Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky.ja jsem takova k…mam v postely pod prosteradlem,takovou deku co vyhriva postel.je na elektriku a 3 polohy(tpodle teploty).vzdycky si ji zapinam vecer pred spanim a kdyz ulehnu,tak ji hned vypnu.nevim jak se to mohlo stat,ale nechala jsem ji bezet na 1(mirne teply)a probudila jsem se za 4-5 hodin.nemohlo to miminku nejak ublizit???????????????
probudila jsem se akorat spocena.
prosim poradte mi.jsem zoufala ![]()
jsem v 7 tydnu a rizikovce kvuly predchozimu potratu ![]()
Neboj, čemu by to ublížilo? Já jsem starý zmrzlík a dečku jsem si dávala v těhu furt a koupala jsem se taky pořád. Dokud je ti to příjemné, nemyslím, že bys něco dělala blbě, tělo si řejne samo, kdy dost, uvidíš.
ahoj.
noskoro uz od 4 jsem nezabrala.ja ani nevim jak me to napadlo ze je to spatny(ta deka),ale asi jsem si to odvodila od toho ze mam zakazanou i horkou vanu a ze treba souna by se v tehu taky nemela. jsem hodne vystrasena.driv by me ani nenapadlo ze ja potratim,ale od te doby co se to stalo,tak mam strach ze vseho ![]()
rikam si ze kdyby uz se neco stalo jako ze by to mimcu vadilo,tak uz krvacim,ale zase tak varici to nebylo
Dalmatinko, ja bych rekla ze ted ti spis ublizuje vic ten stres, ktery urcite zbytecne prozivas. Vubec na nic takoveho nemysli, uzivej si Vanoc a tes se na miminko
…
Co vím já od dr. tak spíš horká voda ve vaně a tak jsou babskou radou … prý aby se něco opravdu stalo musela by ses ty v té vodě fakt uvařit. Něco jiného je když má tělo horečku delší dobu … to je ohřátá krev a dostává se to opravdu přímo k mimču - to je špatně … ale jinak si vem třeba pravý opak - kryokomory kde se léčí onemocnění kůže ..je tam mínus 150stupňů a za 3 minuty prochladne pokožka na 10stuˇpňů asi jen do hloubky půl centimetru. Takže pokud byla podložka teplá tak vůbec ničemu jsi podle mě nemohla uškodit - max. sis prohřála svou kůži. Vem třeba i velká vedra v létě - tělo to má uzpůsobeno určitě dobře aby se mimču nic nestalo - neboj a užívej si těhu ![]()
moc vam vsem dekuji za uklidneni.uz je mi lepe. ![]()
jsem tet trosku plasan ![]()
moc dekuji a vsem preji krasne a pohodove vanoce a spoustu darku a hlvane hooodne zdravicka ![]()