Elektrická odsávačka mléka

8
6.3.11 13:54

elektrická odsávačka mléka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s elektrickou odsávačkou.Máme mechanickou a je na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
6.3.11 13:58

Tak elektrická pracuje za tebe,a ty to máš bez námahy,že…já jsem měla tuto:
http://www.docsimon.cz/…leka-bez-bpa
makala pěkně,jen jsem neměla tolik mléka,tak jsem jí posléze prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.3.11 14:02

Ahoj,
nyní mám zapůjčenou od Medely

http://www.medela.cz/…symphony.php

a je dobrá. Jen zapojíš a pracuje to za tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
6.3.11 14:21

S mechanickou zkušenost nemám, vlastním elektrickou medelu a jsem s ní spokojená. Je to bez námahy a rychle.

Příspěvek upraven 06.03.11 v 15:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
6.3.11 14:24

taky doporučím elektrickou od medely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
6.3.11 14:29

Mechanická od Aventu je podle me lepsi,nez elektrická od Medely,obe jsem je pouzivala na rozkojeni v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
6.3.11 14:30

Ahoj měla jsem medelu swing a byla skvělá, zkusila jsem i avent, nuk a s těmi jsem už tak spookojená nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
6.3.11 14:34

Já mám Medelu Swing a super, jestli neřešíš peníze, tak bych ale koupila tu na obě prsa (myslím Freestyle)…Šup šup a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.3.11 12:06

Já mám elektrickou od Aventu a nemám možnost srovnání, ale jsem s ní spokojená, je to pro mě opravdu úleva, někdy mám prsa nalitá k prasknutí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.9.11 16:17

ano či ne?

Ahoj, chci se zeptat na vaše případný zkušenosti s elektrickými odsávačkami, ještě nejsem rozhodnutá, jestli do ní investovat nebo ne, každopádně mechanická je naprd a ručně to trvá dlouho a mám oddělaný jak šlachy na ruce, tak zmordovaný prsa.
Je to skutečně rychlejší a snazší?
Je to asi moje poslední možnost jak zachránit pro malou MM, ale jestli to nevyjde, asi zůstanu u Nutrilonu… jenom mi je líto neodstříkávat, když tam to mlíko je, aspoň částečně.
Díky za názory/rady… :andel:

(Jinak pokud jste některá četly nějaký můj příspěvek, kde jsem třeba hlásila, že přestanu kojit, nebo něco úplně jinýho, tak prostě situace na bojišti se mění každým okamžikem… :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.9.11 16:39

Ahojky, už 5 měsíců MM jen odstříkávám a dávám v lahvičce. Určitě si kup elektrickou. Já měla ze začátku také mechanickou a bylo to děsný, hrozně mě bolely ruce, nemohla jsem u toho nic dělat a odsávání pro mě bylo ve výsledku neskutečně otravný. Pak jsme koupili medelu swing a odsávám už pátý měsíc. Krásně odsává, intenzitu si nastavuješ sama, dá se u toho i pospávat, ruka nebolí.. S mechanickou bych tenhle způsob krmení brzy vzdala. Toť má zkušenost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.9.11 16:41

Ještě - výborný je, že je dvoufázová. U té mechanické mě to vždycky na začátku docela bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
8.9.11 17:02

Já mám elektrickou od Aventu, odstříkávám už skoro 2,5 měsíce a jsem nad míru spokojená. Začínala jsem s ruční - no děs a hrůza. Mléka mám dost a doufám, že vydrží ještě aspoň 3 měsíce. Krmím pouze z lahve (musíme zahušťovat), nevím, jak jinak bych všechno to mléko získala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.9.11 17:07

Já jsem právě od mudry dostala doporučení, že mám dokrmovat nutrilonem, takže samozřejmě malá přestala pít z prsa (akorát ve spánku v noci to někdy dá), odstříkávám fakt jen ručně, protože tou mechanickou nedokážu dát víc jak deset ml. a je to hrozně nepříjemný, ale tou rukou to taky nejde, oddělala bych si jak prso, tak ruku… a na Nutrilonu prostě skončit nechci, zvlášť když tam to mlíko je… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
8.9.11 17:16

Souhlasím, elektrická je o hodně lepší. Já odtříkávala jen 6 neděl, bylo málo mlíka a ztrácelo se. Na to mě upozorňovala i dětská doktorka. TO je asi jediná nevýhoda, že nikdy nevycucne tolik, kolik mimčo. Když už nic neteklo, tak jsem si zmačkla prso a ještě tam bylo. A postupně jsem odtříkávala míň a míň. Malá se bohužel nenaučila sát. Kdo má mlíčka dost, to je jen dobře, odstříkávat s elektrickou je jen o tom, přinutit se si k tomu sednout. :dance:
Kamarádka co mi ji půjčovala se díky ní rozkojila a po dvou měsících začala kojit plně malou sama. Takže finančně se jí vrátila. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová