Elektronická cigareta a dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6073
19.4.21 12:16

@LilyJane

Věř mi, že ho cítím často, protože soused vedle nás ji vypaluje z okna. A to, že smrdí jinak, než klasická cigareta, ještě neznamená, že to smradlavé není. Možná je to teď umocňené tím, že jako těhule mám citlivější čich :nevim: ale i ta elektronická mě v noci vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107569
19.4.21 12:20
@Modesta píše:
@LilyJaneVěř mi, že ho cítím často, protože soused vedle nás ji vypaluje z okna. A to, že smrdí jinak, než klasická cigareta, ještě neznamená, že to smradlavé není. Možná je to teď umocňené tím, že jako těhule mám citlivější čich :nevim: ale i ta elektronická mě v noci vzbudí.

a není to spis Iqos? Tam je specificky zápach, ale s elektronky není cítit nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
19.4.21 12:31

@Venetia Já také popravdě elektronické cigarety necítím. :nevim:
Já osobně bych dítěti taky pod nosem nevykuřovala, v bytě bych si nezapálila ani bez dítěte ale kárat někoho za to, že si zapálí na balkóně. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co takové ovzduší venku? To nesmrdí? To vašim dětem neničí zdraví?

• Citovat
  • Upravit
10461
19.4.21 12:36

@LilyJane Takové kouření na záchodě je skvělé. Ocení to především vaší sousedé, kterým to stupačkami nebo světlíkem posíláte do bytu. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.4.21 12:54
@LilyJane píše:
@Russet @Veru1987 @Modesta
Už jste někdy cítili kouř z e-cigarety? Pokud tam není přidaná nějaká příchuť, tak ho nepoznáte. Není to smrad jako z klasické cigarety. Je to prostě taková divná těžká pára, kterou digestoř a nebo odsávač úplně v pohodě vysaje pryč. To je stejné, jako bych doma nesměla smažit a nebo dělat jiná smradlavá jídla, protože „to jde sousedům do bytu.“ Digestoře v panelácích mají navíc zpětné klapky, takže ten smrad z trubek by se jiným do bytu vůbec neměl dostat. Jo pokud si nějaký inteligent ty klapky vyndá, aby se mu tam vlezla jeho super nová „fancy“ digestoř, tak je to jeho blbost.V porovnání s klasickou cigaretou je ecigareta skoro nezjistitelná - když se odsaje ta hustá pára. Po chlapovi můžu jít na záchod po pár minutách a necítím nic. Jako by tam vůbec nekouřil. Žádný smrad, žádný bordel, zdi nejsou cítit, žádný žlutý hnusný povlak dehtu, jako u klasických kuřáků, kdy člověka ten smrad vyliská snad ve dveřích.
Mi šlo pouze o to, aby nekouřil tam, kde se ta pára hromadí a jde špatně vyvětrat - máme okna jenom na jedné straně bytu a ještě jsme v závětří, takže vyvětrat tady něco je opravdu utrpení. Balkón není a když to foukal z okna, šlo to zpět dovnitř. Takže digestoř a nebo odsávač na záchodě.
Tisíckrát lepší, než naši boží sousedé, co celé léto hulí na balkóně a je jim jedno, že to jde všem okolo přímo do ložnic, nebo na sušáky s prádlem.

Já jednou seděla vedle kuřáka e - cigarety a vonělo to. Ale i tak se nás dotyčný zeptal, zda nám to nevadí. Protože jsme se vídali svátečně, asi bych skousla i to cígo, kdyby si musel zapálit. Pochybuju, že náš soused přejde na éčka. Je to takový vágus a čadí nejspíš balené s nejlevnějším tabákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.4.21 12:59

@LilyJane
My digestoř témř nepouštíme. Ale dost často pustím větrák v koupelně nebo na WC. A VŽDY cítím cíga. Ne přepálený tuk. A to bych leda tak dostala chuť na řízek. to mi paradoxně nevadí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6073
19.4.21 13:19
@Venetia píše:
a není to spis Iqos? Tam je specificky zápach, ale s elektronky není cítit nic.

Já se v tom bohužel vůbec nevyznám. :nevim: u nás nikdo nekouříme, takže jsem si myslela, že jsou jen normální cigarety a elektronické. Jestli existuje ještě něco dalšího, jak píšeš (Iqos), tak je možné, že kouří to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107569
19.4.21 13:26
@Modesta píše:
Já se v tom bohužel vůbec nevyznám. :nevim: u nás nikdo nekouříme, takže jsem si myslela, že jsou jen normální cigarety a elektronické. Jestli existuje ještě něco dalšího, jak píšeš (Iqos), tak je možné, že kouří to…

pravděpodobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.4.21 13:38
@Venetia píše:
vy jste teda ranarky, vse se toci kolem vas.

Kolem nás ne. Kolem zdraví vlastních dětí ano. Pokud to znamená, že jsem ranařka, klidně jí budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107569
19.4.21 13:59
@unuděná píše:
Kolem nás ne. Kolem zdraví vlastních dětí ano. Pokud to znamená, že jsem ranařka, klidně jí budu.

no tak ja hlavně doufam, když se to toci kolem zdraví děti, ze byste snad vůbec nesly do vztahu s kurakem čehokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.4.21 14:01
@Venetia píše:
no tak ja hlavně doufam, když se to toci kolem zdraví děti, ze byste snad vůbec nesly do vztahu s kurakem čehokoliv.

No tak jistěže já ne ;) A dokonce nenecháváme ani návštěvy kouřit v bytě nebo na balkóně, nejsme prasata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107569
19.4.21 14:13
@unuděná píše:
No tak jistěže já ne ;) A dokonce nenecháváme ani návštěvy kouřit v bytě nebo na balkóně, nejsme prasata.

no tak v pořádku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.4.21 14:14
@Venetia píše:
no tak v pořádku, ne?

Pro mě ano. Proto nechápu, proč mě tituluješ ranařkou jen proto, že bych nestrpěla, aby mi chlap kouřil v bytě. To, že jsem si vybrala nekuřáka neznamená, že jím jednou nemůže být. A pak ano, klidně bych mu to cigáro vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107569
19.4.21 14:17
@unuděná píše:
Pro mě ano. Proto nechápu, proč mě tituluješ ranařkou jen proto, že bych nestrpěla, aby mi chlap kouřil v bytě. To, že jsem si vybrala nekuřáka neznamená, že jím jednou nemůže být. A pak ano, klidně bych mu to cigáro vyhodila.

a on by si to nechal libit? proto pisu ranarky, pro mne takove chování ve vztahu neakceptovatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.4.21 14:19
@Venetia píše:
a on by si to nechal libit? proto pisu ranarky, pro mne takove chování ve vztahu neakceptovatelné.

Pro mě je zase neakceptovatelné dát přednost vlastní lenosti, pohodlnosti a závislosti před zdravím svých dětí :nevim: Takže ano, na hrubý pytel bych použila hrubou záplatu. Ale vím, že u svého manžela bych nemusela, vzala jsem si inteligentního chlapa, co by svoje děti nikdy vědomě neohrožoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí