Embryotransfer 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
11.2.21 18:03

@Rouzííí na kontrole vše zjistíme! Musíme doufat, že vše bude ok :srdce:
U nás měl problém manžel, ale to bohužel nic neznamená. Bohužel vím, že i přesto, že já jsem zcela v pořádku, nemusí to dopadnout. Ale přesto věřím a doufám! Je to pro nas 1.IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.21 18:08

@Erixxa
Určitě nee, mně je 29 :) Taky nemusím do práce, vzala jsem si neschopenku v procesu stimulace, protože mám moc kontaktů při práci a bála jsem se karantény, která by proces stopla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.2.21 18:09

@Rouzííí a jak jsi to v práci řešila? Ví o tom někdo nebo si šla jen marodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.21 18:13

@Erixxa
Samozřejmě kolegové jsou zvědaví…ale žiji na vesnici, několik let vdaná, domeček, zahrada, super manžel, je veřejným tajemsvím, že se nám nedaří mít děti, když je po 11letech spolu nemáme…tak jsem řekla, že jdu na zákrok se spodkem, mám cystu a ještě něco…a snad mi to pak pomůže…všichni pochopili a víc se nevyptávali, IVF je ještě netrklo a pokud jo, tak se nikdo nezeptal… Ty máš homehoffice, nebo jsi též řešila nějakou „výmluvičku“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.2.21 18:21

@Rouzííí tak to chápu. Jsme na tom také podobně, žijeme spolu dlouho, svatba a domeček taky, takže jsme to poslouchali také často. Jak v práci, tak v rodině tak od kamarádů. A víceméně jsem řekla to samé. Dnes děkuji za ivf :potlesk: Ale naštěstí jsem si domluvila h. o.,jinak by jsem určitě marodila. Nemám na to nervy :D potřebuji klid a pohodu. Hlavně nevím, jal by jsem odjížděla z práce sem a tam.
U mě to neví ani rodiče, manžel to svým řekl, protože ho mamka už tak stvala, kdy budeme mít dítě. Dnes toho lituji, pořád se vyptava, nenechá nám klid :D dnes ji to manžel řekl podruhé, ať se pořád neptá a už je nafoukla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.21 18:49

@Erixxa
U nás to taky neví rodiče, nikdo…pro všechny jsem na zákroku se spodkem :D Asi bych to vyptávání, tak co, jak to dopadlo? Delala sis test? Atd. nedala…
Víme to jen já s manželem a nejlepší kamarádka, která nje taky těhotná 😊 🤰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.2.21 18:54

@Rouzííí úplně tě chápu ;) je to na palici. Sama ty otázky zažívám. :roll: ale naštěstí už jen pár dní a uvidíme :srdce: Teda pak se uvidíme jen my, ostatní až později, když to vyjde. Můžu se zeptat, do kterého centra chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
14.2.21 20:42

Ahojky všem :mavam: Čeká nás IVF. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho bude trvat, než dojde k samotné stimulaci? V březnu mě čeká teprve hormonální profil, žádanka se na pojišťovnu ještě neposlala. Myslíte, že se dá vše stihnout do začátku dubna, kdy bych mohla začít se stimulací?

• Citovat
  • Upravit
403
28.4.23 11:56

Ahoj,
mohl by mi někdo říci po jaké době od UTZ jste šli na embryotransfer? Teď si lepím náplasti extrahexal. A na co se mám připravit než půjdu na embryotransfer (bolest, neschopenka, apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí