Elfí uši - názor

Anonymní
20.5.22 16:11

Elfí uši - názor

Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat ear pointing (přešití uší do špičatého tvaru), ale spíš takový výraznější. Chtěla bych znát váš názor a jestli by vám třeba vadilo chodit s někým kdo je má. :nevim: Viz. foto

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37144
20.5.22 16:19

To je tak pro pubertaky ne? Jinak normálnímu chlapovi to možná vadit bude, je to dost ujetý, leda by sis našla nějakého nerda, kterého vzrušují elfové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25026
20.5.22 16:21

Asi vás holt k tomuhle něco pudí, nutí..
nevím, jak se na to budeš dívat za dvacet let, tak to holt asi zas přešiješ, no
nesoudím lidi podle vzhledu, tetování třeba sama miluju
jen tohle už je trošku dost.. bude tě to limitovat v určitých profesích třeba..

ještě to zvaž.. nešlo by si koupit nějaké „imitace“ jako násady a zkusit v tom pár dní žít? možná to pak hodně ráda sundáš? ;)

Příspěvek upraven 20.05.22 v 16:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
20.5.22 16:21

Myslím si, že jsi úplně blbá. Sorry. Ano, vadilo. Nechodila bych s někým, kdo vypadá jako elf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
20.5.22 16:22

Jo vadilo. S nikým, kdo si nechává udělat takovéhle vystrednosti (elfí uši, hadí jazyk, díru do ucha že bys tam strčil zavařovačku) bych nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.5.22 16:23

Každej má právo ze sebe udělat idiota zcela originálním způsobem 8)

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
20.5.22 16:25

Pokud se musíš ptát na emiminu, tak dělej jen takové bodymodifikace, které jde zvrátit a nebo se začni učit dělat prostetiku podle svých představ.

Pokud to chceš proto, abys byla „zajímavější“ - tak to nebude fungovat.

Pokud máš hlubší a trvalejší důvod, tak bys to věděla, neptala by ses anonymů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
20.5.22 16:27

Jestli pak budeš vypadat jako Galadriel nebo Arwen ve filmu, tak asi v pohodě. Ale jestli ze sebe uděláš to, co je na fotce, budeš atraktivní jen pro hodně malé procento populace.

Pro tvoje dobro doufám, že jsi jen troll, ne elf.  :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
20.5.22 16:28

Já mám uši do špičky od přírody, samozřejmě ne až takto, z některých úhlů pohledu je to výraznější a občas mi říkali, že vypadám jako skřítek. No je to na tobě, je to tvoje tělo, bude to takhle roztomile fantaskní v pětašedesáti, nebo to pak hodláš nechat zase ušmiknout?

• Citovat
  • Upravit
27265
20.5.22 16:34
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat ear pointing (přešití uší do špičatého tvaru), ale spíš takový výraznější. Chtěla bych znát váš názor a jestli by vám třeba vadilo chodit s někým kdo je má. :nevim: Viz. foto

Tak pravděpodobně se pohybuješ v komunitě lidí, kteří jsou podobného ražení, tak partnera najdeš.
Mě se to nelíbí, asi bych si tě cíleně za partnerku nevybrala. Na druhou stranu, je to tvoje tělo, tvoje věc. Každé zboží má svého kupce.
Počítej s tím, že se budeš setkávat s předsudky, pohledy, prupovídkami a nepochopením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
20.5.22 16:59

V pubertě jsem se pohybovala mezi metalisty a fantasakama. Ta komunita co jezdí larpy s tím bude úplně v pohodě, ale to bys věděla jestli se mezi nimi pohybujes. Dovedu si to představit u umělců, návrhářů, extravagantní osobnosti.

Když se musíš ptát, jsi nejspíše mainstreamová a ano, tam to problém bude. Seriózní partner, co dost vydělává by to mohl považovat za moc, nereprezentativní. Někdo kdo zase má takovou tu nižší povahu to bude brát jako super věc na výsměch.

Vždy záleží na tvé povaze, reprezentaci, tom co ustojíš a jaké je tvé okolí.

• Citovat
  • Upravit
26583
20.5.22 17:15

Ale houby elf, to je proste typicka emo girl (zde navic s trvalymi nasledky :) ) Tak to vidim jako styl tak u 13letych, v pozdejsim veku je to pro me spis takovy pozastaveny mentalni vyvoj. Ale budiz, na ulici pak alespon neni nuda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3927
20.5.22 17:34

Mno, tak hned první detail je ten, že na fotce jsou umělé násady. Nikdo ti uši takhle brutálně nezvětší.
Už jsem viděla na internetu fotky operovaných uší do elfího tvaru a vypadalo to docela pěkně. Je to hodně nenápadné, schová se to za vlasy - dejte do google „elf ears surgery“

A kromě jiného tam jsou vidět i ty pokažené operace… Takže autorko, kup si nějaké hezké šperkové násady a přestaň blbnout. Tipuju, že budeš ještě jedna z těch, co to chce hlavně za levno a pak skončí na stole nějaké řezníka, co místo elfích oušek udělá ouška prasečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.5.22 17:35

Já bych s žádným chlapem co má elfí uši opravdu nechodila.

• Citovat
  • Upravit
7228
20.5.22 17:40
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat ear pointing (přešití uší do špičatého tvaru), ale spíš takový výraznější. Chtěla bych znát váš názor a jestli by vám třeba vadilo chodit s někým kdo je má. :nevim: Viz. foto

tohle jsou už elfí odstáté plachťáky, mě se líbila Liv Taylor nebo Legolas Orlando Bloom v Pánovi prstenů, takový decentní, ale i to by mi asi přišlo v reálu trochu divný…to už si rovnou můžeš nechat udělat rohy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová