Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se Eliška líbí, ale nedala bych ji, protože jich je teď hrozně moc.
Nelíbí. Vůbec. Za mě jedno z nejhorších jmen, co se teď dávají. To už i Anežka je o něco hezčí.
@Anonymní píše:
Eliška - líbí se vám jméno nebo nelíbí? Jak na Vas jméno působí v dospělosti?
Líbí, v dospělosti ok, jen Eliška je každá 3. holčička.
@terien píše:
Ale jdi typrostě trapná česká specialita, celkem hezké jméno se úplně zhnusí tím, že ho má třičtvrtě republiky. A pořád dokola a dokola, protože jiné neexistuje.
Mně se nikdy nezhnusí, je mi jedno, že ho má půl republiky. Ani Jakub.
Zvukově líbí, jen mě o toho odrazuje, že je tak dlouhodobě jmenuje strááášně moc holčiček. Což pro tebe může být důkaz, že se fakt líbí
A to osobně nejsem zastáncem za každou cenu jedinečných a originálních jmen. Ale jestli tobě nevadí být součástí davu a líbí se, tak proč ne, pokud k tomu nemáte moc „ušišlané“ příjmení.
@Russet píše:
Mně se nikdy nezhnusí, je mi jedno, že ho má půl republiky. Ani Jakub.
Tak někomu ta stádnost vyhovuje
@Anonymní píše:
Jméno mi nevadí, v dospělosti působí úplně normálně.
Nemam rada jmena, ktera jsou uz od zacatku postavena jako zdrobnelina, takze nelibi.
@Anonymní píše:
Tak tohle je snad otázka vkusu…
Kdyby ti tu 9 z 10 mamin napsalo, že nejlepší jméno je Hermína, tak dceru pojmenuješ Hermína? ![]()
Eliška za mě ne, znám jich mnoho, školky jsou jich plné a já mám raději vyjímečnost (ale Českou, žádnou cizí slátaninu). Znám Elišku i v důchodovém věku a ano, přijde mi to trochu divné. Taková důstojná dáma… Éliška. Ne… mně to prostě nesedí.
Ale! Proboha! Bude to tvoje dítě!!! Pojmenuj si jí třeba Doňa Izabela Lopézová… ![]()