěkné, vyloženě hnusné. Může říct, že se líbí-nelíbí, dala bych-nedala. Toť vše. A když napíšete něco o nejškaredším jméně, co takové jméno Žaneta, každá zdr. sestra ví, co žaneta s malým Ž znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.14 16:19

@Anulka Já jsem napsala podle mého názoru :D Kdybych napsala, že to je všeobecně škaredé jméno, tak to je neco jiného ;) Navíc 100 lidí=100 chutí ;) Sama jste naznačila, ze vám se treba nelíbí cizi jména s českým přijímením ;) Mně
Se to třeba líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
24.5.14 11:31

Líbí se mi Ela (taky o něm uvažuju). Dřív se mi strašně líbívala Ema, ale teď je jich tolik, tak strašně moc, že u mě už ani náhodou. Ve jménu Eliška strašně slyším lišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.5.14 11:36

Mě se líbi Ela nebo Ella. Popravdě, myslím, že to už není moc velký rozdíl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.5.14 09:55

Taky jsme přemýšleli nad Ellou… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
28.5.14 15:56

Ella. S jedním l mi to jméno přijde takové „necelé“. A Eliška nikdy nebyla můj šálek kávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
28.5.14 22:06

Mě se nejvíce líbí Ella. Eliška za mě určitě né, pro mě jedno z nejhorších jmen, pořád slyšim éééééééliška ze mlejna, popř liška a taky Keliška. Všem co mají Elišky se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.22 13:23

ELLA NEBO ELA?

Ahoj, jen chci slyšet Váš názor, jak to na vás působí. Přítelovi
se líbí Jméno Ella příjmení po otci je H.
Za mne mi to přijde že jméno vůbec nevynikne, a že to spolknou ty l. Možná pro někoho originál, ale ze mně ne.

Edit admin: na přání zakladatelky smazáno příjmení

• Citovat
  • Upravit
3805
19.8.22 13:30

Poslední dobou to vypadá, jakoby ani jiné jméno než Ela, Ella či Ema, Emma neexistovalo. Zamyslela bych se spíš nad úplně jiným jménem, než nad jedním či dvěma L Vždyť to dítě bude chudák, někdo zavolá Elo, a ohlídne se jich deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3906
19.8.22 13:32

Eliška, aby se to nemuselo vysvětlovat. Jinak kolem mě malých Elinek a Emicek už tolik není, to už spíš ve školách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
19.8.22 13:34

Ella
Ela
dvojka rozhodně lepší. Ta první varianta se čtyřmi L je za mě až trochu komická.

Edit admin: na přání zakladatelky smazáno příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
19.8.22 13:37
@Anonymní píše:
Ahoj, jen chci slyšet Váš názor, jak to na vás působí. Přítelovi
se líbí Jméno Ella příjmení po otci je ***
Za mne mi to přijde že jméno vůbec nevynikne, a že to spolknou ty l. Možná pro někoho originál, ale ze mně ne.
žádnou Ellu ani Elu - zní to bl. bě, je to jazykolam a není to fakt originál, je to jedno z nejtuctovatějších jmen - vyberte něco jiného :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze