Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:žádnou Ellu ani Elu - zní to bl. bě, je to jazykolam a není to fakt originál, je to jedno z nejtuctovatějších jmen - vyberte něco jiného
Ahoj, jen chci slyšet Váš názor, jak to na vás působí. Přítelovi
se líbí Jméno Ella příjmení po otci je ***
Za mne mi to přijde že jméno vůbec nevynikne, a že to spolknou ty l. Možná pro někoho originál, ale ze mně ne.
@Anonymní píše:
Ahoj, jen chci slyšet Váš názor, jak to na vás působí. Přítelovi
se líbí Jméno Ella příjmení po otci je ***
Za mne mi to přijde že jméno vůbec nevynikne, a že to spolknou ty l. Možná pro někoho originál, ale ze mně ne.
V tomto případě Ela s jedním, nebo úplně jiné jméno, třeba Eva.
Hellma Ellmanova.
Nez jsem videla prijmeni, chtela jsem napsat Ella, ale v tomto pripade radsi tu Elisku. ![]()
Obecně se mi víc líbí Ella, ale Ella H. už je moc. Pořád bude vysvětlovat, že je nejenom Ella se dvěma, ale i H. se dvěma… Ani napsané to nevypadá moc dobře. A souhlasím, že jméno El(l)a už je opravdu extrémně ohrané.
Co aspoň nějaké jiné jméno končící na -ela? Můj favorit je mezi nimi asi Mariela - pořád jí můžete doma říkat Elo, ale nebude stopadesátá milióntá na světě.
Edit admin: na přání zakladatelky smazáno příjmení
S tím příjmením se Ella ani Ela vůbec nehodí. Ani trošku.
Eliška je lepší, ale je jich fakt hodně, nevím, jak moc Vám to vadí.
@Da12 Máte pravdu, líbí se to chlapovi, on moc velkou představu nemá. Snažím se mu to vymluvit a nic.
Prostě za každou cenu si chce dítě pojmenovat on.
Pro mně je to též komické pomstít se jí se 4 L a Eliška to se mi nikdy nelíbilo.
Všichni říkají kolik je jmen Ella a Emma a já neznám ani jednu a to jsem každý den na hřišti a podobně ![]()
Slyším jen samá Natálka, asi je to jak kde se to zrovna sejde. Jinak já jsem pro Elišku, nebo Elenu. Ela se mi vůbec nelíbí
@Markéta188 mě se taky Ela / ELLA nelibí a po Elišce jsem nikdy netoužila.
@Atena9 píše:
@Da12 Máte pravdu, líbí se to chlapovi, on moc velkou představu nemá. Snažím se mu to vymluvit a nic.
Pro mně je to též komické pomstít se jí se 4 L a Eliška to se mi nikdy nelíbilo.
No ale kdo bude vyplňovat papíry v porodnici? ![]()
Mě by se k příjmení líbilo třeba Sára H. - to mi přijde vyloženě zvukomalebné ![]()
Edit admin: na přání zakladatelky smazáno příjmení
@Atena9 píše:
Tatínek ať vybere příjmení a ty křestní ![]()
@Popokatepetla Popravdě nad Sárou jsem taky přemýšlela
A zvukově mi to přišlo k tomu příjmení vhodnější.