Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, pokud mohu také něco k el. cigaretě, tak jen to, že to není prostředek k odnaučení kouření, ale jeho voňavější náhrada. Kouřím el. cigaretu již tři roky a je fakt, že normální cigáro už bych nedal. Dokonce mi smrdí. Pokud jde o počáteční investici, tak ta je o tom, co vlastně kdo chce. Já mám baterii GS Ego 2200 mAh a špičku EVOD BCC. Obojí se dá pořídit za pár kaček. Baterie cca 250 Kč a špička i s prvním knotem do stovky. Náhradní knot pak taky do stovky. Knot mi vydrží tři až čtyři týdny, takže to opravdu oproti klasickým cigaretám stojí prd. Baterie drží celý den. Jako náplň používám čistou bázi 12 mg nikotinu a přidávám si příchutě. Báze 100ml stojí 240 Kč a příchuť 120. Příchuť vydrží na ochucení 300 ml báze. Sečteno podtrženo, měsíční kouření mě stojí cca 350 Kč a to už je proti 3000 Kč za cigarety značný rozdíl. No a největší plus je to, že nesmrdím po cigaretách
.
Tedka hodně frčí jednorázové cigarety , tak ty muzu určitě doporučit, nejvíc mi chutnají ty Elf Bar 600 a nebo Salt Switche.. ![]()
@Bebuska
Já se už dlouhou dobu snažím marně přestat kouřit.. S těma elektronkama je to těžký.. Dnes je těch jedů tolik.. A nejhorší je, že to člověk musí opravdu ozkoušet.. Ty liquidy jsou taková stará dobrá klasika a náplně máš různě silné..Osobně jsem ji kouřila tak ráda, že do přestávání to mělo hodně daleko.. Přešla jsem na obdobu, Blue.. Ty byly chuťově fajn.. Nemusíš se rozčilovat s doplňováním, měníš prostě celou hubičku.. Bohužel mě z ní po čase brněly zuby a bolela hlava.. Zkusila jsem koupit Elfbar.. Ta byla dobrá.. Jak chuťově, tak účinkem.. Jediný blbý, že je jednorázová na 600 potahů, potom musíš ovjetovat dalších 170 Kč. Ale v tom konečným bodě, kdy si ji člověk koupil jen čas od času na zahnáni chuti, number one..
@zaneth píše: Více
Kolegyně možná měla nápln s malým množstvím nikotinu. Myslím, že by pomohlo přejít na silnější nálpn s více nikotinem.
@Petra farosova píše: Více
Ahoj Petro. Prosím, můžeš mi doporučit nějakou vhodnou sílu nikotinu v náplni? Přecházím z kouření cigaret na elektronickou. Vykouřím denně asi tak 10 cigaret. Nevím, kterou sílu v mg si mám vybrat. Když si vyberu nějakou slabší možná mi ta nápln cigarety nenahradí a vrátím se zpátky na cigarety, ale to nechci. Předem děkuji za radu. Petr