elektricka deka a tehotenstvi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
22.12.06 05:19

elektricka deka a tehotenstvi

ahojky.ja jsem takova k…mam v postely pod prosteradlem,takovou deku co vyhriva postel.je na elektriku a 3 polohy(tpodle teploty).vzdycky si ji zapinam vecer pred spanim a kdyz ulehnu,tak ji hned vypnu.nevim jak se to mohlo stat,ale nechala jsem ji bezet na 1(mirne teply)a probudila jsem se za 4-5 hodin.nemohlo to miminku nejak ublizit??????????????? :cry: :cry: :cry: probudila jsem se akorat spocena.
prosim poradte mi.jsem zoufala :cry:
jsem v 7 tydnu a rizikovce kvuly predchozimu potratu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
22.12.06 08:59

Neboj, čemu by to ublížilo? Já jsem starý zmrzlík a dečku jsem si dávala v těhu furt a koupala jsem se taky pořád. Dokud je ti to příjemné, nemyslím, že bys něco dělala blbě, tělo si řejne samo, kdy dost, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.06 10:03

ahoj.
noskoro uz od 4 jsem nezabrala.ja ani nevim jak me to napadlo ze je to spatny(ta deka),ale asi jsem si to odvodila od toho ze mam zakazanou i horkou vanu a ze treba souna by se v tehu taky nemela. jsem hodne vystrasena.driv by me ani nenapadlo ze ja potratim,ale od te doby co se to stalo,tak mam strach ze vseho :cry:
rikam si ze kdyby uz se neco stalo jako ze by to mimcu vadilo,tak uz krvacim,ale zase tak varici to nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
22.12.06 12:26

Dalmatinko, ja bych rekla ze ted ti spis ublizuje vic ten stres, ktery urcite zbytecne prozivas. Vubec na nic takoveho nemysli, uzivej si Vanoc a tes se na miminko :-) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.12.06 13:26

Ahojky

Co vím já od dr. tak spíš horká voda ve vaně a tak jsou babskou radou … prý aby se něco opravdu stalo musela by ses ty v té vodě fakt uvařit. Něco jiného je když má tělo horečku delší dobu … to je ohřátá krev a dostává se to opravdu přímo k mimču - to je špatně … ale jinak si vem třeba pravý opak - kryokomory kde se léčí onemocnění kůže ..je tam mínus 150stupňů a za 3 minuty prochladne pokožka na 10stuˇpňů asi jen do hloubky půl centimetru. Takže pokud byla podložka teplá tak vůbec ničemu jsi podle mě nemohla uškodit - max. sis prohřála svou kůži. Vem třeba i velká vedra v létě - tělo to má uzpůsobeno určitě dobře aby se mimču nic nestalo - neboj a užívej si těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.06 16:03

moc vam vsem dekuji za uklidneni.uz je mi lepe. :wink:
jsem tet trosku plasan :oops:
moc dekuji a vsem preji krasne a pohodove vanoce a spoustu darku a hlvane hooodne zdravicka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí