Jaterní testy v těhotenství

3813
20.12.06 11:25

Jaterní testy v těhotenství

ahoj holčiny, nemáte někdo podobnou zkušenost? objevila se mi vyrážka v horní polovině břicha, kožní mi předepsala krém, 2× jsem namazala vyrážka zančně ustupuje, moje gynekoložka mě poslala na krevní testy kvůli jatrům, jsem ve 28tt, co to může znamenat? mám hrozný strach.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
20.12.06 12:46

Zlatko, klíd. V těhotenství se stává, že stoupne hladina jaterních testů, je to přece jen obrovská zátěž pro organismus. Projevuje se to vyrážkou a svěděním kůže po celém těle, pokud se to potvrdí, možná ti budou hodnoty čaastěji sledovat. Stav se upraví po porodu sám, kamarádce u toho podávali nějaká hepatoprotektiva, ale většinou se s tím nic moc nedělá. Tak se neděs, navíc ta vyrážka může mít tisíc dalších různých příčin, alergie atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
20.12.06 13:21

Jazzi díky za odpověď, trochu mě to uklidnilo

Zlatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
20.12.06 13:29

Mně začala někdy po 36 týdnu šíleně svědit kůže, všude a hodně. Jen tak mimo řeč jsem to řekla Dr.a ta mě hnala na jaterky, že můžou selhávat játra a že pro jistotu. No nic nezjistili, jen mě vyplašili. Takže asi klid. Já měla různé potíže celé těhu, doufám že při druhém už to budu brát s „rezervou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí