Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi a zeptat se na elektrické odsávačky, po prvním těhu jsem měla manuální a byl to záběr…teď chci elektrickou do cca 2000 kč máte prosím nějaký tip?
Já měla manuální asi tři, ale nevytáhla jsem z nich nic. Poté jsem si koupila elektronickou odsávačku Medelu swing a to nemohu vynachválit! Nebýt ji nekojim. Použitá se dá sehnat i za 1500 Kč. Kdybych měla ještě jedno dítě 100% si ji koupím znovu!
@MiaRimonta mám obavu, že v tomto limitu se kvalitní el. odsávačka nesežene… co jsem tak zkoumala, nejvíc chválí medelu, pak avent… jinak do bazarové bych osobně po špatných zkušenostech - naštěstí šlo o manuální, tak to nebyla taková investice… která mi přišla silně znečištěná, tak, že jsem měla nutkání jí vyhodit nešla
Ahoj, já už dva měsíce úspěšně odsávám s Medelou Swing a je skvělá, takže doporučuju!!!
@MiaRimonta a nešla by jen půjčit? To tě vyjde mnohem lépe. Nebo myslíš, že jí budeš potřebovat celou dobu?
Já si půjčila ze začátku - abych mohla malého krmit, když byl na jip a intermediánu a pak ještě asi dvakrát, když jsem jí potřebovala, že jsem musela odsát do zásoby.
@Ornwen já kojila první dítě 2.5 roku a určitě první rok jsem odstříkavala, taky kvůli práce a manuální což nebylo moc pohodlné s elektrickou nemám vůbec zkušenosti
já právě viděla dost odsávaček kole 1200kč - 2000 kč
http://www.pilulka.cz/…una-10749082?… - třeba tahle
použitou nechci, chtěla bych uplně novou přece jen je to „přístroj“, který se pak hůř s někým z druhé ruky relamuje pokud přijde už nefunkční
Nabízím elektrickou Avent. Je nepoužitá, v originálním balení. Pořídila jsem si ji do výbavy ale nakonec nepotřebovala. Cena 2800,–
Holky je velky rozdil mezi tema odsavackama? Mam elektronickou od NUK a jde mi to s ni hrozne tezko a trva to. Kdyz zkusim rucne tak to mlicko v prsu proste mam. Mam zkusit koupit jinou nebo je to zbytecne?
@MelissaMuray myslím, že asi ne, já mám Medelu, která nová stojí kolem 6000 Kč a nejde mi to taky, takže je v krabici ![]()