Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rouzííí píše:
Moje momentální zkušenost 🙏 ❤️️😇
@Rouzííí tak to je krásné ❤️️ kdy jdeš na kontrolu? Já začínala injekcí 27.1., takže chviličku po tobě.
@Erixxa
Na krev jdu v úterý 16.2., hrozně se už těším a zároveň mám respekt velký!!! ![]()
@Anonymní píše:
@Rouzííí u mě to zatím vypadá takto. Jsem hrozně nervózní.
Noo, ale to vypadá taky hezky ![]()
@Rouzííí tak to jdeme stejně. Budu ti držet pěsti
Ale u tebe je to snad jasné
já ještě budu dále testovat a kontrolovat.
@Anonymní píše:
@Rouzííí u mě to zatím vypadá takto. Jsem hrozně nervózní.
To neni zadny slaby duch
z takovych duchu mam rocniho kluka
Je videt, ze carka sili. Samozrejme ty zacatky jsou u kazdeho tehotenstvi bud a nebo, ale toto vypada dobre.
@Mutlice jeziiis, to je krásné
moc doufám a moc si přeji ať to tak je!
@Erixxa píše:
@Mutlice jeziiis, to je krásnémoc doufám a moc si přeji ať to tak je!
Drzim palce
my jsme tu cestu melu docela slozitou a nakonec jsem otehotnela v nejmin ocekavany cas a rodila jsem ve 40ti. Zazraky se deji
presne jako tvuj prvni test, vypadal ten muj prvni, kdyz jsem myslela, ze MS meska kvuli cyste nebo rozhozenemu cyklu z neuspesneho ivf mesic pred tim. A carka silila. At sili i tobe. ![]()
Příspěvek upraven 11.02.21 v 17:31
@Mutlice moc gratuluji
já si vlastně nikdy nedokázala představit, tohle co teď prožívám. Lépe řečeno prožíváme s manželem spolu už 2 rok. Začínali na spermio, poté další a další vyšetření, až sme se zdárně dostali k celému ivf. Teď už vím, že miminko je opravdu dar, štěstí.
je to mé velké přání aby to dopadlo minimálně šťastně jako u tebe, jen by mohlo dříve než ve 40 ![]()
Budu poctivě testovat dále do kontroly.
Jen se stále kontroluji, bojím se cokoliv dělat i nedělat
prostě posranek.
Díky za podporu! 🙏
No dneska je mi teda na nic i jsem zvracela…ale jsou to návaly, už mi přijde, že mám hlad zas
Jinak mě děsně do úterka bolely prsa, ale to též přešlo celkem…v podbříšku mě taky návalově pichá jako při horší ms. A blbě se mi leží na boku v posteli… jinak ok
No jako doufám, že čárka už nezmizí, jen aby bylo všechno ok
Vždycky jsem si takovou „dálnici na testu“ přála
A taky Vám držím palce!!!
@Erixxa
Přesně, taky se cokoli bojím dělat, jen se blbě nahnout, nebo něco…těž jsme si prošli těžkýma věcama a přirozeně mít děti by byl zázrak - já neovuluju a manželovy spermie se skoro nehýbou… A testuji také pořád pro kontrolu, mám v sobě strach…ráno proto, abych se ujistila, že čárka zesílila a večer, aby se mi líp usínalo s vědomím, že tam je…
@Rouzííí já jsem ti začala hned tykat, tak se omlouvám. Snad nebude tykání vadit. 😊 Taky mě bolely prsa, bradavky byly úplně citlivé, naštěstí nemusím do práce, jinak by jsem to nezvládla. Taky jsem taková unavená, hodně teď spím. A taky hodně jím, až se mi to nelíbí ![]()
Ahoj holky, předem vás všechny moc zdravím

Podstoupila jsem embryotransfer, dnes je to 13dní od odběru vajíček a oplodnění, 7 dní od transferu 6ti denního embrya a 15 dní od píchnutí injekce ovitrelle.
Zkusila jsem tt a je tam malý duch.
Co myslíte dle vašich zkušeností??
Moc všem deluji