Elektrická odsávačka mléka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
23.2.14 10:07

Mame potize s kojenim, mala se vubec nechce prisavat…vcera dokonce 12 hodin. takze jsem musela poprve dat UM, vzala si trosku a pak se dokonce napila z prsa.

ALE problem je, ze rukou proste nic neodstrikam! a mechanickou odsavackou (avent) taky ne. jsem uz pres mesic v kontaktu s laktacni poradkyni, rikala zenektere zeny to tak maji…aaach jo.

myslite ze by pomohla elektricka odsavacka? vytahne to?
kde ji rychle sehnat? (jsem na malem meste)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.2.14 10:18

Já už odsávám elektrickou odsávačkou Medela swing 8 měsíců a mléko stále je, rukou ani mechanickou bych taky nic neodstříkala, jen mi jedno odsávání zabírá cca 40 minut, ale ostatním to trvá chviličku, dá se sehnat na internetu, spoustu lidí ji prodává např. na mimibazaru, aukru a bazarcích, některé jsout téměř nepoužité a levnější :) ale jestli je potřeba rychle, tak asi zajet do většího města do obchodu - najít na internetu kde ji mají, přeju hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.2.14 10:40

@budi mam taky Medelu swing a odsavam 7 mesicu, musela jsem ji sehnat narychlo ze dne na den..z bazaru na FB, zkus bazos, sbazar…rukou bych neodstrikla ani par slz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
23.2.14 10:52

Taky mám medelu swing. Rukou sice něco odstříkám, ale trvá mi to skoro hodinu. S Medelou je za 10 minut hotovo :palec: Používala jsem ji, když mi malá bojkotovala kojení ve 3m a teď, když jí rostou zuby. Pije málo a mlíčka ubývalo, tak to roztahávám a je to hned lepší! S ruční zkušenosti nemám, ale ségra ji měla a neodsála nic :nevim: Takže myslím, že ta elektrická je dobrá investice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.2.14 11:07

Jezisi to zni krasne co pisete! jsem nestastna, mala nechce tahat, pritom mleko tam je! jdu hned shanet.
z manualni odsavacky mam akorat rudou bradavku a vytahnu tak 3-5ml za pul hodiny. rucne to same.

@Peťule1013
moje mala ma za tyden tri mesice, bojkot jak blazen! navic ja mam MS, tak mozna i to k tomu…

@romulkaa @hochmanec
diky, zkusim urcite bazary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.2.14 11:36

@budi presne to same bylo u mne, mela jsem mleko, ale bez el. odsávačky ven nešlo:-)a to pak byla panečku uleva. Sice jsem doted na té odsávačce závislá…co 3 až 4 h odsávám kromě noci, ale hlavní je, že má malý mléko:-)určitě seženeš, to je výborná investice!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.2.14 11:55

@romulkaa
prosimte a jak mu ho davas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
23.2.14 12:00

Ja mela pujcenou elektrickou, jak je v porodnicich. Na strankach medela jsou pujcovny, ale neni to nejlevnejsi, zato to trva deset minut a vse jde regulovat.
Nasla jsem misto, kde je od nas nejblizsi pujcovna, zavolala tam a druhy den ji chlap privezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.2.14 12:15

@budi flaškou:-) on je odjakživa jedlík, tak si neumím představit, že bych mu to dávala stříkačkou či po lžičkách. Takhle se napije dosyta a je spokojený a já též:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.2.14 18:24

Doplňuju dotaz k mé dnešní první otázce – stalo se někomu, že to nešlo ani elektrickou odsávačkou???
podařilo se mi hned dneska odsávačku sehnat (v jednom centru tu mají půjčovnu)… zkoušela jsem už dvakrát odsávat, ale nic jsem nevytáhla. resp. tak sotva na pokrytí dna lahvičky (1-2ml). zkoušela jsem to tak půl hodiny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
23.2.14 18:35

@budi v porodnici jsem odsavala co dve hodiny a dva dny nula, pak doma po trech mesicich proste min a min… mleko se ztracelo, ale ja uz na to nemela enrgii tak jsem se snazila mene casto.

Musis vydrzet, aspon dva - tri dny a pak delat zavery tot muj nazor a hlavne v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.2.14 19:03

@budi musíš hodně pít, pít, pít a dobře jíst! Netřeba sedět u odsávačky a odsávát jedno prso půl hodiny…odsávej tak 15 minut a pak druhé a zkus za tři hodiny znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.14 20:08

množství mléka při alternativním kojení

:nevim: Ahoj maminky. Mám dotaz..Odsávám a pak krmím z lahvičky..A vůbec si nevím rady s množstvím mléka. Malé je 1 měsíc a vyzunkne 110 ml na jednu dávku a krmím 8×..a někdy chce i víc. Přijde mi to moc..Naše dr. mi říkala, že je jedlík..Nějaké rady..Budu moc vděčná.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
13.4.14 22:43

Holky, nemáte některá na prodej elektrickou odsávačku avent?? mám lahvičky od aventu tak bych rovnou chtěla od této značky..

nebo doporučíte jinou?? chci to na rozkojení.. mám málo mléka, ale nechci to vzdát a chci aby malá měla alespoň trochu mého mlíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
14.4.14 10:04

Má někdo zkušenosti s touto?

http://aukro.cz/…1520405.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...