Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat ear pointing (přešití uší do špičatého tvaru), ale spíš takový výraznější. Chtěla bych znát váš názor a jestli by vám třeba vadilo chodit s někým kdo je má.Viz. foto
Jo, líbilo by se mi to, navrhovala jsem manželovi, aby se nechal přešít, ale koukal na mě jako na blba ![]()
Když se nám narodil syn, tak mi opravdu přinesli malinkého elfíka. Ouška byla za chvilku „normální“ ale klidně by to tak mohlo zůstat. Pokud chceš nějaký extrém, jako na fotce, tak je potřeba důkladně uvážit budoucnost. Pracovní kolektiv / hledání práce do budoucna, nejbližší okolí a styl života.
@Thomassss píše:
Jo, líbilo by se mi to, navrhovala jsem manželovi, aby se nechal přešít, ale koukal na mě jako na blba
Taky s nim není žádná pr.del že jo 🤷🏻♀️ 😂
Opravdu fuj. Toto je na psychiatrii. Člověk, který si chce nechat zhyzdit tělo.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat ear pointing (přešití uší do špičatého tvaru), ale spíš takový výraznější. Chtěla bych znát váš názor a jestli by vám třeba vadilo chodit s někým kdo je má.Viz. foto
Myslím si, že si Ty uši nedávej v případě, že Tě zajímá něčí názor na ně.
Musíš vědět, že to chceš, spoustě lidem se to nebude líbit, pro lidi v okolí budeš taková ta figurka, co si dala elfí uši, budou se otáčet a vyptávat se na ně, děti budou ukazovat ![]()
Máme ve městě pár takových výraznějších typů ( např. pán s potetovanou hlavou, pankáč s asi 1000 piercingů a zavíracích špendlíků a mladík s dlouhým kabátem, vlčí kůží kolem krku, spoustou řetězů) a ti si pozornost užívají, i se vyfotí a rádi si o své výzdobě vykládají.
A ani by je nenapadlo se ptát na E-mimi, jestli si mají přidat něco nového…
To se říká o drbnách, že mají špičaté uši, no a ty je budeš mít doopravdy, tak paráda ![]()
@Anonymní píše:..kolik ti je, jestli se muzu zeptat?
@Anonymní píše:
mhm, co s někým chodit, ale většinou člověk k životu potřebuje být i někde zaměstnaný
A to se dela v narkoze? Jestli jo, nestalo by mi to za to. Jestli ne, tak bych si nechala jen naznak.
A taky zalezi na tvaru obliceje, abys nevypadala jak kulate radio nebo kralik.
A co prakticka stranka? Asi bych se porad zasekavala o ty usi hrebenem. ![]()
@boball jako nevím, ale já si připadám spíše jako přijímač a dále v podstatě nevysílám.
![]()
Otřes
hledala jsem i decentní elfí uši na netu a nic. Neoslovilo mě to, vypadá to příšerně.
@Anonymní píše:
Hnus, každej tě bude považovat za cvoka.
@lucad77 píše:
A víte, že jednou zestárnete a ty uši s vámi, že jo?
No, bože, tak z ní bude bába se špičatýma ušiskama ![]()
@Anonymní píše:
Mám moc ráda elfí uši, ale klasické, co ti sešijí v Praze v Hellu. Pokud k tomu patřičně vypadáš, bude to hezké, jen máš do smrti jeden styl a nikdy to nezměníš